Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mina olen enda omaga k6ik ylevaatused ametlikult l'abinud ja kat on tyhjaks tehtud .
  2. Ma arvan et see terve auto saab ikka v'aga uue v'aarne.J6udu ja jaksu ikka v6iduka l6ppuni .
  3. :D Danske Bank kyll inimesi ei koori selliste asjadega seega iga makse tasuta, aga noh iga yks teab ise kus ta oma sendid lajali loobib .
  4. Normalses pangas polegi sellist asja nagu ylekande raha .
  5. No ma tegin makse 'ara .
  6. Kui konto nr ple siis ma tulen alles 6htul 6 ajal t'oolt mis moodi ma selle yllekande teen.Miks see kella aeg just nii oluline on ? Tuleb teisest pangast ei j6ua kohale see nagunii enne j'argmist p'aeva.
  7. Terv v6ttaks ka 1komp.
  8. No siis on see vist esimene M3 replika mis siin valmis saab muidu lobitakse siin yhte kere nagu kuuma kartulit k'aest k'atte ja keegi teist liikuma ei sa. .
  9. Lisan siia ka pildid mattide kinnitustest mille vastaspooli otsin siis ning ühte matti oma .
  10. Ma ple kyll enda oma komplekset pagasi pildistanud vist aga siin fansist Pildil nr 10.akukatte siis ja seedanil tuleb see kaabel koopa all serva m'ooda sellel k'aib ka veel pastik kaitse peal.Mida miskip'arast siin pildil j'alle pole.
  11. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sorry mul meenus jah esimesena see pirni märgistus miskipärast . Klaasil siis jah siiski ainult DC märgistus ka E-38. See et neid on E-32 tean ise ka aga klaase ple märgistusega näinud lihtsalt.
  12. Ma arvan et mootori saab kiiremini k'atte kui selle regul. taga oleva pistiku ja see vendika osa plast kylmaga nii rabe ka . Rulli on see v'aga m6istliku koha peal ju .
  13. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ma pole veel kohanud 2ds m'rgistusega E-32 klaase kui kellelgi on v6iks n'aidata .Oma silmaga pole veel kohanud ,see nagu mingi myyt neist klaasidest ku need olidki siis olid need v'aga l6ppu mudelidel ja ei toodetud vist eriti palju neid riiulise.Enamus E-38 xenonitega on ka aastast 95 -96 .Yks aasta j'aai kuidagi k6vasti vahele neil.
  14. Oh kurjam ma oleks sul viisaka p6lle 20 eest andnud .Roostet polegi suhteliselt.
  15. Siin paneb kyll..http://www.youtube.com/watch?v=qnjWkVUs3NA
  16. Soovid siis nr.1 nuppu et teha see nr.13 nupp koos kottiga .
  17. No automaailmas kindlasti on .
  18. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Oh teid stepseleid pistke siis pistikupesase.
  19. Hullu pole seal kyll midagi . Teema ka siin.
  20. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ma ei tea ma olen kyll rahul calixi plokki soojendusega .Mootori plokk ilusti soe peale 2tunnist stepslis olemis ,*pikkemal k'arsatamisel ei n'ae m6ttet ,mul taimer kell vahel) aku ei kuulu ega midagi .Kylma ilmaga on isegi kappoti j'argi n'aha ilusti et soojendus taga .Ma eriti seda webastot ei poolda kuna see kuulutab akut p'aris mehiselt ja mingi aja tagant vajab see rautselt hooldust kui ta just enne nahka ei l'ahe yltse ja remont pole teab mis odav ning varuosad ka .Mul 2 autol plokki soojendus ja peale paigalduse investeerimist pole nende peale rohkem raha l'ainud ja toimivad t'aiesti laitmatult m6lemil vist peal olnud need juba pea 7a.
  21. Keskmist osa oleks ka vaja ?
  22. Ma v6ttaks 2 tk.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.