Kõik, mis Toivoku postitas
-
O: mtech 1. Rool peab olema 370mm
http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=2&t=12930
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
selle kohta võib öelda,et tegijal juhtub. vbla ol itagasi viies pakend ära määritud nii,et enam puhtaks ei saa või veel enam puruks tehtud, seljuhul pole kellelgi enam nende vedrudega midagi teha.
-
Kes, kus ja keda nägi
Oo martini vana hainina veljed sinna alla jõudnud
-
Lobamokkade rubriik
ära keevita nii järjest , et pigem iga 3-4 cm tagant puntkid ja peale väiekst pausi hakakd vahesid täis nö punktima, plekk lhäeb kõveraks, aga mu arust o nsee ilus keevitus ja kõik timm
-
O: 325i bensiinipump Lukku
Uus pump homme 50.- tootjaks M&D ja 42.- messmer, 1-2 peäva tellimisega maxgear 30.-
-
Kes, kus ja keda nägi
saku tänavalt keeras täna välja hall preface kupee, tagakapsel oli puudu veljelt, tundus mõnus ja sile.
-
Kes, kus ja keda nägi
seal türi tänaval vedeles see kollane m3 ka vahepeal pikalt. mõnikord seal huvitavaid pille. aga millises romulas see e21 on?
-
Lobamokkade rubriik
m52 on kõik trossiga gaasiga, m54 on alles elektroonilise gaasiga.
-
Ülevaatuse teema
seeon nii haige teema üldse, tean mitmeid rulle millel passis 17 sees ja teisi mehi koinitakse.
- kustutada
-
Lobamokkade rubriik
anna mingi kood.
-
Lobamokkade rubriik
mina olen e34 525i oma kasutanud, peabn kyll aretama veits ja fviilima ja lihvima aga saab. e36 328 oma ma isegi ei kujuta ette kuidas sinna ära peaks see mahtuma
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=99&t=285452
-
Lobamokkade rubriik
jah pähke lseal ei toimeta kuid hch endiselt veab ja täie hooga ning mõistliuku hinnaga 56789726
-
Lobamokkade rubriik
ma lõiganud küll, pärast tyki tagasi keevitanud ja lihvinud jne aga enam vist ei teeks, laager pole nii kallis,et ei võiks seda vahetada, eriti kui pole kaua vahetanud.
-
Lobamokkade rubriik
mingi 3-4 juhet vaja ju ühendada,et käima saaks
-
O: m50 swapi jaoks pidurivõimendit
ka need autod mida mina ehitanud olen väiksematele võimenditele ei ole täheldanud,et pidurid kehvemaks oleksid läinud.
-
Ekstsentrik puksid
minu käest saab 20.- ja tallinnas tuuakse sulle uksetaha ära ka, kui huvi siis helista mul naisele 5503016
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
Ma küll kahjuks oorele ei tule, kuid raja peal võiks veits ketsi lasta küll.
- Müüdud
-
Lobamokkade rubriik
forssis kindlasti kohapeal olemas, ma eitea kas täna garaazi lähen aga seal on ka
-
M20b25 mootor lonkab
nüüd küsimus,et mis küünlad peale läksid? Tühikäigumootor ei oma mingit seost sellega,et ta kohapeal puterdab/lonkab, kui tühikäigumootor peetis siis kõiguvad pöörded, sama ka lambda anduriga. Seal võib olla vabalt see,et küünal ei suuda seda kütusekogust süüdata mis talle tühikäiguyl ette antakse, kas keegi on keeranud segu liiga rikkaks ja küünal ära tapetud liigia rikka seguga või on nad liiga vanaks jäänud. Krysten võiks öelda,et mis hetkel alguse asi asi, või oligi ostes juba vigane.
-
M20b25 mootor lonkab
jõnksutamisele viitaks nagu küünlad.
-
O: Diffri type 188 v 168
väiek differ olemas 70.- ülekanne mingi 3.90 kanti.
-
Tallinn-Helsinki Kiire!
mina lähen neljap