Kõik, mis hiis postitas
-
Lobamokkade rubriik
Paljud on oma tingimistega krooni ajas vist veel 500 eek ei ole 500 eur saage aru ykskord .)))))))))))))
-
Lobamokkade rubriik
Mul pole nende yllej'aanud tyyblite ja vidinatega p'rast midagi eriti teha .Eks ma v6ttan ylle neid nagunii aga siiski .Viimane kord sain ikka jube kiirelt k'atte um asjad ja polnud hullu midagi ,hinna suhtes siis .Difri tihend ja muud difri tihendid ning paar voolat tulid ikka 2 p'aevaga kohale 20% alle ja pole hullu .
-
Kuidas teha väljalaske heli valjemaks ja sportlikumaks?
Ok ma jalutasin t'ana soomes Honk-Kongis ringi ja j'ain siis ka auto vidinate riiulite juurde seisama ja seal oli yks huvitav vigur mis oma ehituselt kohe kutsus uurima et mis kuradi jubin see veel on.Sildilt lugesin v'alja et teeb auto summutist tuleva h'aale sportsummuti omaks ,maksab 6 eur ainult midagi kui nyyd 6ieti meelde j'ai. Meenutav siis v'aikest koonus lehtrit milles nagu mingi viile moodi asi p6hjas ja kinnitused ka kaasas k'aib siis l6ppupyyti torude sisse.V'aga pull asi igatahes oli ,hea trejali t'oo.
-
320i Touring '90 M20B25 "Rullkebab" - Ollu
No p'aris viisakas volvo on esimesel pildil ja edu rulliga loodame et sellist agu ennam ei nagu traxi k'aes))) ja j''aab ikka yhte tk.
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
A tiivad aga see k6ksu p'arast paigast 'ara ma arvan rohkem .See volt juba reedab et su paremapoole tuleraami kinnituse kohad istuvad taga pool nati juba .
- BMW 316 '90 - Tanelss
-
Veermikuosade ja põhja värvimine ning kaitsemine
No eks see n'aha ole mis juhtub siis aasta v6i paari p'arast mul kyll pulbriga k6ik v'arvitud .
-
Lobamokkade rubriik
Ma olen loobunud nende pisikeste viidinate tellimisest H2, UM tuleb kiiremini kohale ja posti kuulu ka ple hind on ehk 1eur kallim aga k'atte saab kiiremini igatahes tavaliselt 2 p'evaga kui asi ikka tellitav on H2 oota pea 2 n'dalat kui h'asti l'aheb kui ei siiis ootan siijani Augusti alguses tellitud jubinat .Kallimaid asju kanatab aga selliseid pisi vidinad on suht aja raiskamine
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Kas yks mitte selle piiksutaja ehk kongi oma pole ,mul olid ka sellised seal lahti ja yks neist sai kongile taha suusatud.
-
325i '90 - GTA
Need tabletid seal klaasipesu tyysides on p'aris tihti l'abi p6lenud .
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Ah eks plekkist muidugi kestab paremini neid obadusi mis ei tohiks paagini j6uda
-
Paar tuleviku juppi ka siis ja paagi kaitse plast ja plekk .Sellest muidugi aru ei sa miks yks saadeti plekkist ja teine plastikust all on mul selle kohapeal igatahes plastikust paar tk. kyll kyljest l'ainud aga plastikust uus aga tsingitud plekkist
-
BMW 316 '85 - Magnus
No hea kui liigub ma juba arvasin et lased teisel sina seisma j'aadagi .Veljed ka veel samat v'arvi siis oleks ok.
-
Eks ma pean seda tegema igaks juhuks ,aga lõppuks käis pealik kogu jama siiski ise läbi ja asjaga rahul ise ning keevitustega ka mis sai tehtud rahul . Seda taala kinnitust ei saanud pana kuna see pudu summilt see aasa vastas pool millele see kuumi rõngas pana .See eemaldatud sealt nii et pean Siimult selle seebima ja laskam selle keevitada tagasi sina ,tal tolknes seal põrandal selline asjandus just. Aga küsimus keskmise püüti kinnitused kere poolsed millised need peaks välja nägema ,pole selliseid kohanud veel aga püütil kinnitus aasad mõlemil pool,kerejuures aga poldi augud ainult.
-
Auto käes ja sild siis lõppuks koos mu mudruga paigas. Bensupump jäi praegu vana kinnitus klamber ka järel tellimuses juba augustist saadik :Muud asjad said uued .Vaatan pilti ja näen et 1 küljelisa klamber tagasi panemata ,loodetavasti on kuskil alles . Org .325i summ ka siis paigal nüüd ,hääled jääid õnneks samaks või kui siis ehk karvajagu paremad aga see võis ka tunduda . Tagumine tõmbeaas sai ka siis uuesti paigaldada lastud ,esimene ootab järge veel . Paari nädala pärast katkun tõenaoliselt veel rohkem lajali auto ,peab kesklukku jama lahendama hakkama ja ehk samas ka el akna süüsteem samas peale aga eks näe ehk viskan korraks istmed siise ja lähen teen THÜ ära käsar ju toimib nüüd laitmatult. Oleneb muidugi ilmast kui just lumi maha ei tule enne.
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
No nii mis juhtus läks käest we? Või sõitis keegi kaasliiklejatest ninase.
-
BMW 316i (2,0i) - ---ardo---
No nii 1 rull jälle metsa allt päästetud ,teekorda muidugi .Istmed paneks kyll 6iged sina siiseaga noh ega need 34 spordid palju erine rulli omast paremad kindlasti kui need E-36 omad .Ei näe muidugi mis mustriga v6i tooni sul tagumised on aga foorumis praegu ühed hea hinnaga müügis saad need enda omad E-34 meestele maha müüa kindlasti. Torukollektor on mingi firma oma v6i? EDU!!!
-
E30 pildid internetist.
Siim võiks ka oma gaarazis paar klõpsu teha seal ka paar autot ootavad midagi ,k6ik pole küll BMW aga siiski haruldased autod juba.
-
325i '90 - GTA
Pead metall korpusega v6imendi paigaldama sel juhul .
-
Tagatule klaasi eemaldamine?
:D Eix 'ara aja naerma . Ma ei na'e ka jah m66tet sellel .Puhuriga sa igaljuhul neid k'atte ei sa kui siis jah Dremeliga aga minu tead on mingi osa klaasist siis ka keskelt kinni .
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Viiska tagumise otsa asjad v'alja ja keevituse.Sul 'asja vahetatud sillapuksid tuleb ilusti alla kah ja teevad sul paari p'aevaga 'ara selle.
-
325i '90 - GTA
M ple vist nii terav ,kas v6im j'aab ette we?See luuk avaneb ylles poole v6i m6tled et ta ei seisa ylleval seal magnetiga ,kuna v6im ees.
-
Veermikuosade ja põhja värvimine ning kaitsemine
Lase siis enne v'arvimist ikka terasharjaga ka ylle see mikroliivakiht ka sealt pealt maha mis v'arvi all roostetama hakab uuesti muidu.
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Huvitav , korralikult paigaltatud siis aga seda pildi materjali neist logari otstest ja jahutus torudest sooviks kyll hea oleks oma silmaga muidugi n'aha
-
Coupe 87projekt - arxman
M6nus masin tuleb ikka