Kõik, mis Max. postitas
-
M20 õlileke kaane vahelt- lahendusi?
@valgma Ajusa, ning vana oli victor reinz.
-
Väljasuremine
kui meelitad, siis annad gaasi ka?
-
Tundub, et mure lahenes siis taas uue kaanetihendiga(varesemalt lihvitud kaane tõttu siis +0.3). Ei teinud midagi müstilist peale kerge pindade puhastamise.(Kaas uuesti lihvis ei käinud) edit: kui nüüd järele mõtlen, siis ei jäänud ta pidama si**agi.
-
Kes, kus ja keda nägi
kelle sinine fl 2.0 (xxxTFN) kupis?
-
M42 voolikud ja salongiradikas
Votan omad sonad tagasi. Markusel oigus siin. Aga kaas kover, siis uks variant ohk susteemis kui juba jahutusega mollasid. see on lihtne tekkima.
-
M42 juhe
aja testriga järge kui võimalik. Kuskile jõuab välja, siis teed omad järeldused või leiad netist lihtsama skeemi.
-
M42 voolikud ja salongiradikas
salongiradikal 13 sisse, 7 välja. motol 16 lähebki salongi 13ndasse. Ja 17 liigub siis vastavalt edasi.
-
Vibra vabakäigul ja undab
ja isegi lahutas veel?
-
Bmw e30 910ANX
Kuskil netiavarustes peaks sellest autost teemagi olema, äkki oli seal isegi mingeid keretöid tehtud, täpselt ei mäleta.
- ARK
-
ARK
ei tea mina veel kedagi kes oleks sellise "lihtsa" swapi pärast kaaluma läinud.
-
ARK
loll jutt, peab saama. Peaks ise ka sinna minema samas asjus ja juba praegu pean kettasse minema. E30 kerele võib swappida kõike, mida sinna tehasest pandud on. Kui mina kunagi neile ise helistasin siis nad ka seda ise väitsid. Aga ühesõnaga kui nad sellest aru peaks saama, siis pead võtma kuskilt üv punktist co testi ja siis neile viima. Ja muud nagu polegi. Ja kui sellega korras, siis kehtib edasi ka hetkel olev ülevaatus. Korra vb vaadatakse luugi alla ka ja muud kunsti ei tohikski olla. Sildasid ja muid 2.5sega kaasnevat kola eitea mina, et oleks veel keegi osanud koinida. Keegi hea inimene vōikski nagu siin selgeks teha, et kuidas neile ōelda, et see mootor on ka tehasest sinna kerele sätitud.
-
O: R6 koodipulk
Tahaks normaalse inimesi moodi pòòrdeid lugeda, seega äkki kellelgi vedeleb kas koodipulka või siis tervet plokki. Pakkumised põsi.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ootoot, toodi ka üks märkus lisaks, et natuke tiksub , aususel ka oma hind.
-
Väljasuremine
Hmm, paneb ennastki mõtlema. Probleem pole küll nii sage, aga käivitamis janti on küll tihti ning korra on ka sõidu pealt ära koolend, aga seda tõesti ainult korra.
-
Lobamokkade rubriik
Tegelikult mõtlesingi, et kui osta kaane keeramiseks, siis nhj mul yber kallist vaja. Ma ei hakka nagu nii iga päev ega ka nädal klõpsutama, ainult oma tarbeks. Samas selline riistapuu, kasvõi siis odav võiks ju tegelt olla, kurat niipalju ikka kannatavad.
-
Lobamokkade rubriik
kuidas odavate ühekordsete "hobi" momentvōtmetega on. Vōttes ette ntks 10 polti, keerata pidemele 100nmi, siis kas ta pigem keerab reaalselt kõvema või lahjema nm'ga aga samas stabiilselt kõik poldid võii keerab iga poldi retsilt erineva jõuga kinni?
-
Eks varsti saab teada Eitea küll kuidas saab olla 'sitasti' lihvitud, valesti pandud või veel hullem valesti pingutatud. Ja no lekib siis lekib. Ju sellisel juhul ongi mõrad.
-
Kohe hakkas veiderdama. Kuna tean, et ma pole ainus sellise murega, siis ei ole kohe oma tehnikas kanhtlema hakanud. Plokil nagu silmnähtavalt midagi häda pole.Seekord làheb paksem tihend vahele, äkki aitab kuidagi.
-
Äi olnd sest korralikust lihvist ja tihendist viimane kord tolku
-
Nii mõnelgi on mureks, et vl poolt kaane vahelt tuleb värsket õli, just sealt kust tagasivool jookseb. Kas kellelgi on kogemusi selle müstilise probleemi lahendamisega? Või on ainus õige variant A-osa tihend ja kõik? Ise olen vähese hulga silikooni peale mõelnud, aga ei tea kui hea seegi oleks.
-
Lobamokkade rubriik
jah, totrad lisa kilod
-
m40 to m20 Tahokas ei tööta .
mootoripistikus kõik vajalikud ühendused ikka tehtud? Vōi mis pistik sul seal üldse on, c101?
-
Lobamokkade rubriik
süüde väljas, siis peaks kõik sellised asjad tummad ikka olema.
-
Lobamokkade rubriik
camber- madaldatud auto, väsind puksid.