Hüppa postitusse

numbro

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    6
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kasutaja numbro saavutused

Algaja

Algaja (2/14)

  • Esimene postitus
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem
  • Üks aasta foorumis

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. numbro

    M/V: e30 316i 1990a

    Õige ta on. "Oli" küll millalgi.
  2. numbro

    M/V: e30 316i 1990a

    Peal on käsutamis keeld. See tähendab, et autoga saab ikka sõita kuid ei saa enne ümber vormistada, kui eelmine omanik on saanud oma võla makstud. Katuseluuk on kinni silikoonitud, el peeglid töötavad kuid juhtmed uste sees on katki, väike pardakompu töötab. Äsja ostsin uue lõpupüti ja korraliku ringi madalama profiiliga suverehve 195/55. Põhi on väga hea kuid kerel mõni koht tahaks keevitust. Kere on nüüd ka ühte värvi ( must alumine ring on kerega ühte värvi ). Kindlustus puudub, ülevaatus Juuli kuu lõpuni. Kaasa tuleb veel remonti vajav klaasfiibrist esistange ja 325e e30ne ketaspiduritega tagasild. Hind oleks 700. Mob: 56941933 Samuti pakkuge vahetusi! ( kallima turuväärtusega autoga vahetades saan peale maksta kuni 400eurot ). Keeldudega autod, automaadid ja esiveolised diislid ei huvita!
  3. Okei. Lisan siis selle ka " need to buy listi "
  4. Esituled töötavad, suunatuled töötavad, tagatuled ei töödanud kuna kaitse oli läbi. Vahetasin kaitse läbi ja siis hakkas parempoolne tuli põlema. Vasakul pool oli pirn läbi niiet vahetasin selle ära ning siis kustus parempoolne pirn ära ja voolu peale ei saa enam. Kaitse on korras. Salongi tuled ei anna elumärki ikka veel. Uste kohal need tuled põlevad. Ei tööta ka keskkonsooli tuled ( soojenduse tuli jm ). Tulede lüliti kohta ei tea rääkida, kuna see esimene e30 mul ja pole teistega sõitnud, et teaks, mis mida täpselt teeb. Päevasel ajal sai ostetud see auto ja kohe mitte ei pannud neid näidukite tulesid tähele siis..
  5. Näidukite taustatuled ei tööta. Kustkohast viga otsida? Kellegil äkki mingit pilti, et kus ja millised pirnid seal neid valgustavad ( kütusenäidik, spido, tahho ja temp ). Kaitsemarbi kaant pole, niiet ei tea sealt otsida vigast kaitset. Oma arust sai kõik katkised ära vahetatud aga äkki siis mingi ots seal oksüdeerunud. Lisaks veel see, et tahhomeeter ka ei tööta. ( autoks siis 316 1990 73kw )
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus