Kõik, mis eix22 postitas
-
Lobamokkade rubriik
m-tech1 koup ju.
-
Lobamokkade rubriik
MIks te neid nipleid kohe hooga puruks keerate?
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
See on auto, millega on reaalselt palju vaeva nähtud,võrreldes enamus foorumi autodega, mis saavad ainult väliselt parema ilme. Laupäev nägin seda relva võrus garaazide juures, aga omanikku ennast ei näinud, seega ei hakanud pikemalt peatuma
-
K: Tulede regulaator
Kui kellegil huvi, võin neid remontida ja korda teha, kõik asjad peavad olemas olema ja korda tehtavad.
-
K: Tulede regulaator
See on kinnine süsteem ja ei puutu kokku jahutussüsteemiga. Sellest süsteemist tulenevat jahutusvedeliku lõhna sa vaevalt tunned, need aurustusid juba 10a tagasi kui süsteem tühjaks jooksis. Tühjenemise põhjus on tulede küljes olevad mootorid/ajamid, millesse tekivad praod, väga harv juhus on kui pragu on ainult õhutusnippli kõrval, tavaliselt ikka vooliku sisenemise kohas ka. Kunot kunagi mainis, et on nõus tegema, kui korraga saab 4-5 autot ette võtta, muidu läheb liim raisku. Mõnel üksikul e30 on veel miskit järel asjast ja töötab tehase seadest parempoolne, see ka väga harv juhus.
-
Lobamokkade rubriik
on küll foorumihunt ka.
-
Kogunemiste pildid
No ma ei tea, ma jõudsin pool 9 ja oli 3 autot alles, tegite ühe suitsul ja panite minema? Peale minu lisandus veel Matu665, aga siis polnud seal enam kedagi.
- M/V bmw e30 335 it 93a
-
M/V bmw e30 335 it 93a
Paluks korralik kuulutus ja reaalne mudelitunnus!
-
O: BMW E30 facelift toonitud tagatuled
väga heas korras ilma toonita on pakkuda 15/tk
-
Lobamokkade rubriik
Madaldusvedrud ja madalamad/väsinud vedrud jätavad lääpa (taga vähemalt). Mul näiteks püstakute vahe paigas, aga esiratta kalded ikka valed.
-
m/v:e30 327it poolik projekt 900.-
Tee palun kuulutus korda, kõik info ikka siia teemasse, mitte et igaüks peab seda eraldi PS`s pärima hakkama, samuti ei näe ma kusagil reaalset mudelinimetust?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tõstad terve ühe külje üles ja keerad tagumist ratast, kui käib vabalt, siis visko otsas.
-
Lobamokkade rubriik
suurde läheb ikka 1.7L
-
O: Originaalvelgi,plekk, bbs, pudelikork/ IX BBS velgi
Tahaks näha , millised näevad välja "suht veatud" veljed. "Peamiselt defektivaba" konsooli olen juba ostnud, mis osutus ikka rohkete vigadega konsooliks. Velgede puhul piisab juba, kui saamatud rehvivahétajad on välisservas värvi maha lasknud, siis ei saa neid veatuteks nimetada...
-
Sünna ///Mario pool
kuidas möll läks siis?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Just selle ülemiste pärast ongi kogunemine nüüd kolmapäeviti...
-
Lobamokkade rubriik
näita teistele ka lubadust
-
Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
See nõuab ikka suurt ja tugevat pritsi
-
Oleks vaba raha, ostaks hoobilt ära, hind üsnagi normaalne, arvestades riidest sportistmete hindasi ainuüksi..
-
M: Läti tuningut
nv ütlen mõõdud.
-
On on, just sellist ma tahaks... värv ainult on jama
-
Lobamokkade rubriik
Valge auto omod...
-
M: Läti tuningut
- Lobamokkade rubriik
Pole küll otsest statistikat teinud, aga minuarust on pühapäeva õhtuti ja esmaspäeviti siin palju rahvast. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus