Hüppa postitusse
  • 0

Inspection riba põleb


jaan320i

Küsimus

Probleem.. Nimelt spidoplokis olev inspection roheline riba põleb koguaeg, ka siis kui võti eest ära ja uksed lukus. Kas viga võib pigem olla spidoplokis või mootoripistikus(sai e36 pealt m42 vahele tõstetud)? Mootori ära vahetasin, siis ei põlenud aga see võis ka sellest tingitud olla, et vana spido oli oma elu ära elanud ja ainus mis üldse töötas oli tahhokas. Sai uus spido külge pandud ja nüüd märkasin, et rohline hooldusriba põleb 24/7. On kellelgi mõtteid? 

Masin fl kupee ja uus spido cabrio pealt

 

 

JR

Muudetud , muutis jaan320i
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 1 vastus

Soovitatud postitused

  • 0

Akud on üks suur mure põhjustajaid vist tavaliselt. Samuti on võimalik valede spidoploki alla äärde käivate kruvidega(liiga pikkadega) radasid kahjustada, mis ka probleeme võib põhjustada. Mul endal sarnane mure, aga mul jääb üks punane tuluke vaheduva eduga terveks ööks põlema. Resettimine isegi õnnestus, aga suht lühikese ajapeale on tuled punases jälle. Seega kuulaks ka suure kõrvaga mida teha. Kas patareikude peale oleks mõtet ressurssi üldse raiskama hakata?

Muudetud , muutis Max.
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus