Kõik, mis eix22 postitas
-
o: madaldusvedrud
Terv Mingid punased esimesed on olemas, 20€ E
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Komplektina sobivad mölemad variandid mölemale.
-
O: Tagumise akna tihendi ja liistud
Terv Löunas olemas ja saab saata.
-
325i '90 - GTA
Kesklukk on siiski lisana peaaegu löpuni välja. Edition autodel ja üle 90a touringutel peaks standardis olema. Saladuskatte all vöin öelda, et tutika juhiukse lukuseti kesklukuga variandile saab olematu hinnaga kätte, kasutatuna on sellel alati üks jublakas vigane.paari päeva pärast teen tellimuse,kui huvi.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Noh ei tea, pole autot näinud. Julgen väita, et 95% eesti e30'test on üle hinnatud, suurem osa on juba piltide järgi arusaadav. No kui müüa autot 2k + hinnaga, rääkimata 4-5k ja piltidel paistab tavaline vingete velgedega romu, sisu räbal, logarid katted plastikud puudu ,pölled köverad jne. Selliste summade eest ootaks ikka suht veatut masinat. Siiani pole ma veel sellist näinud ja lihtsam on ise teha
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/1844853 Eestis ainuke haruldus Mida ma siis koguaeg räägin
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Pms taga istme alt hakkavad erinevused mis sind möjutavad, massi Kereühenduse punt on kaugemal, taga kojamehe, veepaagi ja laevalgustusotsad on üleliigsed. Numbrivalgustus, tagaklaasisoojendus on hästi pikad tava kerrele, muu tagumine osa on natuke pikem.
-
Vöta mu r6 touringu juhtmestik ligi ja ei pea midagi aretama, jääb paar otsa üle lihtsalt. R4 juhtmestik on köige algelisem, puuduvad paljud valmidused lisade osas jne.
-
316i kupee '89 - eix22
Õli juba salaja lastud üle eelmisel sügisel, aga seda läheb kõvasti juurde veel. Järgmiseks suveks vast kah.
-
Alumine rida oli siis juhtmestiku kohta 2 erinevat teemat ja kisub segaseks.
-
Mustast räägin jh. Vöibolla lihtsam touringu oma ümber kohendada pisut, neid mul r6 omasi on.
-
Sedaan / kupee on täpselt sama juhtmestik ,ainult el aknad/kesklukk on erinev, aga need on eraldi lahti ühendatavad pistikutest ja täiesti eraldi iseseisvad asjad. Kas lihtsam ölle körvale öige juhtmestik ära pole lappida, kui aretama hakata, mis ei pruugigi tööle hakata Kui varem pole teinud ja näidist ees pole, siis see ringi lappamine ka lihtne pole. Mul on sedaani r6 juhtmestikud köik müüdud. Mihkel22 on 324td juhtmestik, peaks ka sobima, väiksed diisli eripärad on, aga ei tohiks segada. Vaip on mul r4 oma, kupee tagaosa on r6 oma.
-
Tal ju nagunii see tee läbitud, kuna juhtnestik on maas olnud ja nüüd tagasi peale, vahetamine r6 oma vastu mingeid lisaoskusi ei vaja. Juhtmestiku vahetus on ikka nalja teha, ise seda viiel autol juba teinud. Kui abi vajad, siis vöin aidata paigaldada seda nii nagu tehases pandi.
-
Kütusenäidikuga probleem!
Sinu auto on endiselt 316 ja jääb selleks oma elupäevade löpuni, ainuüksi mootori kubatuur ei peitu selles maagilises numbrikombinatsioonis ,sada ja rohkem asja on erinevad, selles ka viga peitub. Öigel 325'l on 63l paak koos kahe jadamisi anduriga. Köige lihtsam on kellaplokki panna 55l kütusenäidik.
-
Terv Ära sa sellist tööd küll taha ette vötta Köige lihtsam on r4 juhtmestiku asemele r6 oma panna ja asi tehtud. Nagunii auto laiali. Kogu juhtmestiku pikkuses on ju erinevused, eest taha välja, see on jube töö ,sama nagu neljasilindrilisest ise kuuesilindriline mootor teha. Sellise jubeda töö on kasutaja Tiit kunagi ära teinud, ta vastava ala inimene. Minuteada päris öige asi ei saanud, toimib ,aga mingid vimkad olid sees.
-
316i kupee '89 - eix22
Tiiva tehase liitekohad taastatud. Ainuüksi selle 10cm triibu pärast tuleb läheneda asjale teisel ja vähe keerulisemal moel. Värvitud pole mitte ühtegi üleliigset asja/kohta ,kõik on kas eemaldatud või kinni kaetud Ukse hinge uus "set" siis , mis saanud ka värvkatte sinna ,kus see olema peaks. Need on probleemsed asjad, vaatasin et mu teistel autodel vajavad need samamoodi tähelepanu, alumised kinni ja käib koonuse peal. Nüüd siis natukeseks ajaks ilmselt rahu jälle siin teemas. Siin kõik pildid ja mõni rohkemgi. http://fotoalbum.ee/photos/eix22/108218611
-
316i kupee '89 - eix22
Nii, nüüd niisama jutuajamisele natuke uuendust, mis jääb ilmselt lähiaja viiamaseks, aga mine sa tea. Kui kapotialune, salong ja pagasiruum sai värvitud, siis peale paari päeva kuivamist said need ilusti kinni kaetud ja järg oli siis kere välisel ja kõige tähtsamal osal. Tähtsam vaid väljanägemise poolest, säilivuse ja rooste poolest on tähtsam ikka kõik see, mis jääb allapoole ja nurgataha Üldiselt pööratakse ikka kõige suuremat tähelepanu välisele ilule, see mis allapoole jääb ,ei huvita kedagi. Ei saa õelda, et mul vastupidi oleks, aga rõhun ikka rohkem sellele, et kõik nurgatagused saaks korralikult tehtud ja korraliku vävikihi alla. Värvimise lõpptulemusega jään rahule (arvestades tingimusi jne) , värv üsna sile ja vähese välja poleeritava tolmuga. Iluvigu ja defekte leiab kindlasti, samuti paar mõlki kahe silma vahele jäänud, kuid julgen väita ,et kambris tehtud tööle palju alla ei jää. Mõlgid pole ming kunagi niiväga häirinud, kui tolm ,eriti selline mida välja ei poleeri . Kunagi ühe "ametliku" värvimehega sai vaieldud ja tema väitis ,et ainult poleerimisega saabki hea tulemuse ehk siis pole võimalik saavutada kohe perfektset siledat pinda. See muidugi jura jutt, on ikka võimalik ja saab ka, iseasi mis tingimused ja tehnika selleks peab olema Hobune ette ( 115 hobust) kohal
-
316 '87 - Mihkel
Justkui nagu otsid seda roostet, et peab olema Siin on kümme korda hullemadki kered, mis saavad tuimalt "rooste puudub täielikult" vöi "ideaalne e30" tiitli ja sina siin muudkui puurid kere lahti ja ikka ei jää rahule.
-
O/V: 4-6 typ koodipulk suurele OBC-le
12.85 on preface kraam. Displeidega ei tohiks miskit juhtuda, pirniplokis üks pirn läbi, siis ka ekraan pime, kuna need 2 on jadamisi. Soovitan uuena ära osta, enne kui on hilja.
-
316i kupee '89 - eix22
Nii ja miks mu kingitus siis juba kasutusele on vöetud
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Pean istme sulle ise ära tooma vist, siis saab selle korraliku pöhja osas sind kurvastada
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Häbi sul olgu
-
324TD e30ne elu päästmine - Hr Siil
Aega pidi olema, mis ikka jonnid vaikselt nokid , sõita saab ikka ju, mingeid über tuningut või taastamist nagunii kohe esimese ropsuna autovõõra inimesena pole mõtet ette kahmata.
- O: esitulede kinnitus alust
-
O: esitulede kinnitus alust
Kas faceliftile vaja? Bosch vöi hella? Peaks olemas olema selline asi mul faceliftile.