Hüppa postitusse

Metalheart

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Metalheart postitas

1. Tere, Lase jah küllaltki suur tera sisse segada, siis on kameeleon efekt suurem ja enam igav ei hakka. See on my opinion muidugi ja ei maksa seda 100% kullana võtta. Maitse asi. terv ja jõudu, A
  2. 3test- 6 õiget ülejäänud varem lahendatud juba ja vastused teada :oops: terv, a
  3. Ma vaatan ka,et plekkvelg ees :x Miks mitte midagi kergemat kui see 141kw? Siin ja mujal ju neid M10 ja Is sellisteks ehitatud, et oi oi oi Väike väle ja suur föön naise käest ja saia järgi... trv, A
  4. Õige värk... Pre feiss, torki on, miskit on ka kurviks Mulle tundub kõrge; mootor ja käimakott madalamaks ning tuld... aga meibi see on kadedus, A
  5. Tere, Mattmustaga ongi ilge keberniit Ükski teine värv ei näita ebaühtlusust paremini kui just see. Jäta ikka mattmustaks:P Velg nagu juba pakuti, seest mustaks ja rant poleerimisse. terv, A
  6. Tere, Se kaas on küll tihemini keevitajat näinud kui Kivi daam ilukirurgi. Tasuks eelkirjutajaga käed lüüa ja võta uus keevisliidese harjutusplats Ah mis ma siin ikka jahun, kirju nagu pühademunad. Masuudipresse siin isegi vähe seeg täiendab ausalt ridu jõudu jaku ja ülejäänd s***a saada selverst A
  7. Tere, Näidisteema, kuidas peaks/võiks olla tehtud lugejaauto resümee edu, A
  8. Tere, Mootor puhurisse ajada, pole vast mõtet, rajal läheb vast väga raskeks sellise konega. 5,0V8-ga peab terve esiosa aluse paljaks lõikama ja kere ehitama peenetele torudele minu meelest, siis peaks ka ju puuri ehitust natukene jälle modima 70kg annab kompenseerida ju klaaside arvelt, need kaaluvad ka ju päris paksult võrreldes pleksiga. Kergem on see aparaat ikka kui kõik need linnakärud, põhjamatt ja lae-uksepolstrid massavad kaalul ka päris palju. Kui pedantseks minna siis milleks vaja kõrvalistujal akent üless alla vändata---> sealt ka 1,45kg võitu ja kui pedantsusega liiale minna siis peekon ja rasavane toit on non'grata ning mäktõnalds ja kesspurger peavad jääma oopis futurama filmi osaks 8) Aga eks paistab kuidas ajavõrdlused hakkavad trükimustaga paberil paistma ja kuhu edasi vaja minna. See auto on nagu Tallinn, see ei saa never valmis jõudu jaksu ja ülejäänud s***a saab selverist, A
  9. Tere, Ma paneks eelkirjutaja tekstist edasi... Kui värvida siis eriti sümpaatseks on saanud mattmust. Erineks massist kohe väga ja siis ei peaks ka klaase prügikottidega rüvetama, vaid saaks kerge tooniga hakkam kui kohe kuidagi ilma ei saa... Maitse asi ja selle üle ei vaielda, sisse hele sisu ja pritty terv, A
  10. Tere, Ilus lugu, tuled interneti ja vaatad "Kevad" Vahelduseks hea lugeda, teema püstitamist juba kiideti, need www.reidikotkad.jeje autotutvustused on ka lahedad aga see on ilus näide kotkastele kuidas teha :roll: Auto ilus ja originaalsuse poolest ausam isegi kui puhastverd kabriod 8) , ai ma nüüd reidikotkaste ja kapuutsikandjate käest saan. Kena lisa on ees, originaalsed viieka moodi veljed ka :wink: Peaasi, et katus peab, seda vist uut suht raske leida. BBS velg alla, vanavaraturult see prillidega koos lendurimüts pähe ja linnapeale kotkastele õiget autot esitlema Ise küll ei poolda tänaval üksteisele rusikate näitamist ja fooritaga nillimist aga siiski puges armas tuik alakehasse, kui sevrolett krevett ja natuke nuditud M3 ükspä päikesesillerduses fooritaga natukene suitsema läksid... :oops: :oops: ilmselt mõlemad tagasillaveaga Ah mis ma siin ikka enam lisan, kena ja rariteetne. jõudu jaksu ja ülejäänud s***a saad Selverist A
  11. Tere, Nonde ratastega peab see masin omale küll ülijäigad vedrud ja amordid saama,kui juba ei ole, rääkimata veel siis permehest kes peab sõitma poksjorride kikukaitsmetega. Kuidas raadio kuulamisega siis saab olema , isegi raadiojaamas hakkab plaat viskama 8) Kuidas see M5-e pisike pada elab, tahab rulli? ilu ja edu A
  12. Kui ikka pimpmairaidi asja teha siis ikka 60/60. 60/40 jätab tagumiku tüdrukulikult püsti minu arust, kui juba karteripõhi kaob siis las ikka läheb benapaak ka järgi kogu fekaaliga... Ise suruks sinna miskised Borbet A-d või otsiks Alpinasi aga noh ,maitse asi. Mulle maitseb õlu näiteks edu, A
  13. Tere, Kas ehitatakse ka tulekustuti süsteem sisse? No ega see 6ne ka just maailma paha ei saanud olla ja mingit emotsiooni ikka tekitas:P Jõudu põssale, A
  14. Tere, Kas siis autole minnakse konkreetselt lõikekettaga kallale ja tehakse puurisidus esimeste amordikannudega "sarnaselt" nagu pildil? Vabandan juba taha ära, et tegu pole E30ga. jõudu jaksu ja... terv A
  15. Tere, Oligi kaua vaikus siin teemas Seega oleks vaja kohe ka järelkäru? Jõudu pöörlemispuuriga. terv, A
  16. Tere, Pange see 7mes pilt sinna kalendrisse. Siisti kärrü terv, A
  17. Tere, Udutuledel on funktsioon mo arust helendada natukene teeperve 8-9m auto ees ja kogu muusika. Asoo peaaegu oleks unustanud trafi saamiseks on ka, ikka kui tjuunimalt ringi sõita nii nagu tegijad ikka linnas teevad... Kas piduri upteit tuleb sellepärast, et varsti on oodata uut pada ja see on vaja ennem piimapukki seisma saada koos kestaga või jäi juba originaalmootorile alatasa midagi jõle kähku ette terv, A
  18. http://erx.rullnox.ee/stuff/stuff.html Seal allpool pilt täiesti olemas valgest 325i :roll: Kuuldavasti olla kael päris kange old... Seega ... terv A
  19. E30 kabrioleti kõvakatus mattmust (kangas/vinüül) Suhteliselt heas korras, aknasoojendusega (töötab) Kaasa saab kinnitusvahendid, mutrid ja paigaldus tööriistad vms. Eks pädevamad Soome filoloogid ütlevad selle pinnakirjelduse kohta midagi paremat, mo arust on lihtsalt kirjeldatud seda HEANA. terv A
  20. jeff01 kribis: Just sinna ma sihingi, et puur ei ole mitte selleks, et ennast tänaval lolliks lahmida ja jõud üle mõistuse keerata vaid ikka selleks, et kui tuleb räme eksimus rajal siis aitaks seal.Kokkusattumused on kõikide per*****ekeeramiste emad ja miks mitte riske vähendada EAL-i ettekirjutused tunduvad minule kui tavainimesele natukene liiga jäigad ja kohati jäävad arusaamatuks. Okei puur puuriks, mina küsisin ju viimati hoopis turvakaare kohta? Kas on mingi variant? [size=7]E34s küljelaubaga ellu jäänud ja marki ei vaheta :? [/size] terv A
  21. Tere, Respets, enamus so suguseid põletavad mendil sellistega eest ära :oops: Ja siis veel uhkustavad, et lasid täis peaga puuhun. Kui saad korda lüüa siis löö, igatahes proovi... Need asjad hakkavad alles hinda minema... Mina olen poolt terv A
  22. Tere, Mina küll ei paneks uut mootorit. M10 annab teha ikka päris nõelajaks ära ju... Kui nagunii tuleb kastrul lahti teha ja uusi köögivilju sinna laduma hakata, siis võib ju sinna vähe kõvemad köögiviljad panna M10 saab päris tubli poisi teha Peaasi, et rakulkat nurka ei viska. Mina soovitaks M10, ajal mil kõik tjuuniad käivad M50-tega ringi :roll: jõud, A
  23. Terä Kusjuures mingis autotjuunimise kataloogis nägin sellist mudru müügil, et autole lähenedes vajutad taskus pulti ja uksekene hüppab plõksti avatuks. See süsteem oli küll mõeldud 4d auto jaoks aga kuidagi saab vast mudida kahe ukselise jaoks ka seda asja:) Samas siis juba esimesed ukselingid ka minevase teed lasta Mis suure kõhuga onu nende kohta ütleb??? Hea riist su sõbral, täiesti kalendrikad terv, A
  24. Tere, Kui mina tilganäppija näiteks sõidan igapäevaselt kahepedaalilise jalgrattaga (E34) ja sureks saades tahaks võtta osa rajaüritustest siis on ju selge, et ma sõita kohe pädevalt seal ei oska. Ja üle 70km/h kiiruse juures, kui ratas ilusti pehmesse pinnasesse haakub siis läheb päris kergelt üle... Elu armas aga rada tahaks... Milleks peab asju kohe nii nägema, et tahaks ilgelt 200km/h mööda linna panna... Side lõpp teemasse tagasi, A
  25. Tere, Ühe lugeja autoteemas on läinud paugutamiseks puuri teemal. Puur on keelatud "suur punkt" Aga on kuulda olnud "Balti Jaama" pinkide kõrval seistes, et on ka olemas nn ülemineku kaar , on keegi sellist metsalist näinud ja oskab võibolla teda kirjeldada, siis peale seda võiks astuda laiva kohe inertsfüüsikud ja luged meile kõigile loengu, erinevatest G puktidest sellelekaarele ning võtta oma loengu kokku asja kasu/tuse kohta terv Nisa

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.