Kõik, mis hiis postitas
-
325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Uue termostadi korpuse tellisid millisest kohast?
-
320i '86- Devil86
Sa ostad nii Norra.rullid kõik kokku .😀😀😀 See laija bodyga tuleb Eesti reg. või jääb Norra hingekirja ?
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
No ma allati tihendi õliseks teinud . See on vana trikk juba . Aga sellegipoolest oli ikka päris kinni. Tuli ka kruvikaga ainult . See nii s***a koha peal ka et anna olla . Allt saad keerata 2 käega . Üllevalt jama kui oled õli kergelt soojaks ajanud et välja voolaks paremini . Kolektoor soe raibe . Unustasin enne lahti mudida külmast peast😜
-
TÜV läbitud. Pragulise küljepeegli klaasiga . Ei leidnud oma segasumma suvilast nii kiiresti üles ja läksin sellega mis oli. Õli vahetus sai ka tehtud enne . Vana Filter ei tahtnud ennast kuidagi kätte anda .😜
-
320i kupee '88 - Tanel_P
El antenn on siis aftermarketi oma või om toode?
-
No kirjutame ka siis miskit ,ajasin teise ajaviiteks välja ja viisin Soome kilomeetreid läbima . Kuu lõppus tüv minema . Tegema ma selleks midagi ei pea 🙂. Sõidab sealt.läbi nagu eelmisedki aastad. 😀 Kõrvalistuja poolse peegliklaasi pean välja vahetama . Puhastasin teist nati tugevalt teda . Sai ka üks vidin juurde ostetud Soomest. Hartage kasutamata strutbar. Nime silt on küll kaduma läinud endisel omanikul . Vähemalt.ei suutnud ta seda leida . Tänud siis ka Markushile kes spido üle vaatas mu südame rahuks .
-
320i '86- Devil86
Must velg kaob auto all ära. Muidu ok.
-
320i '86- Devil86
Norra uesti turgu? M techi 1 tagastngelt värtuslik asi puudu. Või on kuskil pagasis rullis?
- O:Typ188 LSD
-
318i sedaan '87 - Kevin
Loodame et see saab ka kunagi kokku tagasi. Arvatavasti tulevad ka sillad allt keevituse ajaks . Odav see lõbu ei tule igatahes . Nüüd kõik juba nii palju kallimaks läinud . Nii teenused kui ka varuosad ja muud pisividinad . Edu ja jaksu võiduka lõppuni😀😀😀
- BMW 324td m62 (turbo) Touring '92 - Mr M
-
Bmw 316T '92- sepik
Sild käis allt ära siis ma oleks ka selle sillatala juba värskemaks teinud .🤔🙂
-
325i '90 - GTA
Katte ei päästa jah, kui aeg ja päike on kanga pehmeks teinud siis katte kangas ka liigub ikkagi mingil määral istme kanga peal. Mul enda omaga tundub et tolmuimejaga tõmbad varsti mingi osa kattest ära .🙂🙂
-
O: Shadowline 4ukselise ukse liiste korralike .
Up.🙂🙂🙂
-
318i sedaan '87 - Kevin
Mul peaks ehk olema aga kuskil gaarazi avarustes . Seda peaks ikka liikuma ka Eestis suht palju . Ma jah tavaliselt suvel selliseid asju kangutanud. Te ostu soovi kuulutus ja küll leidub.
-
325i Cabrio '86 - Elvis
Mingi b osa plekkk we? Et nii haljas ?
-
318i sedaan '87 - Kevin
Kas neid lihtsam mitte eemaldada polnud kui tagumise istme poolse nurga saad üles siis ma tõmbasin soonest välja selle liistu. Kõva meelitamine on küll muidugi.
-
Selleks aastaks kõik läheb puhkama ära.Peain ta puhtaks ja puhkama.😉😉😉Spidoka peab talveks välja nokkima ja midagi laskma targematel vaadata besunäitaja valetab ja incpectsiooni tulukesed ei taha ka koostööd teha ennam.
-
Õõts on olemas ! Liistusi otsin endiselt.
-
Pakkuda mõned vidinad
Kas käsika ümbrune plastik alles ja korralik ja mis hind?
-
324TD Touring '91 - ellu796
Varakult juba määrdega leotad.
-
316 '84 - Margo
Heledaid jalamatte sa nagunii kuskilt ei sa. Need paned nagunii mustad arvatavasti. Oleks ikka pidanud tumeda matti panema.😎
-
No tänks kiidu sõnade eest.😎😎😎. Sa Rayan kohtumajas tööl või? Või katusepappis kuskil ? Sa siis saad tal rohkem silma peal hoida. Ja oma kätte tööd ka kaitsta. 😉😁👍
-
Abs valmidusega tagumise juhipoolse suure laagriga õõtsa ja shadowline 4ukselise ukse liiste korralike. Tel.54510357
-
M: E30 AC Schnitzer alum. strutbarid
Kas hind on saladus?