Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Millega sul küljelisad kinnitatud on? Mõtlen siis just pikkema osa ülemist äärt.
  2. Endal pole seda näha veel õnnestunud .☺
  3. Ma jäätan vahele see aasta ,huvitavalt saatub kokku sugulaste kokkutulekuga see kogunemine mul kogu aeg.
  4. Siis pead muretsema sellise !
  5. Teil selle teksti eest esiklaasil trahvi ei tehta või?
  6. Kas nii jääbki we? Jube palju väljas ikka tiivaäärest
  7. Tankimistoru ja selle tuulutuspaagi ees olev plastikust kaitse ülemineots kinnitub ka sina allumine ots käib stange nurga külge plekkist ķõrvaga.
  8. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tänks!☺☺☺
  9. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kas uusi esimesi pidurketta kaitseplekke, B varuosana ka liigub kuskil varuosade müüjate juures ? Varuosad 24 igatahes pole .
  10. Pagan kus kohast sa nii korralikud istmed leidsid?☺
  11. Kellele ema kellele tütar kes leppib replikaga kes mitte ,kellele kallis kellel odav . Ja kas kohe või tellin suure raha eest ja ootad aga võimalik on kas just kellegi maitsele see on ise asi!
  12. Ei akna meh pole ju teab mis haruldus. OBC oled juba leidnud ,Konti ei viitsi ka paljud siise topida ja toima saada .Tiitul peaks seisma uuri temalt .hifi voimendid toenaoliseld seisavad kellelgi autos ja ei teagi et neil see kuskil seal tolkneb juhtmed labi loigatuna .
  13. Raha eest saab ka ju neid asju.Kui rooli maha müüd.
  14. Valik on piisalt lai ka 4x100 tänapäeval.Odavaid ehk on jah raske leida .
  15. hiis vastas Midaasja teemale, kohas Varuosad
    Võta Um sealt saad tk. ka .
  16. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Pagan kahju ,huvitav kas kerest ei sa ka asja ennam ?
  17. Sumpa otsad peab kinnitama ka mingit moodi,või läheb nii täpselt we?
  18. Minu 6 nuppuline on küll ilusti vastu pidanud isegi need 2 a. gaarasis seismist ikka toimetab
  19. Tagaluuk ning esimene ja tagumine stange koos lisadega ja küljelisad kerele jah .Muidu aga ennamus asju mootor ,taguminesilla osad ja mu mudru .Mootori tahaks muidugi pulkadeks võtta enne uue kerepeale tõstmist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.