Kõik, mis Toivoku postitas
-
O: E30 hobiautoks
No Petra auto on siit juba läbi käinud
-
Katuseluugi tihend
siiani ainuke õige lahendus on silm kinni pigistada ja hambad ristis uus tihend soetada.
-
O: E30 hobiautoks
Teemaalgajatast vaevalt seda ehitajat on, kipun Tiiduga nõustuma. Ja selle ümberehitusega on ka nii nagu on, ehitad ümber siis üldiselt kaotab auto väärtust ja on ka hiljem mõnele pedandile raske maha müüa. Tanel ju ka ümberehitatud autosid ei vaata. Aga jah kui auto ei kõnetanud siis ei ole pointi teda lihtsalt ostmise präast osta, ise olen sõ'itnud selle halliga ja on sellise raha eest hea auto.
-
O taastamist vajavaid uksi,luuke,keresid.
Joonasel on ming i2-3 kere kui ma ei eksi
-
Lobamokkade rubriik
ma usun,et teise leiab ka kenasti juurde kui oodata natukene. Kahju,et hetkel raha pole
-
Lobamokkade rubriik
https://www.okidoki.ee/item/sportiste-recaro-idealsitz-c-kba-90024/8418202/
-
O: Tagastange lisa
Mul zenderi originaal pakkuda, aga hind vbla veits kõrge, kui madalam hinnaga tahad siis zenderi kylgmisedosad on pakkuda replicad ka, . hinnad replicate eest 20.- ja originaal zenderi eest 150.-
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
Siis joppas,et mul ühed usked enda autole tagavaraks on
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
viiamsel pildil ju kupee
-
Lobamokkade rubriik
oi on neid sõitvaid kompletkseid 320 e46 kui ka e36tesid on ka 100-200 euri eest olnud, see aasta tean 425 euri et müüdud 323i. ja noh eg akõik need meelde ei jäägi ja enamus neist ei jõua yhtegi müügi portaali.
-
316 '84 - Margo
neid replicaid jah mõtlesin :d aga sinna sobivad kohe tunduvalt paremini.
- Head muusikat autosse :)
-
316 '84 - Margo
leidsidki maalri, kas jagad kontakti ka? ja see 15" velg on ikka mannetu, andke andeks, aga no 15 on mingi golf1-2 velg
- Lobamokkade rubriik
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Tanel P peaks nyyd kiirelt jooksma .
-
M10B18, starter soojalt ei rakendu.
remontige nyyd oma starterid kenasti ära.
-
M:m21d24
komplektne mootor, elektrooniline pump käivitus igastasendist nii soojalt külmalt, plokk on e28 pealt, tehtud vaheplaadid,et saaks e34le panna, kaas ja kaanetihend jsut tehtud, kaanes pole üthegi mõra, ei ole keevitatud. plokil kenasti veel hoonimisjäljed peal, turbo on e34 2,4 kuumosa ja 2,5tds külm osa. sisselaske kollektor ümber tehtud,et saaks kasutada intercoolerit normaalselt. enamus tihendid uued küljes või tulevad kaasa. uus rihma komplekt peal. hind 400.- või vahetan mingi huvitavate asjade vastu.
-
ei noh kõike saab lihtsalt veidikene totakas on mu meelest joosta mingi kaalumiste ja ma eitea mis tõestamiste pärast mööda ilma ringi kui samasuguseid projekte on arvel mitmeid.
-
saab saab, viimased 2 kutti on saadetud kaalumisele ja arvele võtt võttis kean 3 nädalat aega
- O: 2tk 4x100 flantsi
- Lobamokkade rubriik
-
O: 2tk 4x100 flantsi
mul on pakkuda need mida sul vaja on, 5mm universaalsed, 7mm universaalsed 3mm universaalsed ja siis tsentreeriva keskavaga alates 13mm
- O: 2tk 4x100 flantsi
-
õhtul õlle kõrvale on suht naljakas
-
BMW 320i kupee (M20B25) - Sannder
veider, mul on et13 ja vahel 12-13mm flantsid pole häda miskit