Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. m20b20 vastas Ips1987 teemale, kohas Probleemid
    Pane Fin-Est foorumisse üles. Mul varastati mingi kuu tagasi koivukyläst maja eest scirocco ära. Tegin fin-est foorumisse fbs teema ja üks eesti lehekandja leidis 2 päeva hiljem ja sain auto tagasi. Vedeles Korsos ühes parklas.
  2. kas see nr ümbris usa mõõdus nrile on pre või fl oma?
  3. Minuarust on pildilt vaadates praegu väga hea
  4. Tervist. Pakkuda Bbsid 15 tollised ja hetkeseisuga 2 kapslit pleekinud logodega olemas. Veljed on äärekivi kahjustusteta ja ilusad. Peal 205 50 15 ühehooja rehvid(4-5mm). Hinda küsin 250.- Asukoht Valga Pilte näeb siit http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1116106&rhash=c2fd 55 983 010
  5. Nii kogemata sain endale mikromootoriga m40b16 ilma lambda ja katita(tehasest). Pillil on kummaline käimisprobleem. Auto külmal läheb ilusti käima ja peaaegu ilusti läheb pöördesse(korra tõmbab kõri kinni ja kohe pööre tõuseb edasi). Veidi sõita hakkab järjest halvemini käima(soojenedes). Lõpuks on nii, et kuidagi saad hoida 1500rpm ja sellega vaevu liikuda ja summutist käivad porgandid välja(tuleleek). Autol uus jagaja-rootor-küünlajuhtmed-küünlad ja ECU temp andur. Täna hakkasin lahkama siis ja pullipärast võtsin tühikäigumootori tagant ära ja siis sai soojalt ka pilli pöördesse, kuigi tühikäik oli kõrge(1500 kanti). Kas on võimalik et tühikäigumootor nii hullult võib mootori tööd häirida? Olen aru saanud et tühikäigumootor reguleerib mööda lastavat õhku, et tühikäik oleks madal ja stabiilne, aga et leeki lööma hakkaks ei taha kuidagi uskuda. Võib asjas olla mängus Drosseli asendi andur veel? Ühesõnaga kogume siia häid mõtteid Ette Tänades!
  6. Kasutaja remains vist müüs 324td`d juppideks. küsi temalt.
  7. streetrace.org kusagil oli ostuabis võõrandamiskeeluga autode teema ja seal link olemas. mul nett jubib ja ei saa otsida.
  8. äkki on marupikk vend ja toidupealt kokku hoidnud kabrio jaoks siis pea vastu lage
  9. Pidurikettad ei või kõverad olla?
  10. Ilmaennustus näitab väga mööda ilma selleks nvks
  11. Face 7`ks juuliks tee auto korda ikka ja suvegrillile meiega
  12. Kas see filter mitte paagituulutuse söefilter või midagi sellist ei ole ?
  13. Umbes 150 meetri kaugusel kämpingu kohast on suur järv liivase kaldaga ja üritan ka suitsusauna elule äratada.
  14. Misasja sul siin tõmmatakse??
  15. Keegi tuleval nv`l Haapsallu drift läheb vaatama? Pargiks klubikünad kõrvuti Edit: kirjaviga parandatud Tnx pähkel
  16. mul ongi hetkel all m teh madaldus(tehasest)
  17. Võid ju amrodid ka ära vahetada.
  18. Leks mul cabrio m teh madaldus pakkuda Mu autol see hetkel all
  19. Nii sai väikesed vidinad autole soetatud 18mm paksud ja pesulas käidud
  20. lõpuks tuli ära selle tagaklaasi tuttav just laseb mingi pehme pleksiga asendada enda e36el. Mul 385 mteh 2 rool. Võime vahet ja maxan peale oma vidinatele. Palju lisasi alles ja toimivad?
  21. miks nii hirmsad veljed all on ?
  22. kust selle junni antenni auku said ? ul ka vaja. kuule mis on lootust et ikkagi hakkad see suvi sõitma ? Tagaklaas veidi laines ?
  23. Taavi vana jh

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.