Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    See on võimatu, mida enamus teevad reedeti sel kellaajal?
  2. olemas, 10.
  3. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tegu siiski lõigatud katusega Touringuga.
  4. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Äkki Einaril tarvis remondimeest
  5. Üle keskmise korralik pill on see, hind üsnagi tavaline sellises seisus masina eest.
  6. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sa oled teine inimene siit foorumist, kellel on täpselt sama probleem nagu mul nende udukatega sõitjate suhtes, eriti tõesti sügiseti pimedal ajal vastutulevad tutikad pillid oma nelja särava tulega. Või kui mõni debiil perses sõidab nelja tulega.
  7. See nullib kohe selle pilli väärtuse ja 84a mõtte ära.
  8. Piltide järgi võiks õelda et päris hea hind, tegu ju pre facelifti eellasega, palju reaalselt neid alla 85a pre facelifte alles on?
  9. eix22 vastas sa1x5a2 postitusele asukohas Vaba teema
    Kõik peale velgede ja madalduse tekitaks mõtlemisainet...värvimata ka see auto muiudgi
  10. eix22 vastas eix22 postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
  11. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ei julge jah, uute autude uksed on ka nii värdja kujuga, et ukse liistud ka ei päästa midagi. Ise küll ja küll autos istunud, kui pannakse kolaki uksega vastu autot, õnneks küll töö bussis Enamus on pohhuistist rikkurid või rumalad naisterahvad.
  12. kraani vahele panema või korda tegema auto
  13. Vähe, mingi 18 vist oli, vahest on neljapäevasel kogunemisel ka rohkem..
  14. Mul oli sama jama, ühel teisel m40 motoga isendil oli ka sama probleem.
  15. Jutt käis originaalis peal olnud laienditest, eks nad kõik mädanevad , aga tehases paigaldatud , vigastuste ja avariivaba ei tohiks küll lampi mädaneda. Einar, sinu M-Tech 2 IS ei lähe arvesse, see polnud ju tehasest M-technik.
  16. ajad äkki sassi kroomäärtega tiiva servades vms...
  17. Virise kui tahad, mul oli postitusel point taga ka nagu. Ehk tuleb veel mõni peale minu kaugemalt, ei viitsi nagu ööseks koju jõuda.
  18. eelmisel lehel karjuti kell 13:00 välja, milles probleem võii miks jälle muudate???
  19. eix22 vastas eix22 postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
  20. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Naljamees, loe teemat ka mitte esimest posti http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=22292&hilit=330&start=60 Minu auto teema esimesel lehel on samuti 318i, aga nüüd on hoopis turbodiisel
  21. Mul oleks...ja sinu tuled ka endiselt ootavad...
  22. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ...no ja tahtsid et selle odava võileivahinna eest sulle ära teeksin koos konksuga, mida soovisid samuti võileivahinna eest.
  23. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eesti ei sakkinud üldse vaid hindamissüsteem sakib sajaga. Hinnatakse põhimõtteliselt riiki, mitte laulu. Naaber naabrile. Mõttetu jura. Salajane peaks olema, et tehtakse alles hiljem avalikuks, mis laulu mingi riik laulis
  24. mul on, võta miljonid kaasa Ka kohal ilmselt.
  25. eix22 vastas Rubiksr postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Saab ikka, nagunii vaja nahatada, kummi saab õmbluse alt lõhki lõigata ja kinni liimida...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus