Kõik, mis eix22 postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
arvatavasti kohal oma raipega...
-
BMW 324td - Lauri_L
Ma lasin aasta tagasi ka oma veljed sauel värvida, samamoodi hõbeda asemel on veljed hallid ikka rohkem, värviti RAL 9006 värviga (pulber)
-
diffri ülekanded
4,45 4,27 4,10 3,91 3,73 3,64 3,46 3,23 3,25 3,15 2,93 2,79 kogu tabeli leiate www.e30.de -->Do It Yourself-->Getriebe/differential-->differentialtabelle
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
kuskilt on meelde jäänud või olen näinud, et nagu oleksid tagumised klaasid ka lahtikäivad?
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
kas tagumised klaasid käivad ka lahti (alla)?
-
318i Touring - Zius
touring ka sul ikka viimase peal pill... esilisa veel puudu täielikust m tech ringist.
-
316 '86 - Kalmer
mul peaks vedelema sinised peatoed, vaatan järgi ja annan teada!
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
milleks nii räige puur? kas hakkad rallikrossi sõitma?
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
aga jõudu ja edu sulle, see on üsna käest lastud kere jah.
-
milleks võtad uksed niimoodi eest ära???? pärast n*ssid ennast lolliks, et neid ilusti tagasi paika saada! keerad 2 m6 polti lahti ja tõstad ukse hingelt maha. Lihtne ju :wink:
-
316 (1.8) '86 - R400
ikka istub! ix omab ainult teistsugust sillatala, võibolla m3 ka..
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
tere su eelmise aasta taastamise teema oli üpris huvitav ja oled ka sellel aastal suure töö ette võtnud! Aga paraku ei saa mainimata jätta, et suur hulk roostet jäi kindlasti nii kapoti alla(mootori ruum), kui ka mõlemale poole porikoopasse! ise samamoodi vaatasin, et auto täiesti roostevaba(esiots), hiljem, kui mõlema poole tehasemastiksi eemaldasin, siis avanes suht roostes vaatepilt, eriti piduritoru hoidikud (nende tagant), peamiselt oli rooste kahe plekipinna vahel. see mastiks, mis sa peale oled lasknud, see ei kõlba ka kusagile, need pigi paasil mastiksid on saast! Muidugi ka see, et oled selle suht musta ja tolmuse pinna peale lasknud! aga muidu üpris korralik e30, mis on saavutatud taastamise/remondi käigus!Vaeva oled palju näinud ja raha kulutanud edu ja jõudu edaspidiseks! :wink:
-
316 (1.8) '86 - R400
mul muidu täiesti korras põhjaga kere vedeleb, s.t saab põhja ära lõigata. asukoht tõrva ja teatud suuruses asju saab ka tallinna toimetada!
-
318i '88 - mTim
ikka kirves hind, need alumised tihendid saab ise ka teha, kui vaja. Saab ka lihtsalt tihendi silikooniga panna. odavam osta b-osa tihendite komplektid, ülemine ja alumine osa (victor reinz toodang) Aga kõva närvi ja edu autoga, kui siiani oled põnevil sellest autost, siis loodame, et taastad/remondid ka edaspidi seda e30 huviga ja ei jäta asja pooleli! :wink:
-
Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
kindlasti jääb algusel erksam ja teist tooni, juhul kui sa ülejäänut autot ära ei lase poleerida. Peale poleerimist peab jääma küll sama tooni!
-
aga postita see oma auto teema alla, muidu moded ja ka teised kasutajad saavad "pahaseks" Sest siin kokkutuleku teemas on niigi seda möla lehekülgede kaupa teema algataja võiks koostada iga nädala kohta nimekirja, kes tulevad/käisid kohal ja ongi vähem seda teemat...kui koguaeg selline jutuajamine käib, siis paari kuu pärast on seda teemat juba 100 lehekülge See on ainult soovitus, nii et ärge näkku lööge
-
see oli arvatavasti kasutaja ranzzz, sest temal jamab see
-
Kas mujale ei saaks panna pilte? Minul ja kindlasti ka mõnel teisel pole seal kontot, seega ei saa pilte ka näha
-
Ranzz pidi minu ka peale võtma, vastutasuks ootab teda bensutaseme andur....
-
Äkki rabad minu ka tähekast peale
-
Kannatage veel pisut...
-
Ja Kus sinu bemm on?
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
millal pilte tuleb
-
316 '88 - M-Tech
Kunagi oli ühes liiklussaates ka see teema, et kuhu panna paremad rehvid ja seal õeldi et alati taha, kuna siis on külglibisemisse mineku oht väiksem jne...
-
äkki on pisut abi.. äkki pildil nr. 8 on sul tuksis? http://bmwfans.info/original/E34/Lim/520i-M50/ECE/L/M/1992/01/mg-11/ill-11_1281/