Hüppa postitusse

zero

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zero postitas

1. Pead elekrti manuali lappama, seal kirjas kõik. http://www.armchair.mb.ca/~dave/BMW/e30/
  2. Tere. Sedakorda olen siis 15" Zender star velgede kapslite otsingul. Äkki kellegil vedeleb mõni kuskil kuuriall või garaazinurgas. Ei ole oluline mitu tükki, võib ka ühe kaupa pakkuda. Lõpetuseks pilt ka.
  3. Ma alles uurisin neid bmwfansis, näitas küll mu arust neid kleepse seal. Muidugi seal need pildid ei pruugi minna kokku reaalsete asjadega, aga midagi näitab
  4. zero vastas Alps teemale, kohas Küsimused - Vastused
    Endal kataloog ju nina all lahti, vaata sealt millele veel lähevad samasugused. 36 ja 34 samad mis e30 omad. Seda jõuõlga pean silmas siis. Kerede ja mootoritega võivad erinevused olla sees.
  5. Pigem on jah salongipilt vaest autost läinud kogemata.
  6. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kas mitte e30-l endal ei olegi juba 33 ja 35mm need kolvid? Mõtlen selles mõttes et eriline upgrade see ei ole ju?
  7. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Arvatavasti lühis kuskil
  8. Ikka sobib. Aga õige mt2 on kahes osas ja stange on ka teistsugune.
  9. Alumisel pildil mtech sul üldse. Aga seda tavalist fl kahe avaga põlle võib leida ntks 324td pealt, või autolt millele on paigaldatud konditsioneer. Kindel ei ole, aga õliradikaga autodel vist ka? See teine ava on parema jahutuse jaoks.
  10. Kust sa need uksepolstrid välja võlusid? Aga tundub et auto on omale hea omaniku saand Edu ja paksu rahakotti rullika taastamisel
  11. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mis lüliti seal selle kliima lüliti asemel on?
  12. Passis on 3.5 kirjas? Väljalase ka selline millega üv-lt läbi ei saa. Eks neid probleeme on veel, aga jäid need silma suurematest asjadest
  13. zero vastas AinP teemale, kohas Autod
    Müügitaktika
  14. Äkki tõesti liiga kange kork peal? Mälu järgi peaks sul seal käima 1.4bar-ine
  15. zero vastas zero teemale, kohas Varuosad
    Musti vaja ja korralikke. Kui leiad, saada privasse mõni pilt.
  16. zero vastas zero teemale, kohas Varuosad
    Kupee ja sedaani omad peaks ikka erinevad olema. Selle liistu all pean silmas siis joonisel detaili number 1 Võib ka neid kinnitus klambreid pakkuda.
  17. 4x100 valemiga RS-e ikka omajagu erinevaid, kuid neil on ka korralikud hinnasildid küljes. Muidugi võib vahest õnneks minna ja olematu raha eest nad kuskilt ära lohistada, aga selline võimalus on üsna pisike. Replicaid ma küll sinna alla ei paneks. Enamus replicaid kaugelt ära tuntavad juba ja teevad sellise auto üldmilje kuidagi odavaks. Ise valiksin mingid ajastukohased kärjed... e30 enda originaal style5 veljed on ka ilusad, kui nad korralikud on.
  18. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ise olen ka e39 oma kasutanud.
  19. zero lisas teema, kohas Varuosad
    Ostan kupee kerega autole tagumise polstri liiste. Neid mis polstri ja akna vahel käivad. Veel oleks vaja ka korralikku juhi turvavööd.
  20. 370mm mt2 rool ei hakka e30 külge ka, kuna mu teada oli neid ainult e36 peal.
  21. Küünlajuhtmeid ju saada uuena, minu silmis poleks väga pointi jännata nende vanade ja väsinud juhtmetega.
  22. Kuhu pime ette panna? Päris pimedaks ei maksaks söefiltri otsa teha, sest aurud peavad ju kiskilt välja saama. Miks ära vaja võtta?
  23. Proovi peasilinder ära vahetada. Mul omal oli selline lugu, et pedaal vajus sõidu ajal pehmeks pidevalt ja pidi pumpama mõned korrad, et üldse saaks käigu sisse. Võttis ka jube madalalt kuidagi. Proovisin alguses ka töösilindreid erinevaid, aga probleemi see ei lahendanud. Ei olnud silinder märg ega miskit, sellepärast kohe peasilindri kallale ei läinud.... eks seal ka need mansetid ajapikku väsivad.
  24. https://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1141336-option-question Makk on äkki cd23? See mida sa otsid, see on e36 oma.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.