Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Ilus v'arv ,paasisin ise ka seda vist soome kuulutusest,hind oli ka p'aris hea sell.Edu jah autoga kui juba Kose seisid siis pead vist tutvusi seebima sealt oleks juba abi saanud ehk.kasutaja Magnus seal ja ise ka vahel j6lgun seal.Oleks ehk mootor terveks j'aanud .Kui 6li on juba valge siis on kypse see kaan.
  2. Kurjam neid pole jah siin eriti ,Magnus vist ka laseb pritsungiks teha .Kere poolest teil ainukesed ok pillid.
  3. M6nus punane jah ,eks nad vajavad hoolt ikka mingi aja tagant.BBs j'aavad alla nagu aru saan.Alpine veljed l'ahevad siis millisele rullile
  4. Sai ka seda autot liigitalt nähtud kui käisin sõbra pesulas autot pesemas siis seisis cramo taga hoovis .Ilus valge auto minu arust.
  5. Väikse upi teeks siis siia kah.Käisin siis õhtul ämbliku võrke eemaldamas summutist .Lähi päevadel peaks siis THÜV ka tehtud saama .
  6. Ma v6in anda ,kui ei leija .
  7. see saab l6bus t'oo olema nende vahetus.
  8. Juhtmestik on sul juba olems we,v6i pead vedama hakama
  9. M6nus mustikas p6llul. Kas sul replika stange tagumine ja esimene
  10. Näidik ise panneb villast ,tavaline asi.
  11. Ainuke vaev mis tegema pead on aju karp v'alja v6ta ja lahti katkuda .
  12. Mul siduriga saama jama olnud tavaliselt siis kkui kaua pole liigutanud ,eks oli plaanis see vedelik vahetada aga ise arvasin et mu siduri pedali see silinder v6i mis asjandus see seal pedaali kyljes on otsas omadega ,kuna ei t6use nii k6rgele tagasi kui piduri oma jalaga peab teist aitama veidi .Aga mul s6idu pealt pole veel seda nalja teinud .
  13. Otsisid sinniseid matte ,esimesi ehk saad kasutada .Soome foorumis siin mingi vend pakkub 20eur eest 4tk. http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=251871
  14. Ma kontrolliks selle kaitsme karbist all pool oleva juhtmekimbu salongi mineku koha ylle ,see kummi lutt v6ib paigast ara olla sul .Sealt plastikus ribide allt mis juhipoolse kojameehe juures on ka arajooks just selle kummi tihendi poole .Keegi voolikuga kastma ja ise pead pidi armmaturi alla mis siin ikka.
  15. Karteritulutusega mingi kamm.
  16. Nagu mini seal 2 Q7 vahel :D
  17. Kurjam küll.
  18. Mul samma moodi eesiosa nati kõrgem praegu mõtlen siin ikka et kui lõikaks neil M-tehi vedrudel slle keeru ära mis on nagunii peaegu koos.
  19. Paak ka värvitud nüüd veel mastiks peale lasta vaja.Org tagumised kettad said ka ostetud .
  20. Tuleb siis punane või mingi mu värv ?
  21. Eile sai siis vahetatud ka esimeste istmete seljatugede amordid,nüüd seisavad siis need ka vähemalt püsti ilusti.Kui kellelgi on neid alumisi tooli amordi neid kinnitusi siis võib neid minuga jagada oleks vaja siis 4 sest neid üllemisi ma elusalt sealt kätte ei saanud. Klapikambrikaan sai ka maha võetud et vahetada kaanetihend ja siis sai ka kaan puhtaks lihvitud käsitööna selleks kuulus 3 tundi .Värvisin selle siis kuuma kindla värviga mustaks.Nüüd mõtlen kas krapida see kirja ja joonte osa haljaks või ei. Ühteist sai veel tehtud aga praegu ei meenu.
  22. ilus valge .Nagu snow whit
  23. OI kurja ,rullid ja neiud

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.