Hüppa postitusse

Ekupeku20

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    61
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    2

Ekupeku20 päevavõit oli viimati 20. juuni 2012

Ekupeku20 sai oma postitustele kõige rohkem meeldimisi!

Profiili info

  • Minu autod
    E30 325. Kupee

Hiljutised profiili külastajad

Hiljutiste profiili külastajate paan on keelatud ja ei näidata teistele kasutajatele.

Kasutaja Ekupeku20 saavutused

Kaasalööja

Kaasalööja (5/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

2

Reputatsioon

  1. Arvatavaesti ühineks kah:)
  2. Kahjuks see kokkutulek ei õnnestunud töö pärast osa võtta, kuid oleks huvitatud igasugusest kokkutulekust . Oleneb kuidas kuupäev ja selline asi kokku jooksevad.
  3. Oleks soov 4x100 flantsidele, paksus 10mm Tänan.
  4. Nädala pärast saab siis uued amordid. Mõlemad amordid saadan kulleriga tagasi. Klienditeenindus väga hea,
  5. Peaks olema MIM/RH 1900 väärtust ei oska öelda.
  6. no seda arvan minagi et puhta bullshit selline case. EKs ootan homse päeva ära ja vataab mis nad vastavad. Ega ma ei imest atotsna kui nad selle minu kaela lükkavad ja et ei ole mingit garantiid.
  7. Saatsin kirja neile , eks paistab kas homme tuleb ka vastust neilt Nkn ajavad asja paigaldaja süüks, et pole õiget võtted jne , imelikust kohast läks katki kh, saan aru et oleks mutikas lõpus juba olnud et keerad asja üle ja puruks, aga no keerme lõpuni veel pikk maa minna täpselt veel torksi augu lõpus läks katki:D lihtsalt alt koopast hoidsin amorti kinni käega et ringi ei käiks ja ülevalt keerasin käsi kõristajaga kinni ja järsku käiks klõks ja oligi mutikas mul padruni sees
  8. Tervist. Selline jama siis juhtus täna amortide installimisel. Esimene amort sai ilusti paika, mutikas läks ilusti keermese ja asi oli paigas. Teine amort kahjuks koostööd ei tahtnud väga teha tundub, amort sai püstakusse pantud, verdut ,amordi padi peale pantud pealt hakkasin mutikat keerma, liigset jõudu ei kasutanud ja lihtsalt keerme osa läks katki Amordi firmaks on Magnet Marelli On kellegil veel selliseid v sarnaseid olukordi olnud??
  9. Ekupeku20

    K: amordid.

    jah, aga tungi ei kasuta üldjuhul tõstki peal mugavam.
  10. Ekupeku20

    K: amordid.

    aith selle hea ja põjaliku vastuse eest, vedru tõmmitsaid pole vaja, kuna kui auto on tõstuki peal siis on vedru vabalt mul. kuna see seadistus keere on suht alla lastud. Ees on bilsteini vedrud igatahes. Ennem kui tellima hakkan siis mõõdan amordi pikkuse ära ja siis saab vaadata mis pikkusega amort tellida.
  11. Tahtsin siis küsida amortide kohta natuke. Kuna käes esimene probleem juhipoolse amordiga mis hakkas kolksuma, ehk siis asi on läbi , ja tõstuki peale tõstes täiesti lädi, saab käega ratta ülesse tõsta, aga kõrvalistuja ratast mitte. Ees on siis ise tehtud eelmise omaniku poolt coiloverid, ja tahtsin teada kuidas amordi vahetus seal käib, teen ülevalt ja alt lahti ja tõmban lihtsalt amordi sealt pesast välja? ees hetke seisuga mingised spax top adjustable amordid, et kas nende asemele sobiksid nt: Tootja:Magneti Marelli/Cofap http://alvadi.ee/kat...osa/45123/10713 kirjas et sportvedrustus VÕi kellegil mingiseid amorte pakkuda?
  12. poleerida ei taha, lihtsalt jäi lugedes silma. Aga lakkimise kohapealt peaks uurima , auto peal on standard must värv dupont oma ja matt lakk,.
  13. Tervist. 1)Huvitab siis selline küsimus, et lugesin et kui matt värvi autol poleerida siis võtab läikima. oskab keegi selle kohapealt midagi öelda, vb keegi ise proovinud matt värvi poleerida? 2) Uurisin palju läheks auto lakkimine koos punaste kristallikeste osadega. pakuti 1600 euri. Aga küsiti ka sellist asja et mis värviga tegu on mis mul autol peal, aga seda am ei tea... kuna öeldi et lakk võib kobrutama minna auto peal ja isegi piimiaks. oskab keegi selle kobrutamise ja piimiaks minemise kohapealt öelda? Tänades Edgar.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus