-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
43
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis kurikristjan postitas
-
E30 kokkutulek Poolas 31.08.18-02.09.18
kurikristjan vastas kasutaja Leks teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Käidud nagu naksti. Oli meid 4 autot, palju nägusid, saime kenasti hakkama. Mõnevõrra oli pretensioone uue kohavaliku poolelt, autod nagu hajusid laiali eri paikadesse ja sama võiks öelda ka rahva kohta, ei olnud enam seda karja lagedal platsil. Kuid sellele vaatamata väga lahe, motti ammutatud nüüd nii Eestist kui Poolast ja kogu roadtripist, praegune sõnum tuleb kenasti garaazist töö kõrvalt suitsupausilt. Saime tunda muuhulgas ka lõhkist rehvi ja seda, et ühtki sobivat varuratast ei olnud. Tuli ilmsiks muidki asju, milles on süüdi aeg või kodumaa mikroskoopilised dimensioonid. Igatahes mina loen ürituse kordaläinuks. Ja kuidas ma saakski mitte rahul olla?? Tänan oma sohvrit, meie peaorgunnijat ja kõiki teisi kohalviibijaid, minu poolest tuleb kolmas kord ka vabalt. Sihtpunkt ei olegi isegi kuigi oluline enam, mulle meeldib nagunii rohkem teel olek. Kojuminek pole iialgi nii hea, sest sa juba tead, mis sind ees ootab. Just see teadmatus teeb reisi põnevaks. 😉 -
Mis koodiga, hind?
-
pics, or it did not happen!
-
Oleneb, milleks sa selle ostsid. 🙄
-
Kusjuures huvitav, et bmwfans näitabki e39 ja e38 trossiga ajamit. Äkki eksin ja on vaid püsika ja stabiilsus/veojõukontrolli jaoks see drosseli küljes olev mootorisüsteem? Pole kahjuks sellise mootoriga autot endal olnud, et paremini teaks. M62 igatahes läks juhtme peale lõpupoole.
-
B28TU on elektrilise gaasiklapiga, seega on vaja see osakond ka üle kolida.
-
Müüa diisli põll. Mitte kõige sirgema olemisega, sobib rohkem rallikale. 53858337 Põltsamaa
-
Kood ütleb ju ära, kas on sama. Joonisest koodini pole ju ühte sammugi. Realoem, bmwfans, vahet pole. Mul lendas ka ära kunagi, läksin tagasi ja otsisin üles. Sai veel külgegi, õnneks oli kraavis ja keegi polnud üle sõitnud.
-
4.10 difri leiaks
-
Käisin alles moboga üle vaatamas. Kui see kaamera seal oligi, siis imestan veel enam, sest ilma kaamerata oli palju raskem. Kui aga konkreetselt juuksekarva lõhki aetakse, tuleb kas vastu haukuda (põhjendatult) või vajadusel kontorit vahetada. Järjekordne näide, et kontroll ja hirmuvalitsemine ei muuda mitte midagi paremaks. Arusaadav, et süsteemi oli vaja paljuski nn "mustade ülevaatuste" pärast, aga kas see kaamera siis tõesti tuvastab iga lõtku ja pastakaotsa suuruse augu, et tööline selle peale kisama peab hakkama ja oma "asjalikkust" välja näitama? Liiklusurmasid tahetakse ka kuuldavasti lisa politseijõudude ja kaameratega vähendada, mille tulemuslikkusesse mul usk 100% puudub. Loodetavasti õnnetuste arv veel tõuseb, kui nad peaksid seda tegema, keskmisele eestlasele on ju patrullauto või kaamera märkamise hetk kohe närvilisust tekitav. Hakatakse ruttu mingeid pedaale suruma jne... Läks veits teemast kõrvale, aga oli vaja välja öelda, mida ma kogu sellest kontrollimajandusest arvan.
-
Müüa 318i alt komplektne väikese korpusega differ, ülekandearv 4,10. €100 53858447 Põltsamaa Võin vahetada typ188 tagakaane või 188 LSD vastu + minupoolne komp.
-
Vaja ei oleks mitte andmebaasi, kus lihtsalt hakkama saab, vaid andmebaasi, kus pidevalt kedagi koinitakse. Ma pole veel sellist jama tunda saanud, mida siit loen. Tulge kesk-Eestisse ülevaatusele...
-
Kas üks variant ei oleks kasutada M20 kasti, kui õhulugejale vahetükk teha?
-
Ma võin e38 728 boksi kinkida, kui on huvi proovida.
-
Olen näinud, et küsitakse 100, ise ostain ühe 40-ga. 323 ja 328 sama karp, jänki-M3 ka. Kes sajalisi küsivad, on minu meelest nats soojad peast, aga pigem on loll see, kes maksab...
-
E30 kokkutulek Poolas 31.08.18-02.09.18
kurikristjan vastas kasutaja Leks teemale asukohas Rullide kokkutulekud
2016 oli väga vinge ja head reisikaaslased olid ka, mina igatahes olen päevad juba kinni pannud. -
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
kurikristjan vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
@harcore kas rull on valmis, augusti lõpus on jälle minek? -
Vajuta checkpaneeli nuppu ja vaata, kas kustub?
-
Jah, mis malachitgrüenil viga on? Jumalast kena värv tegelikult.
-
Kes käib vaatamas ja leiab, et see hea on, ostab selle. Nii maailm töötab. Ise pead hindama, kas sulle sobib. Ma olen 100-euroste asjade pärast ka sõitnud Põltsamaalt Haapsallu jne. Kui sul on papp taskus ja midagi vaja, siis sa lähed käid poes ära, nii lihtne elu ongi.
-
Ponks eelarve keevitustöödeks, aga eks seal oletööd ka...
-
Seisab praktiliselt tühi M20B25 plokk. Väntvõll on sees. Kepsud vist leiab ka. Täpset seisukorda peab vaatama, seisnud on kaua. Ilmselt sobib millegi toorikuks? Müügihinnaks teeks sümboolse €30. Pigem sooviks vahetada 80mm silindriläbimõõduga B20 või B23 ploki vastu. Väntvõlli ei ole vaja. Asun Põltsamaa ümbruses. 53858447 Kristjan.
-
Mul kulus originaal 205/55R15 väikese madaldusega ka siseservast rohkem. Sillageomeetria eripära, et mida madalam, seda suurem camber. Seda saab vast parandada/optimeerida vaid reguleeritavaks tehes.
-
Müüa E38 4-kolvilised Brembod. Saadaval 2 komplekti. Hind 75€ paari eest. 53858447 Asuvad Põltsamaal.
-
Kui aega ei leia, paku head diili mulle, väike sentimentaalne väärtus minu jaoks tal veel on.