Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Mõõda akupinge ära töötava mootoriga, võibolla pingeregulaator kutu sul. Vahetus on sel lihtne. Kütteseieril võib jälle mutter lahti olla mis teda kellaploki trükiplaadi peal kinni hoiab.
  2. Tööd on kõvasti aga tundub, et omajagu tehtud ka juba Klõpsi veel pilte miskit.
  3. Tean, et nende leidmine Eestis on umbes sama tõenäoline kui ufot näha aga kuulutamast see mind ei sega sellegipoolest. Niisiis, oleksin tänulik info eest, mis viiks mind Feisslift kere Hartge, Zenderi, või AC Schnitzeri põllelisade leidmiseni. Võib olla ka muudelt tootjatelt - Alpina, BBS, Breyton, Kamei, Kerscher, Pfeba, kuid peab olema FL-ile paigaldamiseks. Hartge teema näeb välja selline: Zender: ACS Kontakt PS või tel. 53 410 582 Sander
  4. See väike flantsivajadus on väga paljudel natukenegi laiematel velgedel, teema autoril ei soovitaks selle pärast põdeda
  5. Eixi jutu täienduseks siis venelastel on ilus ütlus, nje mešai mašinu rabotaet Et ära sega masina tööd liigse torkimisega.
  6. Püstak keerab ju koos rattaga, kuidas saab selle asend mõjutada millal rehv vastu käib? Püstak on sul 45 või 51mm amordile? Kui jäme püstak, siis pane peenem või teine lihtsam lahendus on 3mm flantsid vahele laduda.
  7. Mulle, kui võhikule meeldib mulle üks detail rämedalt, nimelt keegi teeb lõpuks paneb oma replicale õige tagaakna ka. Kui juba siis juba!
  8. Ilusa brillianti peal silm puhkab ikka Veljed ka superluks, valged 16-sed ilma randita, nagu rusikas silmaauku punase auto alla. Kas rool on Selmi toodang, mul väga sarnane autos igastahes. Tehase keskluku olemasolu on vist kõige lihtsam tuvastada bensupaagi luugi servas oleva lukusti korral, kui see olemas siis tehasest lukk ka peal.
  9. Kust sa selle Hartge kolle välja võlusid? Mul oli vahepeal ka ostukuulutus ja ei midagi, nagu ikka. Oi seda kadedust nüüd
  10. Ma ostsin mingi carplani poleervaha ja peale ühte proovimist seisab siiamaani, võimatu oli seda peale kuivamist maha hõõruda. Lõpuks vihastasin ja jäägid võtsin commandandi pastaga maha. Soovitada julgen Liqui Moly poleervaha, mingi reiniger on pakile kirjutatud. Kasutada lihtne, tulemus hea ja püsib ca kuu-poolteist peal ka. Pleekinud punase puhul üsna hea tulemus. Kolmekordne hinnavahe oli seekord põhjusega A ma ei tea, võibolla jääd sina nendega rahule Proovi ära ja räägi kuidas välja kukkus.
  11. 205/50R16 peaks alla minema ka, aga 55 on juba liig, arvan. Endal oli kunagi 195/50R16 7,5" veljel ja polnud ka viga sõidumugavusel. E30 orig mõõdud on 205/55R15 ja 195/65R14, mugava sõidu otsijal tuleks nendest lähtuda.
  12. Ja kui sõidu ajal hiilgama hakkab, vahel kustudes, siis spidoploki trükkplaadil selle tule kohal ühe takisti jalad plaadilt lahti läinud. Üle tinutada ja asi jälle hea.
  13. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kesklukk on tehasest peal küll, sel aastal vist enam ei saanud rulli ilma kesklukuta tellidagi. Aga nagu ikka, siis ukselukud on katki ja korralikke pole õnnestunud lihtsa vaevaga leida. Nii, et kinni-lahti käib see auto kahjuks juba pikemat aega ainult pagasniku lukust. Puldisüsteem hakkab lihtsalt keskluku releeplokki raadiolaine teel käsutama.
  14. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Kevad tuleb mürinaga Veljed on värvitud aga rehvid ja ventiilid monteerimata. Ise olen rahul aga loodan, et leian kunagi ikkagi 2x9-tollist powertech velge : Ostsin hiina kvaliteetelektroonikat, puldiga keskluku juhtimine on teemaks siis. Kuidas ja kuhu monteerin pole veel täpselt otsustanud aga külge igaljuhul tahan selle pookida: Rohkem uudiseid pole aga mõtlesin et uuendan teemat Keegi võiks Aluetid ära osta, teeks miskit paremat selle rahaga
  15. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mul on ka sama häda, kuid lahendust pole leidnud. Spido suur trükiplaat on vahepeal vahetunud, kadus terve hulk muid anomaaliaid kuid see jäi. SI-ploki patareid kontrollitud ja töökorras. Võibolla aitab ainult tahhomeetri enda vahetus?
  16. No. päike särab õues. Liigutaks teemat ka ülesse
  17. Jumala lahe oleks, kui selle ikka leiaks Vihjed ka oodatud.
  18. Õli tuleb jagaja alt kaane ja ploki nurga kandist? See koht lekib mul ka, oli nii ennem kui peale tihendi vahetust/kaane lihvi, oli ka vanal b20 mootoril ja ühel b25-l, mida lahti ei kiskunud. iS-il on oma tüüplekked, ja on ka M20-l, mis teha Kui koos püsib ja õli märkimisväärselt ei kao siis mina loeks seda paratamatuks. Mis vedrustuse poolt otsutasid?
  19. GTA vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    No äkki olid ka, ma olin kohe elevil et niiviisi üle pika aja Paides, keset päist päeva mõnda teist rulli nägin ja ei pöörand sellele numbrile nii tähelepanu Veel jäi silma M-embleem esivõrel.
  20. Ära mootorit ja aastat maini, muidu keegi pakubki
  21. Käisid minu naisega sõitmas või Nagu parema jala sirgeks lükkan, saan ka sõimata kohe. Aga ilus build on igatahes, välimusele ka plaan rõhku panna?
  22. GTA vastas Tenzki teemale, kohas Probleemid
    Kui enam mõistus peale ei hakka siis proovi teisi pihusteid ka. Mulle selline püttide ära kadumine ja küünalde mustaks tagumine toob silme ette ikkagi olukorra kus kütus jookseb lahinal silindrisse. Lisaks prooviks teadaolevalt korras õhulugejat pluss kellaks selle juhtmestiku ajuni läbi. Edit: eelnev kehtib juhul kui sa 100% oled kindel, et rihm on märgis ja süüde toimib.
  23. Olen ise ka otsinud ja ega keegi neist loobuda taha. Variant on päris uus garantiiga asi tellida: http://www.ebay.de/itm/SCHRICK-Nockenwelle-272-BMW-E30-325i-Typ-M20-/311293304032?pt=DE_Autoteile&hash=item487a86dce0 http://www.ebay.de/itm/Asym-Nockenwelle-272-BMW-M20-DBilas-NEU-/161606082047?pt=DE_Autoteile&hash=item25a0791dff
  24. GTA vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Punane tuuring Paides Selveri parklas, madaldatud, BBS RA veljega, nr. märgi tähed TGM. Keegi tunnistab omaks?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.