Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. Aga kas liivapritsi võib pakkuda
  2. eix22

Lobamokkade rubriik

Räägite ilmselt jh, lihtsalt ilma eelmise inimese postitust vaatamata ,küsitakse kohe uuesti sama asja
  3. eix22

Lobamokkade rubriik

2 tk samal päeval ja samas kandis ve ?
  4. Pole ju midagi seal pulkadeks väga ,paljud lihtsad asjad eemaldamata/kinni katmata ja ühe lauluga punaseks tulistatud, selliseid rehvihunniku peal tehtud "projekte" siingi foorumis küllaga
  5. eix22

O:4x kässari klotsi kinnitused

Ladu24 näiteks
  6. eix22

Sportnukk ja progeaju

Mina isiklikult ei tunne mingit kasu sellistest nukkadest. Samamoodi 2.7 schricki nukaga, tühikäiku pole ja minekut ka pole, ainult väga suur kasutu investeering. Kui siin leidub keegi, kes paneb mul auto normaalselt käima, vötan köik sönad tagasi ja maksan raha . Vabandused teemast mööda rääkimise pärast.
  7. eix22

O:4x kässari klotsi kinnitused

Neid on ikka b osana saada, ei pea saksast tellima. Kasutada saad neid vaid tutikate või hästi säilinud plekkide korral, muidu lihtsam viiene polt panna lukustuva mutri ja seibidega.
  8. Tulla võis ka lennuki alt, see ei tähenda , et see sinna kuuluks või selle oma oli Igatahes kui keegi soovib seda 2.0 lõpupütti eraldi, siis mul esimese osa vastu huvi. E.
  9. Terv Mis hinda kati eest küsid? Lõpupütt on 2.0 oma ja seda ma ei vaja. Pildi järgi tundub kati osa atm auto alt pärit?
  10. Ikka näppudega, just vahetasin . kruvikas pole ka kõige parem lahendus
  11. eix22

esitiiva ja -põlle poldid

Enamus poldid,tüüblid ,kruvid on originaalosana h2`s sama hinnaga või odavamad ,kui b osa kraam ,milleks pead vaevata alternatiivide otsimisega.
  12. eix22

O:e30 varuosi

Sorry, et teemat risustan kohe, aga sellist asja siin maal ei eksisteeri. Kõik touringu laed on rohkemal või vähemal määral alla vajunud/lahti lasknud. Musti lõpuotsa edition lagesi olen kohanud üsna heas seisus, neid aga luugita variante ei tehtud kuna edition paketti kuulus katuseluuk. Lisaks on ilma luugita touring üsna haruldane ja väheesinev Ilma luugita lage on lihtne eemaldada ja katta uue riidega, originaal musta lae tekstiilile on samasugune analoog olemas ,olen sellise riidega tehtud lage näinud ja väga viisakas.
  13. eix22

Lobamokkade rubriik

Kunagi oli siin selline teema nagu blacklist, see kustutati ära mingi seaduse pärast, samal põhjusel kustutati see teemagi ära ilmselt. foorumisse mitte näole andmise pärast ei saa samuti eelarvamustele tuginedes kedagi maha teha vms. Ehk on sattunud kinnipidamisasutusse või lihtsalt ei huvitu enam e30`test. Tegu on ju varuosamüüjaga, kui midagi pakkuda pole, siis pole siin midagi teha ka
  14. eix22

Lobamokkade rubriik

Räägi konkreetselt, milles asi, millega tundeid või rahakotti riivati vms. Juhtimisõiguse puudumise jms argumentide tõttu kellegi maha tegemine on alusetu laim.
  15. Õige, sest enamus e30 vajavad ideaalis täielikku lahtivõtmist ja taastamist, pole vahet kui kalli või odava ostad. Mugavuse poolest pole e30`st paremat kohanud
  16. Kõik väga vinge ja äge ,aga tekib küsimus, miks sa tegemisse võtsid juba tehtud ja taastatud auto? Ostsid ju soomest teise ligi, et sellest teha ja kui õigesti mäletan, pidi sellest nn m3 replika tulema originaal m3 kereplekkidega?
  17. Uued tihendid ja õõtsad = raha korralikult sisse maetud On keegi seda vaatamas käinud, reaalselt miskit võtta?
  18. Ok, vabandust. Lahendust ei tea, aga sama vea diagnoosi pakkusin. kaitsmekarbi 2 releed saavad massi starterilt, et käivituse hetkel lülitalks need tarbijad välja.Kõige peenem juhe starteril. El peeglid ja aknad ei tööta ka sel juhul, kui viga seal.
  19. eix22

M: Roolialune kate FL Airbag

Väheke müügiedu veel maha, aga ei sobi kõigile, ainult airbag ja ixile peaks ka minema.
  20. Sai teile eelmine nädal telefonis ka pikalt ju sama asja seletatud?
  21. eix22

M: Pre kupee veerev kere

See ei ole auto, kirjas ju et veerev kere, samuti on kirjas eemaldatud osad!
  22. eix22

müüdud!

Mis makiga tegu?
  23. See punane oli täitsa vinks vonks veel Pidasin silmas selle all seda, et neid ei saa võrrelda uuemate e30`te seisukorraga
  24. Vaadake vanust Kõik mis alla 86a masinad /e30/ tuleb üks silm kinni vaadata.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus