Hüppa postitusse

Midaasja

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Midaasja postitas

1. S*tt lugu, aga mul pole ikkagi valikuid - kui oleks nende peale sattunud enne keevitusprojekti, oleks ostnud silmagi pilgutamata (müüdi hüpermegakiirusel maha ka) , kui neil kupeedel rooste vähegi kriitikat kannatab/s. Oma sinise oleks võind rahulikult lisaks seina äärde jätta. Piltide peal on muidugi kõik ka vähe ilusam. Antud juhul ei kannata ühe projekti pealt teise peale hüpata, siis peaksin oma sinise Eixile kulude katteks ära kinkima sel juhul võiks juba midagi muud ka vaadata
  2. Ok, vähemalt tean nüüd foorumis kedagi kellel võib alati olla raha laenamiseks.......
  3. Ei viitsi varuosalehtedel siblida - ega ei mäleta mis need tweeteritega kolmnurgad ustele maksid? Mul küll selliste asjadeni veel väga pikk maa minna aga ikkagi.
  4. Midagi sellist nägin viimati "Viimses reliikvias", aga kui funktsionaalsus on peamine ja mugav, siis mis seals ikka. Istmed on E36?
  5. Ei tea kas minu, eliise hinnaklassist, tiivad ka jõunumbritele alluvad? Hea et siin toimetab inimene kes sellele õige pea vastust teab Aga ikkagi, kas see Blic peale vaatamist ka kannatab, kõik ukse ja kapotivahed klapivad?
  6. B-tiib? Istub nagu valatud? Tootja (kui on võimalik tuvastada)? Hind?
  7. Piltide pealt jah, täitsa vägev näeb välja.
  8. Pole siia tükk aega vaadanud ja neid 3 masinat vaadates pidin peaaegu minestama, raisk, piltidelt jumala ägedad. Mis hinnaga see hall oli? Ja ei saa aru miks selle leedu osas nii tundlikud ollakse? Kui masin meeldib ja ilus, siis jumala poogen mis autoturud läbi käinud on. Neid leedu turult toodud saksa masinaid on küll ja veel ning omanikud rõõmsad et masin ikka saksast ja mitte leedust Kabeda välimusega E30, kui väga kirvest ei küsi, müüb ikka väga ruttu.
  9. Oh sa juudas........palju see aega võtab?
  10. Übertulemuse hind? Ja poleeri peale ikka NASA-special nano-keraamiline kevlarkaitse ka.
  11. Palju selline protsess maksab?
  12. Minu masina puhul peab arvestama et taga ei aeta maksimaalset tulemust ehk siis autot ei korjata nii paljaks ja käiata kõike puhtaks nagu Mihkli opisaalis näha võib. Eesmärk on värv ja hädaliste roostekohtade eemaldamine (neid on lihtsalt rohkem kui keegi näha lootnuks), kogu auto mastiksist puhastamine oleks hoopis teine lähenemine.
  13. jätkaks vahepeal pisut oma sado/maso teemaga, paneks üles pildid esinurgast kus mastiks oli pealt tiba roostene ja kruvikaga urgitsedes tundus nati pehme koht sees olevat: Näitlikuks õppematerjaliks uustulnukaile nagu mina, vanad olijad teavad isegi. Aku juures oli ka juba auguke läbi: Lõbus eks ole ja masin õue peal oli enam-vähem kui tagarattakoopad välja arvata mis oli ka teada värk
  14. Kas diffri undamise võtab ka ära?
  15. Kas see põhja kleepimine teeb oluliselt vaiksemaks? On tulemus seda väärt?
  16. Kes neid plastist tiibasid teeb? Kuidas külge istuvad? Tulemus saab imeilus?
  17. Pidin ka ütlema et metsikud 90-ndad meenuvad neid pilte vaadates, puhas nostalgia
  18. uksed näevad sellised välja et neid tuleb taastama hakata, kuskil kuuri taga sihukesi vist väga palju ei vedele
  19. Vähemalt ei tule lahti võtmisega vaeva näha, sellevõrra on kokkupanek igatahes põnevam.
  20. Ei no mootor peab ikka originaal olema, kui taastatakse algupära ja igasugu lihvitud velje randid unustage ära, rattaid tahaks ikka selliseid all näha Golfil on talvekad sellised: Ilukilp keskel pole kahjuks päris originaal.
  21. Loodame et nädalavahetusel saavad keevitustööd tehtud , uued pildid riputatakse üles ning auru hoitakse üleval...
  22. Vägev, igav ei hakka, vaatame kas Mihkel teeb enne valmis kui minu oma Hetkel paistab pikk projekt tulevat.
  23. Muhe värk, vaata et kõikidele kokkutulekutele selle kaunitariga ilmud ja kui lähemal ajal maha müüd siis on see küll pettumus - ära siis publikut alt vea......
  24. Ilus, kui võidaks miljoni siis oleks täitsa valikutes
  25. Uste sees see poroloon niiskust ei hakka hoidma? Oma fantaasias eeldan et kleebitakse uksepleki külge. Koobastesse väljapoole on mingine spetsiaalsem pigimatt kui sisse? Selles osas üsna huvitav, kui mu masin kunagi nii kaugele saab peaks ka mingit sellist teemat arendama, ehk paned oma tööst pilte ka üles?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.