Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
    6 164
  • Registreerus

• Võidetud päevi

237

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22

Lobamokkade rubriik

Magnus, millal sa käisid ja kas numbrid on käes? Seda tean, kuidas vormistada ja see juba tehtud. Täna helistati ja õeldi et enam ei saa. Helistasin viis numbrit läbi, aga targemaks ei saanud, lihtsalt ei saa enam ja kõik...Tekibki küsimus kuidas teie saite?
  2. eix22

Lobamokkade rubriik

Teab keegi anda infi ilma euro tunnusteta reg numbrite kohta. Suht mitmed siin foorumis neid teinud ja nüüd enam ei saa väidetavalt. Viiele mnt numbrile helistanud ja igaltpoolt eitav möla, ometigi siin paljud on neid teinud?
  3. eix22

M: 17" valuveljed

Võib ka vahetada minu poolt otsitavate asjade vastu varuosateemas. MÜÜDUD!!!
  4. eix22

Lobamokkade rubriik

suht janune siis
  5. eix22

K: 323

Mis mõttes oli? Vahetasid autot vahepeal? See masin on elu lõpuni 320, mootori vahetus ei muuda mudelit ju. Ei tee su tööd maha, aga Jaan otsib ilmselt originaali vaadet, kus kõik on täpselt paigas, ma ei usu ,et sul kõik seal on nii sätitud, nagu tehases?
  6. eix22

K: 323

Ints, sul on ju 320
  7. eix22

Lobamokkade rubriik

Mis mõttes tol ajal? Praegu enam ei ole eristatavad? Täiesti teistsugused on need veljed ju? Ma ei saa jälle siinkohal aru seda replikaks nimetamist. need bemmi veljed on ju 15" alpinad 16".
  8. eix22

O: Madaldussarja

R6 touringu vedrud on pakkuda, 35e ring. Visuaalselt võiks arvata madalduse 60 kanti, vedrud on roostes ja alles on tükike värvi firmanimega (mida hetkel ei mäleta) 55570186
  9. eix22

Lobamokkade rubriik

Mhh, ma näen küll pildil tavalisi e21 originaalvalusi...
  10. eix22

11. eix22

V: 324td 89a.

Postkast on sul täis, mul tuli see geneka asi meelde. Said sa selle ikka toimima?
  12. See peaks olema juba müüdud?
  13. Autosi oli ikka väga vähe, arvestades et sina olid juba kahe autoga... Inimesed lihtsalt ei viitsi osa võtta üritustelt, saaks aru et 100 autot, siis on normaalselt. Tallinna kolmapäevased kogunemised, seal on ka 15-25 masinat parematel aegadel, mingil suve kruiisil oli pea 50 autot...enamus harjumaalt.
  14. Selliseid ei raatsiks laiali tõmmata. Pealegi pole ma isiklikult väga pikka aega ühtegi müügiportaali vaadanud, sest rullikaid ajab juba niisama suht üle, läheb liiga paljuks Lauri ka minuteada väga ei tegele e30`tega....
  15. Võtke siis pähkli käest lipp ka...
  16. eix22

typ188 simmerlingid

variant on ka h2.ee Samas kellegi teemas hiljutii nägin, et vahetas omal tihendid ära ja b osa sai odavalt.
  17. eix22

Lobamokkade rubriik

kui leiad hea koha anna mullegi teada või siia teemasse siis...
  18. eix22

19. Suht naljakas, kuidas vennad järjest alt ära hüppavad...
  20. eix22

O:Taga stabika

ta juba ammu minult saanud selle.
  21. eix22

M: 316i FL Kupee 90a

Auto on põhja soomest, seal soola ei panda. koopad on korras esma vaatlusel, mastiksit on mõnest kohast maha ajanud. Tegemist on kindlasti. Esma vaatlusel ei tohiks selle kerega palju tööd olla, esinurgad on läbi, see on tavataks.Plaan panna mootor tööle varsti ja ehk ka esma ülevaatus arvelevõtuks ära teha. Põhja olukorda ei tea, aga ilmselt tuleb matt välja kakkuda. Esialgu oleks huvi see müüa kellegile, kellel on kasu selle auto eripäradest, ehk siis mõnele originaali vennale, kes jätaks ta selliseks, nagu ta on.
  22. eix22

Lobamokkade rubriik

Sinu postituse sisu koosneb küsimusest ja väitest "Mis kell ja mis suunas? Ise samuti liikusin mingi aeg sel trassil Tallinnasuunas" Selgelt ju pakud enda autot võimalikuks huviorbiidiks, mida Indrek võis näha. Pealegi minu postitus väidab ainult sinu kuudi 325 embleemi puudumist...
  23. eix22

M: 316i FL Kupee 90a

On huvi kellegil? Või läheb siis ikka osadeks kahjuks
  24. eix22

Lobamokkade rubriik

no sinu üks kaheksa ei ole ju 325 embleemiga
  25. eix22

M: Autokülmik

Terv, palju võimsust on ja toitejuhtme pikkus?
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus