Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    m-tech1 koup ju.
  2. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    MIks te neid nipleid kohe hooga puruks keerate?
  3. See on auto, millega on reaalselt palju vaeva nähtud,võrreldes enamus foorumi autodega, mis saavad ainult väliselt parema ilme. Laupäev nägin seda relva võrus garaazide juures, aga omanikku ennast ei näinud, seega ei hakanud pikemalt peatuma
  4. Kui kellegil huvi, võin neid remontida ja korda teha, kõik asjad peavad olemas olema ja korda tehtavad.
  5. See on kinnine süsteem ja ei puutu kokku jahutussüsteemiga. Sellest süsteemist tulenevat jahutusvedeliku lõhna sa vaevalt tunned, need aurustusid juba 10a tagasi kui süsteem tühjaks jooksis. Tühjenemise põhjus on tulede küljes olevad mootorid/ajamid, millesse tekivad praod, väga harv juhus on kui pragu on ainult õhutusnippli kõrval, tavaliselt ikka vooliku sisenemise kohas ka. Kunot kunagi mainis, et on nõus tegema, kui korraga saab 4-5 autot ette võtta, muidu läheb liim raisku. Mõnel üksikul e30 on veel miskit järel asjast ja töötab tehase seadest parempoolne, see ka väga harv juhus.
  6. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    on küll foorumihunt ka.
  7. eix22 vastas Tiit postitusele asukohas Rullide kokkutulekud
    No ma ei tea, ma jõudsin pool 9 ja oli 3 autot alles, tegite ühe suitsul ja panite minema? Peale minu lisandus veel Matu665, aga siis polnud seal enam kedagi.
  8. eix22 vastas urps postitusele asukohas Autod
    Sobib ikka.
  9. eix22 vastas urps postitusele asukohas Autod
    Paluks korralik kuulutus ja reaalne mudelitunnus!
  10. väga heas korras ilma toonita on pakkuda 15/tk
  11. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Madaldusvedrud ja madalamad/väsinud vedrud jätavad lääpa (taga vähemalt). Mul näiteks püstakute vahe paigas, aga esiratta kalded ikka valed.
  12. Tee palun kuulutus korda, kõik info ikka siia teemasse, mitte et igaüks peab seda eraldi PS`s pärima hakkama, samuti ei näe ma kusagil reaalset mudelinimetust?
  13. tõstad terve ühe külje üles ja keerad tagumist ratast, kui käib vabalt, siis visko otsas.
  14. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    suurde läheb ikka 1.7L
  15. Tahaks näha , millised näevad välja "suht veatud" veljed. "Peamiselt defektivaba" konsooli olen juba ostnud, mis osutus ikka rohkete vigadega konsooliks. Velgede puhul piisab juba, kui saamatud rehvivahétajad on välisservas värvi maha lasknud, siis ei saa neid veatuteks nimetada...
  16. kuidas möll läks siis?
  17. Just selle ülemiste pärast ongi kogunemine nüüd kolmapäeviti...
  18. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    näita teistele ka lubadust
  19. See nõuab ikka suurt ja tugevat pritsi
  20. Oleks vaba raha, ostaks hoobilt ära, hind üsnagi normaalne, arvestades riidest sportistmete hindasi ainuüksi..
  21. eix22 vastas eix22 postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    nv ütlen mõõdud.
  22. On on, just sellist ma tahaks... värv ainult on jama
  23. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Valge auto omod...
  24. eix22 vastas eix22 postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
  25. eix22 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Pole küll otsest statistikat teinud, aga minuarust on pühapäeva õhtuti ja esmaspäeviti siin palju rahvast.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus