Kõik, mis hiis postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 2017. aasta kalender
Kalender.ee saad selle ise ka teha ma mõnel aastal ikka teinud omale meelepäraste autopiltidega neti avarustest.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Aa ok eks ma küsin ülle jah loogari ots oleks vaja küll kinni saada.- 318i kupee '87 Margus
Kahju et 2 ust mul oleks ühed 3,0 paberid ülle .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Peaks olema jah tuulutuspaagi kinnitus ju siis seal polnud sellist sest vana kinnitus on tagasi pandud uuele plekki juppile . Pean vaatama millline mul endal seal tolkneb. Karbi tõstekohtasi ära küll kaotada ei taha ,vahest ikka vaja maanteeääres ka rehvivahetada ju. Esinurgad mis nendega ,mõtled neid plekkkarbikesi sina alla we ? Ma ei tea Kevin ei soovinud ,tahtis ainult välimisi. Ju siis polnud nii kehvad . Paagi ja pumba kinnitused olid ka väga heas korras . Ega neil tiivakaartel ka viga oleks olnud aga keegi on rellakaga seespool oleva plekkiääre ära lõiganud et laiem rehv vist alla mahuks ja sealt see uss edasi on nati udinud .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
Päris puudi tagumine osa ikka olnud . Tagumised vedru kohad ka kindlasti allt paras roostepesa . Paistab et asja saab ikka selest- 318I '90 - gerda
Küttusepaagi kinnitused on ka täitsa otsas.- Lobamokkade rubriik
Minu kere lasti sammuti liivakast enne läbi ja maastiks on ka maha lastud sealt kus vaja oli. Kevin ütles et vähem puhastamist kui keevitad järiest ,loogiline on ju kuna nad teevad seda õues oleks ju tülikas se kogu aeg välja tiirida. Keevitavad augud ja põhikohad ära ja lasevad uuesti neid kohti mis siis kahtlased tunduvad .- 318I '85 - Jann
Päris hea 1 rull saab päästetud vanarauaks saamisest .- Lobamokkade rubriik
Olemas ,tänud siis siinsele vanale kasutajale kelle kasutajanimi mul küll meelde ei jäänud .- Lobamokkade rubriik
Häid jõule! Oleks vaja pre paisupaaki kiiresti hea kui Tallinnas või selle lähedal ,Tartust võib ka olla kuna seal oleks seda vaja . Sellist siis- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
See 6 seeria ka seal sinu jagu we? Jõudu ja jaksu aga rulliga .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 318i kupee ´88 - Eff
Oh jumel kes need 4 elektr. sina topis see kahega on sammuti niisama ülle pingutamine. Need ei ole mõeldud sellisele vanale mootorile .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Peab siis kauem pahtliga seista laskma ennem kui värvi läheb,umbes aasta .?- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Just nii Kevin tegeleb praegu sellega .☺- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- 316i kupee '87 - SIIM
Jalgadega siise tasitud sool sõi gaasipedali koha ära vaatan .- Lobamokkade rubriik
- touringust haagis tanel645
Kapotti asju ons vaja kuna on roostes we või puudu midagi sul.- 325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Nobe käsi oled ikka ☺. - 2017. aasta kalender
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Navigeerimine
Otsing
Brauseri push-teavituste seadistamine
Chrome (Android)
- Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
- Vajuta valikuid Load → Teavitused.
- Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
- Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
- Vali Saidi seaded.
- Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.
Safari (iOS 16.4+)
- Veendu, et foorum on installitud valiku Add to Home Screen kaudu.
- Ava Settings rakendus → Notifications.
- Leia foorumi rakenduse nimi ja muuda eelistusi.
Safari (macOS)
- Mine menüüsse Safari → Preferences.
- Vajuta vahekaarti Websites.
- Vali külgribalt Notifications.
- Leia see foorum ja kohanda oma eelistusi.
Edge (Android)
- Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
- Vajuta valikut Load.
Edge (Arvuti)
- Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
- Vajuta valikul Selle saidi load.
Firefox (Android)
- Mine menüüsse Seaded → Saidi load.
- Puuduta valikut Teavitused.
- Leia loendist foorum ja kohanda oma eelistusi.
Firefox (Arvuti)
- Ava Firefoxi seaded.
- Otsi Teavitused.
- Leia loendist foorum ja kohanda oma eelistusi.