Kõik, mis Toivoku postitas
-
O: kütusepaagi
uus 63L paak veits alla 250.- kätte saaks täna tellides, homseks. 55l maksab samapalju ja hind sama.
- Lobamokkade rubriik
-
o: kandilised esituled
Lootus küll väike, aga kunagi oli neid autosid selliste esituledega nii mitmeidki, et noh ma tahaks enda omale nüüd ka selliseid võredega koos siis ikka
-
Lobamokkade rubriik
nissens 100.- NRF 95.-
- Lobamokkade rubriik
-
Sadulsepp/Polsterdaja`?
sadulsepp24.ee
-
Lobamokkade rubriik
seda,et mõni eelsüüteküünaldest on ära väsinud ja ei tööta enam, vahetad välja siis roheline ringike tuleb tagasi
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
vanad veovõllid lõikasime puruks, aga kolks oli tal ka siis seal kui olid veel vanad veovõllid kinni, diffri omad tal kenasti kinni. Olli juurde kast ta teeb paaritunniga selle kasti korda
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
võid mõõtude järgiu ka võtta laagri ja tihendi keskusest, ja mina ei usu endiselt,et see kolks sul tuleb pooltelgedest
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
no see kes kolalst myyb on seda ohtrasti paremaks teinud, see oli ennem kui montanaga värvitud. Mind ärritas lihtsalt hind, ag anoh nagu öeldakse, loll pole see kes kysib vaid see kes maksab.
-
325i kupee - Toivoku
- 325i kupee - Toivoku
NO see aja võtmine on ka rohkem slline enese harimine ja analüüsimine Ise kasutan Racechrono appi telefonis piisavalt täpne asjandus- 325i kupee - Toivoku
AUdrus jah, hetkel sõber pakkus,et 10nendal septembril võiks minna, ja noh egama vist otse sõidan ka paremini kui kurvi, ajad on ikka kalendriga mõõdetavad- 325i kupee - Toivoku
Keegi äkki viitsiks rullika klubi meestele orgunnida septembris rajapäeva? läheks laseks koos? mitte,et meil seal igav oleks olnud aga noh- 325i kupee - Toivoku
Uhh, aina rohkem ja rohkem hakkab selgemaks saama selle auto eesmärk meie peres, funracecar. Käisime täna audrus ja seepill on nagu loodud rajale, kergesti juhitav, pidurdab hästi, jõudu võiks törts rohkem olla kuid väga ei kurda, vähemalt tundsin,et jõud jäib sellest autost üle, erinevalt Aivarist, kes on veits ettearvamatu, oma tujudega. Iste hoiab mu paksu perset kinni, emotsioonid on kõrgel Pilte külgistamisest eriti pole, sest fotokas sai korralikult vett , nii,et pildid ainult sellest kui Aigi peale tallas rajal, temal oli seal rajal elus esimene kord ja kuskilt välja ei pand ja kõik sujus, endal selle eest muutus paar kurvi huvitavaks kus sai natukene äärt naksatud . Aa välimus veits muutus korraks, taga on zenderi lisa veidikeseks ajaks Panen tuhat pilti siia nüüd suurest õnnest .- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
jah esimesed tiivakaared samamoodi rellakat näinud:( sest komplekt ei tahtnud istuda vägahästi kokku facelift auto põllega.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
esimese originaal bbs spoila lõikas kohalik spetsialist juppideks ja viskas hiljem vist lõkkesse.- 757BKJ 324D 1990 - rullnokk323
Spali vent on umebs 120.- euri mis on võimas ja jahutab ikka korralikult- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
hea hind ära pedereeritud 324 eest? siis see kupee mis mul garaazis vedeleb originaal mtech2 ringiga ja korraliku sisu ja varustusega oli ju vabsjee soodus diil (5k)- 318i Convertible 1991 - karlk
nagu aru saan siis auto liikus pärnusse , Aigi sugulane ostis ära- 325i kupee - Toivoku
keegi fotoshopiks need tuemdad tuled, mis foorumis müügis on(- 324DA '87 - krislinB
miks see e34 oma ei sobi? ongi vist suurem kui ma ei eksi.- 325i kupee - Toivoku
vist oli dinitroli 400uv . liim millega 2-3 autol liiminud antikad külge, rullal nii hästi ei hoidnud sest ma ei saanud pindasid piisavalt puhtaks+ nad veits banaanis ka, eks kunagi võtab maha ja eemaldab veits roostet- Kojmehed
- Kojmehed
see peab niisama välja mahtuma, ma vahetaisn nii enda rullil kui sõbra facelift ja paaril kliendil alles hiljaaegu hoovastikke ja mootorit - 325i kupee - Toivoku
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus