Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22

P: Sooja majandus

Mario, nägin isegi seda uue termostaadi juttu, see ei andnud vastust küsimusele Samuti kuulnud paljudelt arvamust, et keskelt ei tulegi sooja. Kondi variandi ahju uurides seal küll mingit sellist ehitust polnud, et peaks enamus kuuma jalgadele ja aknale suunama, uurin veel tava ahju ehituse ka üle. Teil võib probleem ikka ahjus olla, mõne siibri tross lahti vms. Kuuma peale keerates sulgub sees mehaaniliselt trossiga ka miski suur klapp, võimalik, et see takistabki seal midagi.
  2. Käetugi on mingi aftermarekt, küll aga need recarod on üsna haruldase ja vähe levinud asjad. Sisu ilmselt lastud nahatada, tehasest tulid recarod riidega ikka.
  3. eix22

P: Sooja majandus

temp on keskel?
  4. eix22

M: BMW 320 (M50B25) -89

Uut pagassi lukku on vaja, uuest luugist küll juttu pole...
  5. Siis saab õhku kuskilt, kui tagasi vajub. Õhutusnippel käsipumba peal ei pea enam ehk, mul oli selline viga.
  6. eix22

Lobamokkade rubriik

päris lahe ja haruldane asi kabrio omanikele http://www.ebay.de/itm/original-BMW-E30-Wiesmann-Hardtop-elektrischem-Schiebedach-Vollleder-silber-/140681607667?pt=DE_Autoteile&hash=item20c146f9f3
  7. Puudu on siin asju, not used klemme on liiga palju Kohe meenub, et TU pistikust saab toite istmesoojendus(mass ise läheb kere külge)
  8. eix22

M: 318i 1990

pealtvaates küll originaal.
  9. eix22

salongiventikas ei tööta

üldiselt ei ole lülitite viga , kuigi ei saa seda välistada. Võta lahti ja mõõda ära kas pinge jõuab ventikani.
  10. eix22

salongiventikas ei tööta

ilmselt harjad ära kulunud.
  11. Sinu enda tuttavate auto on see ju, või sain valesti aru kevadisel kogunemisel
  12. eix22

K: vedrud

Mhh, huvitav, kust see diisli kõlakas küll pärineb...alati on diislil kõige jäigemad ja tugevamad puksid, diisli vederud on kõige kangemad jne.... Reaalselt on esivedrud samad r6 masinatel olenemata keretüübist isegi, samu vedrusi annab isegi r4 motoga masinatele (jutt siis esimestest vedrudest) Kui tahad kõige kangemaid, siis võta atm kastiga 325ix touringu r6 kondiga variant ette ja 325ix touringu r6 kärukonksu variant taha.
  13. Seda ixi käisin kunagi vaatamas, kui eelmine omanik müüs 2x odavamalt. Kere ja uksed olid nutused.
  14. Palju need kohad tegid pakkumiseks?
  15. Mulle soovitati seda kohta , usun, et sealt saab korralikku tööd. http://www.sadulsepp.ee/
  16. No seda ma räägingi ka ju koguaeg. Eest, tagant, seest, kapotialt. Võtke snitti eelmise aasta e21 kalendrist.
  17. Seda mitme pildi varianti samast autost pakkusin ma ka.
  18. Ei puutu need pistikud üldse check controli toimetamisse. viga otsi mootori pistikust( motoröl) , veateadet andvate andurite pistikutest või on viga andurites endis. Pildil on keskluku mooduli pistik ja salongivalguse viiterelee pistik. Kahene must on valgustusega peegli pistik, üksikud pistikud on ukse massid (ei pea kõik küljes olema) ja alarm süsteemi pistik.
  19. eix22

M: 318i (m50b25) 141kw

Ma ei tea millest te siin räägite, m50 pole vormistanud, aga rullika originaalmootoreid 3 korda ja mingit dokumenti mootori päritolust pole tarvis olnud, see oleks üsna absurd ka, kui ostad lammarist mootori näiteks. Ilmselt sellisel moel anaalitakse ainult Tallinnas ja Pärnus. Silver, milline m20b20 mootor on 80kw, e21?
  20. Kui see sind natuke lohutab, siis sisu jõudis ringiga minukätte, kus selle ümber olnud autogi, tagasi ta sellesse kõverasse keresse enam muidugi ei lähe. Ma ei tea milline see enne oli, aga sisu on üsna käest lastud ja väga rokane.
  21. sellel juhiistme tagumikualusel osal lõiked sees, mitte terve iste pole räbal, kere tundus üsna ok, põhjamati alt ei tulnud roostet, isegi esinurgad ei olnud salongi veel roostetanud.
  22. eix22

K:318karpa vs 2,5l 141kw

Panustan siiski valesti ühendatud mootori pistikule, nagu telefonis rääkisin.
  23. Siiani kõikidel 125kw mootoritel, mis e30 pealt pärit, on õlivarras ikka plokis, e30 mootoritel pole ma seda karteris näinud. e34 m20 mootoritel tuleb varras karterist. 2.5 olen kaane peal ja kohanud just facelifti mootoril, pre mootoritel on olnud see 2.5 ja 2.7, kuigi mootor ise on juba 125kw olnud (1987a autod)
  24. eix22

Lobamokkade rubriik

Mario ajab jälle mingit jura suust välja...
  25. eix22

Bensiini näidik.

bensuseier ise lahti kellaplokis, mutter taga kinni keerata ja korras.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus