Kõik, mis eix22 postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
See "tume suund" on vast 99% rullikuomanike unistus...mina kindlasti sinna ei kuulu
-
m50b25 mootor ei tööta tühik2igul korektselt kuid kui tagasivool kinni pigistada siis töötab ilusti
Kas sel kasutajal on veel see probleem? pea 4 kuud vana teema ju...
-
Camber Plaadid
kas 100e paar või tk hind?
-
a/c järelpaigaldus e30nele
Süsteem on süsteem, Sisse läheb teine gaas ja otsikud on erinevad, muu on ikka sama.
-
a/c järelpaigaldus e30nele
See ei ole niisama lihtne, kui kõik arvavad, samuti ei ole see odav lõbu, nagu jälle kõik arvavad. Üleeelmisel aastal toppisin oma touringule selle peale, eelmine aasta jõudsin täitmisesse, kus ei avastatud ühtegi leket, praeguseks on süsteem tühi. Detsembris töötas viimati, auto seisis talvel. Ilmselt on viga pumbas. Muidu sai pandud uued tihendid (väga palju erinevaid mõõte ja kõik sai a-osana), loomulikult uus a-osa niiskuseeemaldi ehk lausa üleminekukitt r12 pealt 134 peale, samuti tutikas kondiradikas. Kõik asjad sai üle käidud, ventikaga eesotsas ja lõpetades kogu ahjuga. Autol, millel seda pole peal varem olnud, selle omanik peaks arvestama vähemalt 600-700 eurise väljaminekuga.
-
M:16" plekveljed 4x8,5 laiad, koos talvekatega!
Nüüd on ikka alles? Tra see iga minutiline kõvatamine kõigis teemades "kas on alles" on ka ikka suht imelik, helistage ja küsige, kui on tõesti soov!!!
-
Camber Plaadid
ebay omadel olen näinud, need kolm auku, millega kere külge kinnitub, on lihtsalt ovaalsed, et saab edasi tagasi sõidutada ja selle kamber plaadi mõõdud diameetrilt on võimalikult väiksed, muidu ei mahu seal kannu sees liikuma
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Arvan selle sisu muretsemine pole talle ka probleemiks, täidab koheselt igasugu säästu ja maxima kaartidega ära
-
Camber Plaadid
Minul ka selle kamber plaadi huvi, kas teostust muuta ei saa, lisaks rattakaldele oleks huvi ratas koostöös alumise tsentrist väljas puksiga viia välja tsentrist ka ülevalt, et ratta keeramisel oleks parem nurk.
-
316 Baur '85 - Rauno
Juhi peegel elektrina peaks olema standardis, kuni 88a pillidel oli parempoolne peegel elektrilisena märgitud lisavarustuse lehel. Kui lisavarustuse lehel mingit märget pole, siis on juhi oma elektriline ja kõrvalistujaoma manuaalne. Nii olen näinud paljudel autodel ja omal oli ka selline 84a kupee. Päris ilma peeglita pole kunagi näinud ja kataloog ka seda ei näita, ei anna sinna mingit pimekatet vms. Ei saa välistada et on erandeid või et kataloog ei pane puusse, kataloogis näitab ka ,et juhi peeglit on manuaalsena olemas
-
Lobamokkade rubriik
mul siin tõrva kandis pole midagi
-
325iA Cabrio '90 - rreims
piltide järgi vaadates saab see nitsekas ainult pealtpoolt, all on kindlasti probleeme ja ussi omajagu
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
No, aga nüüd on eestis ja tead sa kedagi ,kes niisama aitäh eest toob saksast autosi eestisse? Võtab eestis arvele, käib raha välja, võibolla miskit remonti tehtud jne.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Raudselt läbi, kogu põhi on ju täiesti roostes, roogi need pigimatid ka üles, siis üllatud.
-
316 Baur '85 - Rauno
Sellel autol on tehasest kolme kodaraga sportrool, pudelikorgid,sportistmed ja kabrio valmidus. 2 peeglit peab kõigil olema, see siin ilmselt elektrilise juhipeegliga ja teine oleks manuaalne olnud. Poleerimine ei aita midagi, korraks võibolla ainult. osta.ee müügilink. https://www.osta.ee/bmw-baur-e30-316-23862021.html Peale seda oli see masin ikka auto24 ka müügis, ei tea mis teema sellega oli. piltide peal on küll suht viisakas, kui see raju kapotisvamm ja p-tuning välja arvata.
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Kas matid müüd tagasi mulle
-
Näidukite taustatuled ei tööta
ikka lüliti viga siis kui teised armatuurivalgustuse tuled ei põle.
-
316 Baur '85 - Rauno
2k see masin ikka ei maksnud ju? Suht imelik oli üldse selle müük, a24 oli mingi 1200-1500 müügis, ei mäleta täpselt ja siis oli osta.ee oksjonil ka see auto ja seal võideti oksjon 760e? Kahes kohas oli korraga müügil?
-
Lobamokkade rubriik
Lõunas sadas ka, aga nädala algul oli see vist või eelmise lõpus, ei mäletagi enam.
-
Näidukite taustatuled ei tööta
Kaitsmekarbi kaant polegi vaja vigase kaitsme otsimiseks, seal pole nagunii midagi kirjas ja kontrollid kõik läbi ühekaupa. Kas üldse ei tööta kusagil valgustus? Siis on viga tulede lülitis.
-
Lobamokkade rubriik
Mis teil tallinnas lumi maas ve? Ma küll olen mitu päeva saanud suht edukalt oma rulle tuunida.
-
316 Baur '85 - Rauno
Millal taastamisest pilte tuleb Minuarust oli see auto oma keretüüpi ja aastaarvu arvestades ikka suht kommiraha eest müügis, tahtsin ise ära osta, aga autosi juba liiga palju.
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Väike ettevõtmine suurelt ette võetud ja väljaminekud ka ilmselt suured, kui palju uusi osasi paned
-
BMW 325I Touring 1989 - blade14
Loodan , et õhutamise õpetus ei olnud nina mäkke ajada jne stiilis Saab ka ilma selle niplita edukalt õhutada, kui sa seda lahti ei saagi.
-
O: Nahast kässari kott
Kui see pakkujatel vähe kergemaks teeb, siis seda pandi ainult sedaan/kupee edition autodele väljalaskeaastaga 90a. Kujutan ette, et neid 10tk on eestis, 2tk nendest minukäes Soovitan tutikana tellida, soodushinnaga ca 40e