Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Olge nüüd täitsa rahulikud. See oli rohkem Aarole, või et 150€ pesurikomplekt on kallis, aga 300€ vent aknad ,mida võimalik tutikana saada alla kahekordse hinna ,on hea hind Jah, tõesti hinnad muutuvad pidevalt ning vaatasin pre oma tookord, selle hind 163€ hetkel.Vahe ülemises liistus, mis on kroom.
  2. Palju erinevaid variante oli, lisaks 2 erinevat seadet korraga mida sai sõidu ajal ümber lülitada. Ix pole eriline rajaauto originaal konditsioonis, läbi kannatab kulgeda rahulikult vast
  3. Arvestama peab ühe pisiasjaga, see 325ix - natuke teine maailm. Kui tahad reaalselt rohkem jõudu ,tuleb vähe põhjalikumalt asjaga tegeleda ja investeerida. Pigem progeaju, kui kiip. Kiibi proovisin oma auto peal ära igas variandis, esines anomaaliaid ja kasutegur oli null. Arvestama peab ka selle asjaga, mida iganes ajus muudad või üldse vahetad ära, siis lakkab abs töötamast. Ix on abs standardis köigil ja on mootoriajuga ka seotud, lisaks on sellega seotud ka nn veojõukontroll. Mõtlesin mainida, et ehk naisterahvale vajalik lisa talvisel perioodil (abs)
  4. Oleneb kellele. Kõike peale katete saab tutikana, aknad ise on ca 150€ tk hinnaga, seega põhiosa saab tutikana sama raha eest kätte. Paar aastat tagasi müüdi pool aastat täiskomplekti 150€ eest, enne kui minema läks.
  5. No selle auto üle on lähiajal palju kära olnud, 2 korda järjest müügis, esimene kord põhjaliku spetsifikatsiooniga, tõesti ei mäleta? E30 suht vähe ja need nn rändkarikad jäävad eriti hästi meelde, minul küll vähemalt Sellel m30 kolal pole tõesti poolikuna pointi. Raamat erinevate 2,7 swappide tegemisel ei soovita seda üheskis variandis , m20 kola täiesti piisava läbilaskevõimega.
  6. ix rool hoolimata võimust võib olla pisut raskem ,kui tava e30 rool, väiksem rool võib hoopis ebameeldivusi hakata tekitama.Alla vajutades liigub iste üles ja ettepoole samal ajal. Suure tõenäosusega vaja ise kaada aidata, amordid mis ta üles peaks viskama on tavaliselt kutud. Tubli 6 cm oled pikem, seega peaks ikka originaal istme asetused võimaldama sobilikuks timmida istumise ilma ümber ehitamata.
  7. Selle auto sisu on suht hukas, juba kui see eestisse toodi, tahab ka pahteldust ja värvi vms. Tavaliselt on e30-s ikka see probleem, et istet ei saa piisavalt taha, ruumi vähe Istet peaks ikka ülearu isegi ette saama, mul ka mini naine, aga probleem puudub, millegipärast kahtlustan et sa ikka suurem ja pikem Seljatoe lingi alla vajutamise funktsiooni kasutate ikka? Sellega tuleb ka iste kõvasti ettepoole. Millegipärast ei tea paljud seda, et link kahes suunas liigub. Rooliga vastupidine lugu, mida suurem, seda kergem.
  8. Lasid 2500 paberiga üle enne?
  9. Seal tundus räme tolm olevat hoopis ennekõike. Teed poleerimistöid siis jah?
  10. Hakkame siis alustuseks neti teel targutama, ainult pindmise roostega e30 pole olemas. Konkreetne ix vajab kindlasti kõvasti ( kere) tööd ideaalse seisukorra saamiseks
  11. siis on hilja, teen lähipäevil
  12. Mina olen teinud need motipi bumpersprayga, ainuke spray värv/toode, mida auto juures kasutanud. Jääb samasugune matt, nagu originaal, aga värske. Miskit muud pole väga leidnud, mis jätaks värvimata mulje ja jääks sama matt. Siiani ilusti peal püsinud, lahustile ei pea ainult vastu.
  13. terv 32e eest võin tutika r6 kiibi tellida h2-st, kindlam ja kiirem,kui FL r6 ploki leidmine tänapäeval.
  14. eix22 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    ilma läbivata uksi leiaks, b tiivad hea hinnaga saad tartu milbaumist (esmakordselt nägin, et b osana vanatüübi pre tiiva järgi tehtud, seega fl panekuks vaja pisut töödelda ja lõikuda isegi siseosa) h2 tellimuse teen lähipäevil, kel huvi.
  15. Mina pidin tookord kohe tutika jope ära müüma, sest xL suurus ei vastanud isegi L mõõdule, koomilised vaidluskirjadki tarnijatega meilikastis alles.
  16. ??? Keretüüp ja aasta ei mängi siinkohal rolli. 325i ,325e, 325ix ja 324td - kõik omavad niinimetatud getrag 260 kasti, aga täiesti erinevate kardaanidega. Teadmiseks ka teistele, edaspidi lähevad sellised puudulikud ja "infovaesed" kuulutused koheselt kustutamisele, ei ole ju raske lahti seletada, mida ostetakse või müüakse!
  17. trv, väga lai mõiste jälle?? Millele vaja?
  18. vana hea t särgi poolt, kuhu selle pologa ikka minna, atleetide riietus rohkem, toob muskulle esile jne
  19. saab küll, originaalis on ka enamused värvitud, aga mitte shadowline autodel on värvimata ja selliseid ei liigu eriti.
  20. Kus te seda kraami küll saate? Facebook Ma kaua musta lippi otsinud, ei tule kusagilt kui juhul värvida plaanid, siis mul mitu värvitud varianti olemas ( originaalis värvitud, mitte värvimata variant ise plätserdatud)
  21. kütusekogust timmitakse ajust, mitte kaane näppimisega. Ma ei saa aru, mis komme see on kaant kolkida?? Niipalju kui neid näpitud pumpadega pille olen näinud/kuulnud, siis tühikäik kõrgeks kolgitud, tagant must jookseb, kütusekulu 10 sajale ja minek pole kuskilt otsast parem, kui näppimata versioonil.
  22. On ikka aimu, mis sellised plekist asjad maksavad???Kui oled paar kuupalka kõrvale pannud, võin h2 tellida soodukaga. Tavalise kolmekümne selliseid juppe ei vedele kellegil, aga emmi asju ...mine tea
  23. Ära ole nendes uutes UM asjades nii kinni, säilinud 30a vanad liistud ja stanged on palju kvaliteetsemad ja korralikumad, kui need praeguse aja üle hinnatud jupid. Need juppide ja värvimise hinnad on kõik vaid välja mõeldud numbrid ega peegelda kunagi oma suuruse tõttu mingit ideaalkvaliteeti ,parimat tulemust või et 10x odavamalt ei peaks sama head juppi või värvitulemust saama.
  24. See on minul kokku pandud auto, minu juurest 318is -ina minnes oli kulunud koos auto hinnaga juba üle 10 000€. Siis askeldas Margo sellele m50 peale, mis polnud ka odav lõbu kindlasti Mina ka ei maksaks, aga minuteada see 2x omanikku vahetanud selle müügihinnaga ja kas suudate 7500 eest ehitada sellise? Räägid pidevalt värvimisest, siit saad ju värvitud pilli , arvuta 4000€ hinnast maha ja jääb mõistlikum hind juba Lisad, muusika, nahksisu ja m-techniku ring maksid juba pool seda küsitud hinda
  25. Seda 83-85 malelauda taha sa ei leia, sest seda pole toodetud Millegipärast kupeedel oli kuni 85a taga üleni nahast kõigil variantidel, ees oli r6 pillidel keskel kangas. Ma leiaks esimesed keskelt tekstiiliga,kui kellegil ainult tagumised pakkuda.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.