Kõik, mis oo7 postitas
-
318IT (m20b25) 1990 - Animal
Seda hoovastikku kasutatuna pole jh mõtet kuskilt otsida, kuna reeglina kõigil kang loksub, ainuõige viis ongi uued asjad osta või lasta ka teha, osad nimelt treivad sinna pukse, mis siis kestavad teatavasti kauem. Ise neid hoovastikke teiste ja enda eelmisel autol näppinud/parandanud küll, kui loks sees siis lõpuks tuleb üldse kuskil lahti. Viimase pildi pealt paistab masin kole roosa, sellele vist kh see punaste autode häda külge hakanud Mootor paistab kena, milline M20 sinna siis lõpuks peale läks
-
Lobamokkade rubriik
Velg on liiga väike ainult Muidu kuskil olen näinud hipibussi ka sarnasel kõrgusel
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Mul see häda nagu sa tead, et ma ei tohi ühtegi autot enne 4. novembrit isegi käima panna Mul ÜV ja kindlustus läbi ka sellel ja eelpool mainitud asja pärast pole mõtet tegema hakata ka, sest eelmine aasta oli oktoobri lõpus lumi maas. Seetõttu avalikku liiklusesse see kahjuks see aasta enam ei jõua. Ma muidu mõtlen praegu, et Käesalus võiks tegelikult korra enne lund korra paugutamas käia sellega, sest see seisab mul seal suhteliselt lähedal, siis saaks proovida küll.. saaks kohale ma arvan veel ka ühe 325e ja 323i
-
Ei lasegi. Sellepärast vesi sees oligi, et nööriga pandi külge. Kusjuures enne ilma liistuta niisama sisse lükatud pidas vett küll..
-
Otsimisega on päris keeruline pole nagu kuskilt võtta.. Kellegil vedeleb tagaistet 1986-1987a 6 silindrisest võib teada anda.. või samas sobib äkki ka muude aastate kangas, seal mustrit peal pole ?? Seda ma tean et FL masinal on selline tumedam antrasiit juba. Muidu peale kuu aega ootamist ilmusid kohale akna tihendid ja liistud: Eks näeb, kas on viitsimist tegeleda sellega veel sel aastal..
-
BMW 316 (M52B28 Maxxecu ) '90 - MehisK
Olen ka seda autot kunagi näinud, väga ilus on. Korralik mootor ka peal.. Muidugi vaata et teine ära ei pleegi
-
BMW 318i Convertible 1992 - karlk
Mulle ka selline stretsitud ja paistes asi ei meeldi, aga kaugelt pole näha. Auto on ikka väga ilus koos nende velgedega.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mees, tee 2,8 kui lahti kisud selle alumise osta kindlalt
-
Algataks targemate käest info saamiseks ühe mõtiskluse istmete teemal. Teatavasti on mul juhi-istme külg natuke katki, vaja oleks siis seda ilma mustrita halli riiet. Istme muster on hästi sellelt pildilt näha (kõrvalistuja oma pealt) Riie on siis see 0211 Antrasiit. Küsiks siis seda, et kas seda külgmist riiet on kuskilt saada, või isegi tervet istmepõhja ? Tootekoodide järgi otsides jääb silma et ainuke antrasiit-riie mida veel toodetakse on see nr 2. Nr 3 on PRODUCTION DISCONTINUED. Et istme/mustri spetsialistid võiksid sõna võtta... või vedeleb kellegil miski tükk, kus seda tooni kangast vms. Tahaks see talv asja korda teha
-
Lobamokkade rubriik
Kiri peaks olema lihtsalt TO NOT TOUCH E30
-
Lobamokkade rubriik
Vend sai Kenekad ja värgid kh
-
Lobamokkade rubriik
2 liitrine M20 on muutunud ~30 EUR väärtuseks vanarauaks.. Ainsaks väärtuseks on sees kepsud. Olgugi et tegelikult on ju tegu hea mootoriga, kui võrrelda teiste autodega.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas polnud mitte herr Metali unistuste e30 324d valge sedaan ?? See tundub isegi täitsa asjalik olema.
-
Lobamokkade rubriik
Mul on sama seis. Kui korra ksenoonidega harjunud, siis tavatuled ikka parajad küünlad
-
320i (M52B28 turbo) - SIIM
Ikka väga palju asju ise tehtud või välja mõeldud.
-
316i kupee '89 - eix22
Nii palju on nähtud vaeva asjadega, mida üldse pärast näha ei jää, ma ikka sellesuhtes väga laisk.. Kujutan ette, mis nägu tehakse kui ülevaatusel auto alla vaadatakse. Kahju, et tegu pole mõne võimsa tippmudeliga
- BMW 318IS '91
-
318i (m50 stroker) Convertible '92 - siimp (müüdud)
Kas ja kui raske oleks paidaldada M43 mootori pea sinna ?
-
325i '90 - GTA
Mulle meeldib ka selline joon, M20-t on võimalik seest nii et midagi näha pole ropult modifitseerida, töömahtu kuni 3,1L jne, väljast ikka tavaline.
-
325i '90 - GTA
Kui jäme muidu näiteks 3,5L mootori sisselaske siiber on ?
-
320i (M50B29) Coupe 87PreFacelift -Turbiin
Huvitaks mootori spets, mismoodi antud töömaht saavutatud on. Jõudu sellel kindlasti vägevalt, mingeid plaane mootorijuhtimise osas ka ?
-
Kuivatasin aju korralikult ära fööniga ja panin täna peale. Auto käivitus ja töötas väga hästi. Viisin selle siis herr Jargo juurde, kes paigaldas uue karteritihendi ja tegi õlivahetuse. Suured tänud talle Auto paigutasin hetkel garaazi ära, eemaldasin kõlari katte, ukseliistu ja esi-istme. Tänu sellele sain kogu vee välja kaapida ja panin vanad-head MDF-i tükid alla, et see nüüd mõni nädal kuivaks. Põhi õnneks jalgealt kena, originaal plastkorgid nagu uued. Las ta siis kuivab kuniks tihendid ja asjad saabuvad. Seniks E36 jälle käigus, tegime ÜV ja kindlustuse ära sellele jälle. Lisaks kõigele olen ikka paras lammas, nimelt olin katuseluugi äravoolu torud toppinud niisama otse pagassi, mitte sinna restide külge ja kõik oli tagant täis, kühveldasin ja mässasin täna majaees vett välja. Peab rohkem E30neid laiali kiskuma, siis teab ehitust vähe rohkem.
-
NEZ DRIFT Championship 16-17.08 @Auto24ring,Audru
Kuna meie autod otsustasid peeti minna (ok, minu oma nüüd sõidab, aga vihma peale jookseb kindalaegas täis kohe, kus aju on) siis tuleme küll, aga mu E36-ga
-
BMW 323i 1983 - retspets
Ma ütlen ausalt, tavaliselt 2,5L pihustid toimivad ka, kui max pöörded on ikka sama kõrgel. Venna autol hetkel ikka originaalaju, ja asi teeb spido järgi 0-110/115 ringi 6,5s Lisaks ei saa ta ju ka rohkem õhku peale. Kui nukkvõlli ära ei vaheta ei ole mõtet ka pöördeid tõsta, sest see ei anna suurt peale purunemise ohu midagi (2,7L swaanz on teadagi mis ta on)
-
316i kupee '89 - eix22
Oleks pidanud enda oma samamoodi ära tegema, siis võiks küll öelda et kestab rsk.. Ehk kerevahad, korralik värvitöö ja ainult suvel sõitmine hoiab teise värskena mõnda aega. Vend ennustas ise umbes 5 suve , niikaua peaks perfecto heal juhul olema. Selline asi võib küll julgelt 10a ära kesta, suvel sõites