Kõik, mis eix22 postitas
-
Lobamokkade rubriik
See on võimatu, mida enamus teevad reedeti sel kellaajal?
-
O: käigukangi kotti nahast
olemas, 10.
-
Lobamokkade rubriik
Tegu siiski lõigatud katusega Touringuga.
-
Lobamokkade rubriik
Äkki Einaril tarvis remondimeest
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Üle keskmise korralik pill on see, hind üsnagi tavaline sellises seisus masina eest.
-
Lobamokkade rubriik
Sa oled teine inimene siit foorumist, kellel on täpselt sama probleem nagu mul nende udukatega sõitjate suhtes, eriti tõesti sügiseti pimedal ajal vastutulevad tutikad pillid oma nelja särava tulega. Või kui mõni debiil perses sõidab nelja tulega.
-
See nullib kohe selle pilli väärtuse ja 84a mõtte ära.
-
Piltide järgi võiks õelda et päris hea hind, tegu ju pre facelifti eellasega, palju reaalselt neid alla 85a pre facelifte alles on?
-
E30 pildid internetist.
Kõik peale velgede ja madalduse tekitaks mõtlemisainet...värvimata ka see auto muiudgi
-
M: Läti tuningut
- Lobamokkade rubriik
Ei julge jah, uute autude uksed on ka nii värdja kujuga, et ukse liistud ka ei päästa midagi. Ise küll ja küll autos istunud, kui pannakse kolaki uksega vastu autot, õnneks küll töö bussis Enamus on pohhuistist rikkurid või rumalad naisterahvad.- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
kraani vahele panema või korda tegema auto- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Vähe, mingi 18 vist oli, vahest on neljapäevasel kogunemisel ka rohkem..- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Mul oli sama jama, ühel teisel m40 motoga isendil oli ka sama probleem.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Jutt käis originaalis peal olnud laienditest, eks nad kõik mädanevad , aga tehases paigaldatud , vigastuste ja avariivaba ei tohiks küll lampi mädaneda. Einar, sinu M-Tech 2 IS ei lähe arvesse, see polnud ju tehasest M-technik.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
ajad äkki sassi kroomäärtega tiiva servades vms...- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Virise kui tahad, mul oli postitusel point taga ka nagu. Ehk tuleb veel mõni peale minu kaugemalt, ei viitsi nagu ööseks koju jõuda.- 2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
eelmisel lehel karjuti kell 13:00 välja, milles probleem võii miks jälle muudate???- M: Läti tuningut
- Lobamokkade rubriik
Naljamees, loe teemat ka mitte esimest posti http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=22292&hilit=330&start=60 Minu auto teema esimesel lehel on samuti 318i, aga nüüd on hoopis turbodiisel- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Mul oleks...ja sinu tuled ka endiselt ootavad...- Lobamokkade rubriik
...no ja tahtsid et selle odava võileivahinna eest sulle ära teeksin koos konksuga, mida soovisid samuti võileivahinna eest.- Lobamokkade rubriik
Eesti ei sakkinud üldse vaid hindamissüsteem sakib sajaga. Hinnatakse põhimõtteliselt riiki, mitte laulu. Naaber naabrile. Mõttetu jura. Salajane peaks olema, et tehtakse alles hiljem avalikuks, mis laulu mingi riik laulis- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
mul on, võta miljonid kaasa Ka kohal ilmselt.- O:M tech 2 rool
Saab ikka, nagunii vaja nahatada, kummi saab õmbluse alt lõhki lõigata ja kinni liimida... - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus