Hüppa postitusse

markusH

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis markusH postitas

1. Vaata pilte põhjalikumalt.. see esistange on puhas käsitöö
  2. hakka parem heaga pidurivõimendit sinna planeerima ega pidurivõim pole nagu roolivõim, et saab ka ilma hakkama kui sa just mingi koljatjalg pole ja soovid ikka pidama saada siis jäta võimendi alles
  3. Kui sa tead siis kas mõttekam poleks otsingut laiendada ja kirjutada, et otsid ka touringu madaldusi sama hästi.. neid niikuinii rohkem siin maal liikumas ringi ning tõenäosus oma vedrud saada on suurem Kõik said juba aru küll, et sul cabrio on, see on tore!
  4. ilmselt lekib sul sisse parktule pirni juurest
  5. ega õmblus on ikka suht.. köhköh aga ega oskused muud moodi tulegi kui tehes.. ja sellistel kohtadel kus niikuinii seda otseselt näha ei jää siis anna ainult minna!! kõva ettevõtmine igatahes, endal ka sama tee ees varsti..
  6. pikk päev ja ainult 1õlu? ei tegelt õige ka, ega joomine ja remont ei käigi eriti kokku..
  7. ja see viimane pilt annab ka vist vastuse Vazza küsimusele.. laeriie juba veits lahti tulnud (või petab minu silm) lugesin eestpoolt, et suuna reflektori võtsid ära.. milleks? Kardad, et liiga paljud saavad aru kui sa suunda näitad?
  8. Kui ma õigesti mäletan siis toimis see nupp ka ülekoormuse kaitsmena. Kui aknad ei liigu või mootorid lühises vms siis peaks selle nupu välja viskama, et süsteemi ära ei küpsetaks..
  9. Mis jõunumbreid KUKS ise sihib ja loodab? Silwerile ikka ära panna?
  10. Ainuke parem variant ongi minuarust diisel. Cabrio pole (vähemalt minuarust) mingi paugutamsie pill ja ei pea omama mingit üüber super mootorit. Üle kupli keerad selle siis pole nii vanal masinal sind midagi päästmas. Muidu paistab ilus sile masin olevat..
  11. Kui sprayga värvida siis pole mõtet seda matti enam tagasi sisse toppidagi ju See selleks, ise olin kunagi sama probleemi ees, siis sai ostetud kõlarikangast ja sellest nö. kate peale tehtud. probleem oli selles ,et max laius oli 1.4m Sai aga nii kombineerida, et ühenduskoht keskele jäi, keskkonsoolide alla peitu, minuarust lõpptulemus jäi vägagi viisakas. Ainuke probleem mis võib tekkida on see, et gaasipedaali juurest võib aktiivsemal kasutamisel see kate läbi kuluda kiirelt. Minul seda veel juhtunud pole.. aga samas pole eriti sõitnud ka..
  12. Ma jälle vaidleks vastu sulle. 100ga sõites 2.7x diffriga oli 5 käiguga pöörded ~1900. Diislil väänet on ja linnaliikluses pole mingit probleemi kulgeda, küll jah maanteel möödasõite võib kalendriga ette planeerida. Samas kütusekulu maanteel oli 6/100le.. Mina ei ütleks, et 324d-le 2.xx differ overkill oleks..
  13. Mis näitabki seda, et kui ikka täis litakat ei saa siis enne ei õpi. Ma ei saa aru miks udukatega ültse peab ringi sõitma ja siis pärast kiunuma, et "politsei tegi mulle liiga ja ütles minu kohta halvasti ka veel". Autokoolis ja igal pool on räägitud, et udukaid tohib kasutada ainult halva nähtavuse korral. Ei tohiks ju nii raskesti mõistetav olla. Esimesed udukad mind ennast ei häiri aga kunagi oli juhus kui üks bemmivend minu ees võttis vastu otsuse, et lahe on sõita hämaras koos esimeste ja tagumiste udukatega. Vot, selline vend on alles MEES ma ütlen.
  14. huvi pärast küsin, et palju kindlustus selle remondi eest maksis?
  15. 3.0v8 saaks arvele kui passis oleks 2.5, minuteada arvutatakse see max 30% jõulisa juurde mootorile mis tehase poolt masinal peal pm kui vaeva näha ja orgunnida siis saaks arkis timmi aga iseasi kui kasulik see on, ark kulud + kõvasti kallim kindlustus, parem maksta paar sotti ülevaatusele ja mentidest eemale hoida s**t lugu on siis kui pauku paned ja kindlustus seda väikest muudatust märkab.. aga igatahes igati vinge projekt minuarust
  16. külgedele sa neid küll sisse ei areta, vaata kui vähe ruumi seal on, põhimõtteliselt ju polegi pagassist kostub sisse küll, volde võib kinnitada , 400rms peaks juba väägagi hästi kostuma..
  17. hella pläkkidega saad veel kätt harjutada nagu näen a veel, kuidas sa tagumisi uksi avad, iga kord käega seestpoolt? tülikaks ei muutu nii?
  18. Vaidleks siiski vastu Ega mul on suht ükskõik kas sa sõidad linnas 200ga või keerad 70ga kellegi haljastust nihu. Võidusõidu autodel on minuteada puur lubatud niiet kui ringrada huvitab siis miks mitte, ma mingeid piiranguid ei näe.. Oli vist isegi lubatud selle autoga koju - rajale sõita, pead küll ei anna. Minu point seisneb selles, et kui masin juba nii võimas, et see puuri vajab siis ei tohiks panna enam võrdusmärki oma igapäeva auto ja hobiauto vahele, need peaks siis olema juba 2 eraldi asja. Samas ma ei väida, et stock autoga kusagil harjutamas käia ei võiks.. aga ma pole veel kuulnud, et keegi oleks stork masinaga ennast kusagil rajal harjutades surnuks sõitnud.. see peab ikka väga õnnetu olukord olema. Ning kui sa kardad, et su e34 70ga üle pea käies nii ära laguneb, et sul kindel manalasse minek siis ma soovitaks sul juba praegu mõne parema auto poole vaadata. Loodan, et mu mõte jõudsin nüüd selgemalt kohale, kuid ei pahanda kui ka ei jõudnud.. vähemalt ma olen proovinud
  19. kui mõistus peas ja ei kihuta miks siis üldse puuri vaja on? maantee kiirustel peab kere vastu küll
  20. ilma puurita ei julge sa aga laibaks kihutada ennast niiet parem 0 laipa kui 1 ja kes arvab, et tema julgeb küll, siis sellele polegi ju puuri sisse tarvis
  21. ah ega need klaasplastist nüüd nii väetid kah pole, et tuulega tükkideks lendavad mul on pool aastat tagumine olnud ja ilusti vastu pidanud ainuke viis tagumist ära lõhkuda ongi vist kuhugi sisse sõites a mis katusel viga? sajab tuppa?
  22. Ei pea neil mingit ordenit minuteada olema.. kui piisavalt kahtlane oled, otsitakse läbi.. Aga mul endal selline küsimus, et kas piirivalvel on nüüd kah õigus kiirust mõõta ja trahv teha? Mingi aeg pidi vähemalt 1 politseinik kaasas olema, et trahvi välja kirjutada.. Viimased pool aastat pole ma siin läti piiri ääres enam patrullivat politseid näinudki.. Piirivalve kirjadega sõidukid hiilivad seevastu aga pea iga päev ringi ja piiluvad kiirust.. Kui politseid kaasas pole siis võivad ära laksata trahvi?
  23. http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=6583&start=0 võta rinaldo86-ga ühendust ja küsi siiski kipun arvama, et maksab ainult välimus

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.