Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=2&t=12930
  2. selle kohta võib öelda,et tegijal juhtub. vbla ol itagasi viies pakend ära määritud nii,et enam puhtaks ei saa või veel enam puruks tehtud, seljuhul pole kellelgi enam nende vedrudega midagi teha.
  3. Toivoku vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Oo martini vana hainina veljed sinna alla jõudnud
  4. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ära keevita nii järjest , et pigem iga 3-4 cm tagant puntkid ja peale väiekst pausi hakakd vahesid täis nö punktima, plekk lhäeb kõveraks, aga mu arust o nsee ilus keevitus ja kõik timm
  5. Uus pump homme 50.- tootjaks M&D ja 42.- messmer, 1-2 peäva tellimisega maxgear 30.-
  6. Toivoku vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    saku tänavalt keeras täna välja hall preface kupee, tagakapsel oli puudu veljelt, tundus mõnus ja sile.
  7. Toivoku vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    seal türi tänaval vedeles see kollane m3 ka vahepeal pikalt. mõnikord seal huvitavaid pille. aga millises romulas see e21 on?
  8. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    m52 on kõik trossiga gaasiga, m54 on alles elektroonilise gaasiga.
  9. Toivoku vastas Folio13 postitusele asukohas Vaba teema
    seeon nii haige teema üldse, tean mitmeid rulle millel passis 17 sees ja teisi mehi koinitakse.
  10. Toivoku vastas MZ Auto postitusele asukohas Varuosad
    Kuidas sa sinna otsa paned m50 sisselaske? drosselid ju erinevad ja ei klapi ,kyll aga vanal m52 oli see lihtsasti teostatav. pihustid erinevad kütuselatt , erinev. Siia otsa pannakse m54b30 sisselaskekolle.
  11. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    anna mingi kood.
  12. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mina olen e34 525i oma kasutanud, peabn kyll aretama veits ja fviilima ja lihvima aga saab. e36 328 oma ma isegi ei kujuta ette kuidas sinna ära peaks see mahtuma
  13. http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=99&t=285452
  14. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    jah pähke lseal ei toimeta kuid hch endiselt veab ja täie hooga ning mõistliuku hinnaga 56789726
  15. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ma lõiganud küll, pärast tyki tagasi keevitanud ja lihvinud jne aga enam vist ei teeks, laager pole nii kallis,et ei võiks seda vahetada, eriti kui pole kaua vahetanud.
  16. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mingi 3-4 juhet vaja ju ühendada,et käima saaks
  17. ka need autod mida mina ehitanud olen väiksematele võimenditele ei ole täheldanud,et pidurid kehvemaks oleksid läinud.
  18. Toivoku vastas chillout postitusele asukohas Varuosad
    minu käest saab 20.- ja tallinnas tuuakse sulle uksetaha ära ka, kui huvi siis helista mul naisele 5503016
  19. Ma küll kahjuks oorele ei tule, kuid raja peal võiks veits ketsi lasta küll.
  20. Toivoku vastas devil86 postitusele asukohas Autod
    ka mind huvitaks hind.
  21. Toivoku vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    forssis kindlasti kohapeal olemas, ma eitea kas täna garaazi lähen aga seal on ka
  22. Toivoku vastas Krysten postitusele asukohas Probleemid
    nüüd küsimus,et mis küünlad peale läksid? Tühikäigumootor ei oma mingit seost sellega,et ta kohapeal puterdab/lonkab, kui tühikäigumootor peetis siis kõiguvad pöörded, sama ka lambda anduriga. Seal võib olla vabalt see,et küünal ei suuda seda kütusekogust süüdata mis talle tühikäiguyl ette antakse, kas keegi on keeranud segu liiga rikkaks ja küünal ära tapetud liigia rikka seguga või on nad liiga vanaks jäänud. Krysten võiks öelda,et mis hetkel alguse asi asi, või oligi ostes juba vigane.
  23. Toivoku vastas Krysten postitusele asukohas Probleemid
    jõnksutamisele viitaks nagu küünlad.
  24. Toivoku vastas cobra postitusele asukohas Varuosad
    väiek differ olemas 70.- ülekanne mingi 3.90 kanti.
  25. Toivoku vastas Reimann postitusele asukohas Vaba teema
    mina lähen neljap

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus