Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22

K: roolilatt

mul on olemas õige asi, võim kuluks ära, teeme vahetust?
  2. eix22

O: eesmised turvavööd

pole mingit üleminekut, läheb ju minu kirjutatud ajavahemikku. Mul olemas need variandid.
  3. eix22

Faceliftil juba teistmoodi, realoem ja bmwfansi järgi ei saa neid sobivusi alati vaada, annab sellist mis sobib kõigile, reaalselt on teistsugune. Sama on näiteks poritiibadega, päriselus vähemalt neli erinevat varianti,mis isegi ei sobiks kõigile, aga a osana on 1 variant tehtud, mis kõigile sobima pandud.
  4. eix22

Tervitus, milliseid vajad siis, piltdel erinevad ju. Esimesel 86/09-87/09 ja teisel 85/09-86/09 variant Mul üks variantidest kindlasti olemas.
  5. Kolmest kahte kindlasti nägi sõber leedus müügis. Kui leedus pole arvele võetud, siis ei olegi leedu dokumente.Leetu on saksast toodud nagu loogiline on järeldada. Kui mina olen mingil autol omanik ja oma nimele ei vormista, siis edasi müües ma ei saa väita et pole omanik olnud.
  6. Leedu naised saunas rääkisid. Oled selle halli uus omanik?
  7. valge roostetab, piltidel paistab valgel haruldane kunstnahksisu. Roheline ka üsna huvitav, viimase lõpu toodang ja sport suspension ,r4 pillil tähendab jämedaid püstakuid ja jämedaid stabikaid lisaks vedrudele ja amortidele. Need pillid reaalselt leedust toodud.
  8. on küll
  9. viga on " igal pool" mujal ja just selles keevises, mitte diffris endas.
  10. See ei ole huumorinurk
  11. lsd suurendab ka küttekulu Mis sest lsd-st ikka sellele autole, rajapill pole ja talvel nagunii ei sõida, suht mõttetu, moeasi rohkem.
  12. lause sai mitmemõtteline, pidasingi eraldi lausena silmas ,et see 3.64 on liig ja sinu postitust polnud siis.
  13. See on ikka liig. 7 kanti maanteekulu on enamus e30-tel olenemata mootorist ette nähtud. Linnakulu erineb mootorite osas tunduvalt. 325e originaalseades peaks üks ökomaid olema, selle jaoks ta loodudki.
  14. Olge nüüd täitsa rahulikud. See oli rohkem Aarole, või et 150€ pesurikomplekt on kallis, aga 300€ vent aknad ,mida võimalik tutikana saada alla kahekordse hinna ,on hea hind Jah, tõesti hinnad muutuvad pidevalt ning vaatasin pre oma tookord, selle hind 163€ hetkel.Vahe ülemises liistus, mis on kroom.
  15. Oleneb kellele. Kõike peale katete saab tutikana, aknad ise on ca 150€ tk hinnaga, seega põhiosa saab tutikana sama raha eest kätte. Paar aastat tagasi müüdi pool aastat täiskomplekti 150€ eest, enne kui minema läks.
  16. eix22

o-r6 mootorile spidoploki

siis on hilja, teen lähipäevil
  17. eix22

o-r6 mootorile spidoploki

terv 32e eest võin tutika r6 kiibi tellida h2-st, kindlam ja kiirem,kui FL r6 ploki leidmine tänapäeval.
  18. eix22

Lobamokkade rubriik

ilma läbivata uksi leiaks, b tiivad hea hinnaga saad tartu milbaumist (esmakordselt nägin, et b osana vanatüübi pre tiiva järgi tehtud, seega fl panekuks vaja pisut töödelda ja lõikuda isegi siseosa) h2 tellimuse teen lähipäevil, kel huvi.
  19. eix22

2016 riidenänn

Mina pidin tookord kohe tutika jope ära müüma, sest xL suurus ei vastanud isegi L mõõdule, koomilised vaidluskirjadki tarnijatega meilikastis alles.
  20. ??? Keretüüp ja aasta ei mängi siinkohal rolli. 325i ,325e, 325ix ja 324td - kõik omavad niinimetatud getrag 260 kasti, aga täiesti erinevate kardaanidega. Teadmiseks ka teistele, edaspidi lähevad sellised puudulikud ja "infovaesed" kuulutused koheselt kustutamisele, ei ole ju raske lahti seletada, mida ostetakse või müüakse!
  21. trv, väga lai mõiste jälle?? Millele vaja?
  22. eix22

2016 riidenänn

vana hea t särgi poolt, kuhu selle pologa ikka minna, atleetide riietus rohkem, toob muskulle esile jne
  23. eix22

E30-le 2.5 tds?

kütusekogust timmitakse ajust, mitte kaane näppimisega. Ma ei saa aru, mis komme see on kaant kolkida?? Niipalju kui neid näpitud pumpadega pille olen näinud/kuulnud, siis tühikäik kõrgeks kolgitud, tagant must jookseb, kütusekulu 10 sajale ja minek pole kuskilt otsast parem, kui näppimata versioonil.
  24. eix22

O: E30 M3 LAIENDID

On ikka aimu, mis sellised plekist asjad maksavad???Kui oled paar kuupalka kõrvale pannud, võin h2 tellida soodukaga. Tavalise kolmekümne selliseid juppe ei vedele kellegil, aga emmi asju ...mine tea
  25. eix22

Kes, kus ja keda nägi

Ära ole nendes uutes UM asjades nii kinni, säilinud 30a vanad liistud ja stanged on palju kvaliteetsemad ja korralikumad, kui need praeguse aja üle hinnatud jupid. Need juppide ja värvimise hinnad on kõik vaid välja mõeldud numbrid ega peegelda kunagi oma suuruse tõttu mingit ideaalkvaliteeti ,parimat tulemust või et 10x odavamalt ei peaks sama head juppi või värvitulemust saama.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus