Kõik, mis Tiit postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kes veel ilma on?
- Lobamokkade rubriik
-
BMW 324td Touring '93 - Renx
Pane süüde sisse, siis peaks temp regulaatori juures väike mootorike surisema hakkama, mis sinna salongiõhku sisse imeb ja kui keerad regulaatorit siis hakkab sügavamal armatuuriall soojakraan tööle.
-
B20,B25 ja B27 kokkumäng
http://foorum.e30.ee/forum/15-k%C3%BCsimused-vastused/ Siin on juba piisavalt strookeri teemasid- mine uuri ja kui jäi segaseks siis küsi seal.
-
Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
Ei ole
-
Detailide sobivus m20b25 Eta'le
M20B27 on selle mootori tunnus, autol on mudelinimi 325e ja 525e
-
M: E30 kabrioleti tuulevõrk
Kui ideaalne pole siis 50
-
Lobamokkade rubriik
Ära otsi roppusi internetist, mine ehita käru parem
-
Lobamokkade rubriik
Tean jah, et E30 aga keegi on tast sapaka tuuninud
- Lobamokkade rubriik
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Ärapõlenud pigmenti sinna värvi sisse tagasi ei poleeri enam kuidagi, ainult värvikiht jääb õhemaks iga poleerimisega. Toonvaha iga paari kuutagant peale määrida, siis hoiab auto punasena.
-
Rajapäevad ja muud kähkusõiduüritused
OpenTrack38 toimub 30.06.2013 http://opentrack.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=1374
-
Jälle otsustab Airi tulla siis kui ma olen kuskil kaugel Pealkiri reguleeritud suvisesse seadesse.
-
Head muusikat autosse :)
Päris karm film oli tõepoolest aga seda roosat elukat kannatab meestelgi vaadata, ma arvan. Veel bassivärinat: http://www.youtube.com/watch?v=vKJnkqWNhBI
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Tõsta hinda
-
Tahhomeeter ei toimi.
M10 mootorijuhtmestikus on tahho signaal aju juures asuvas 4 kohalises pistikus, faceliftil suures mootoripistikus.
-
BMW 318IS '91
Sõltub chipist aga enamus Eestis liiklevatest tõstis IS-il piiraja üle 7000rpm, võimsusekasvu ei oska kommenteerida. Kui rajal sõit ei huvita ja muidu rullnokk pole siis tõesti vajadus puudub
-
Kardad, et Areenal hakkab palav? Õhtul ei tohiks olla, et ikka seal.
-
võib ka
-
2014 Kalendri jaoks Pildid
- Lobamokkade rubriik
Talle sai kohe öeldud, et see Cooler ei kõlba nii madalale kuidagi aga juusis ikka vaja. Värvi alumine serv mustaks jahutil ja on hea küll.- Lobamokkade rubriik
Cooler sai liiga madal? Proovi originaal lipspoilat või kui sellest vähe siis "IS" või Volvo lisa, Riegeri replikat võid ka proovida aga sedasi saab vist küll esiots võrreldes ülejäänud autoga ropult madal.- Lobamokkade rubriik
Ma käisin eelmisel nädalal seal jalutamas oma tibinaga. BMW viis mindki sinna.- BMW 320i kupee '90 - bergo
Kitsama rehviga võtab vähem kütust kui ülejäänud tegurid veeretakistuse summast samaks jäävad.- M: Pfeba esimene lisa stangega (preface)
Tal on nr olemas allkirjas- sa ju kirjutasid, et maru kiire on. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus