Kõik, mis GTA postitas
-
325i '90 - GTA
Mõista-mõista mis see on. Tegevus mida punaste autode omanikud vihkavad teha aga tulemust vähemalt hea vaadata. Poleerimine! Tegin pildid ka kohe, kukkus ilus punane välja jälle vahelduseks roosakas-valge asemele, kauaks seda pole aga vähemalt on siis fikseeritud. Sõitnud olen siiani umbes 1200km ja sõidab täitsa okeilt Pihustite puhastamisest on vist niipalju küll tolku olnud, et eelmisel aastal närvi ajanud fenomen - maanteekiiruselt 70 või 50 alasse sisenedes nõka-nõka nõkutamine on kadunud. Mingisse äppi märgin kulusid ülesse ja siiani on kogu selle aasta sõitude keskmine kulu 9,19l/100km Ei tea kas see palju või vähe on, suurem osa küll sellest maanteesõitu aga ei oska väga seisukohta võtta.
-
325 ix '89 - Pisike
Ei maksa jah kohe tonti näha kus pole, mul oli taga väga kole lahkujooks, üks õõts oli kõver. Kokkujooksu ja kaldeid paika aga ei saagi paika kuna madaldatud masin ja regullimisvõimalusi omal ajal, kui sild alt oli, ei tekitanud. Nii et kui pidurdamisel võssa ei jookse ja rehvidel hetkega paelu välja ei näri siis ma selle paari kraadi pärast, mida nagunii kätte ei saa pühast vaimust, ei põeks
-
325e kupee '86 - eliise22
Ma sekundeeriks, rooli on kahtlemata väga mugav aga veidi liiga "uuskool". Spido taustad mulle küll meeldivad samas, puhas 90ndate klassika, kas MHW toode äkki lausa? Aga sõita on kindlasti vägev, ilmad ka ilusad ja lubab veel paremaid
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Pihusteid juhitakse E30-l kahes sektsioonis, seda et c101 pistikus mõlemad ära kaoks on vähetõenäoline. Kehvade ühendustega seal pistikus on tavaline puterdamine, suur kütusekulu, temp näidiku hüppamine - oleneb mis juhe jurab, kuna seal on peale pihustite veel aju ja näidikuploki temp. andurid. Võta venna autolt prooviks see valge aju relee ka kui juba katsetad Ja üks mõte veel. Motronic on võimeline pihustid kinni panema kui pöörded on üle 1200 ja jalg täielikult gaasilt võtta. Deceleration fuel-cutoff. Selle funktsiooni nullimiseks võta segusiibri alt asendianduri pistik lahti proovisõidu ajaks. Pöörded peaks õigesti regullitud siibri korral tühikäigul küll tõusma aga auto on muidu suht okeilt sõidetav. Teine asi mis saab sinna reziimi saata aju on õhulugeja kulunud rajad. Viskab väljundpinge mingi hetk korraks nulli ja ongi error. See oleks isegi tõenäolisem kui asendianduri viga. Õhulugeja vea näitab diagnostika ilusti graafikul välja sel hetkel kui viga esineb ja iseenesest saab seda ka kodus testriga kontrollida.
-
320 '89 - ylts
Istmed päris kenad jah, sellised sobiks oma autosse ka hästi Kes tegi, mis hinnaklass on? Viimasel pildil on tehase keskluku mikrolüliti.
-
1.1 ja 1.3 kasutavad sama andurit, esiteks vaata kas füüsiliselt on anduri ots puhas, poleks mingi sitaga koos mis häiriks signaali lugemist. Teiseks on juhe veetud otsakaane pealt ja veepumba rihmaratta juures võib isolatsiooni läbi nühkida. Ühenduspistik on diagnosti pistiku juures üleval ja sinna mingi korrodeeriv gavnoo sisse ei voola, see ühendus on nagu harvaesinev veakoht. A no vana auto puhul võivad igast juhtmed niisamagi kangeks minna ja kuskilt murduda, poleks midagi imelikku Ajul pistik lahti, pin 47 ja 48 on nimetatud anduri omad, takistus peab olema 540 oomi plussmiinus 10%. Keegi väänab vihaselt juhtmeid ja kui näitab korra lõpmatust mingi hetk on viga käes
-
Sul motronic 1.0 millel 2 kasti andurit või juba uuem 1.1 vända anduriga? Kui selline äkiline minek siis vända asendi signaal kaob ära ehk. Minev kütusepump tekitab pigem jõuetust kõrgel pöördel, koormusega ja laseb pikalt käiata. Kui pump seisma jääb sõidu ajal siis puterdab ka päris pikalt enne kui välja sureb.
-
Lobamokkade rubriik
Mis seal nii huvitavat, mootorid ja kardaanid on erinevate pikkustega. Käigukang on salongis aga ikka samas kohas kõigil Keegi võiks E34 518 hoova pildi siia lisada hoopis.
-
o: flantsi ja pikki polte
Sa peaaegu Pärnu poiss, mine vaata raunexist, ehk saad kiiremini
-
O: 2tk BCW Powertech 8-9x15, ET10-20
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Lisavarustuse list on üsna kobe, see summa on siin eelnevalt olnud plankude 316 ja 318-te taustal päris õiglane isegi.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oh oleks minu oma ka nii libe ja sile... Paarinädalase vahega toodetud ka kõigest.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mäkaivari teibiga stange ettepandud Kurat teab kas sel üldse plekist põll on mille külge tiivad nagu kinnituma peaks.- Spidomeeter valetab
Vb mul lihtsalt vedas aga sain suht lihtsa vaevaga potekast näidu õigeks timmida. Vales mõõdus rehvid all ja seetõttu läks viga juba 12-14 kanti, veidi tüütu arvestada koguaeg sellega- M: fl tulede elemendid, prillid
Kas Hella või Bosch elemendid? Üks Bosch on puudu...- Küsimus lisade kohta
Individual 92 on ehk design edition? Peamine tunnus rohelise-, lilla-, või punase triibuga istmed ja uksepolstrid. On sul midagi säärast? Must lagi, väike kompu, el. aknad-luuk, airbagiga rool ja veel ühtteist. Editionid on päris pimbitud E30 kohta, nii et pole mingi kärakaga tegu Automüügi teemas jäi silma.- 318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Pakuks esimese asjana huupi si-plokki, või kärssas spido trükiplaadil mõni toite rada. Teine visuaalselt tuvastatav, patareisid saab testriga mõõta. Korda saab kindlapeale- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kasko asemel peab midagi ju olema- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Stance algab seal kus mõistus lõpeb. Siin hetkel kõik veel normaalne ja sõidetav. 7 tolli kanti velje laius, positiivsed ET-d jne.- O:benapumba relee
Starterit andes ainult. Lisaks peab vända anduri signaal ajusse jõudma.- Head muusikat autosse :)
Pole keegi lugusid lisanud Võiks ju mõne panna, ehk keegi veel miskit... Ise hetkel Eesti hip-hopi lainel: See on lihtsalt väga erinev asi, mis kummitama jäänud- 320i sedaan '86 - Silver
Ma ei tea küll mis radikad rullile maksavad uuena aga jahutusvedelikul on ka hind. Golfil tilkus 2 aastat ja kallasin muudkui peale. Hiljem kui leke intensiivsemaks läks, panin juba uue ja imestasin et juurdekallatud jahutusvedeliku eest oleks saanud juba radika kätte küll. Südamerahu ning parem jahutus eriti ridakuuel on veel omaette väärtused :-D- 325i '90 - GTA
Käula ärkab talveunest Meelitan paremate jookide ja tordiga, ehk läheb see hooaeg paremini. Talvel pole suurt teinudki, mõned väiksed asjad aint. Endiselt kummitab saladuslik väike vahelejätt. Viimase jõupingutusena kellasin põhjalikult läbi mootorijuhtmestiku, ehitasin riistapuu millega survestada sisselaskekolle (kusjuures leidsingi kaks väikest leket veel aga no nüüd olen suht kindel et enam neid pole ka) ja lasin stendida-puhastada pihustid ning varustasin need ise veel uute filtrite ja otstega: Kõlaritele oli ruumi vaja, lõikasin mingi kolm aastat tagasi paneelidele augud sisse. Nüüd panin katted ka Vahetasin esiklaasi, vana oli mõraga mis vaikselt oma elu elas ja tohutult kriibitud-täkitud: Loomulikult on tuuleklaasiraamil mõni roostekoht ka, esialgu käiasin dremeliga puhtaks, roostesurm-krunt ja mingi punane tööstuslik kõva läikega värv paranduseks peale ja kuna salongi lekkeid (veel ) ei ole siis praegu ei torgi rohkem. Vähemalt on uus klaas ilus, kohe imelik on nii selge vaatega sõita Toonriba ja klaasi tint on roheline. Edasi läheb huvitavamaks Tänud kurikristjanile tüki eest Vist 3.64 ülekandega, pead ma ei anna, pöördeid ei lugenud. Vahetama pidi kiiruselugeja, kuna lühikesed hambad ei sobi E30 anduriga. Difri sisu peaks olema E34 päritolu. Aga kaas-flantsid külge, 75W-140 LS õli sisse ja jurakas alla Sõidab küll Vahel toob Eix ka mulle mõne paki, kus vajalik tüübel, kummilutt või midagi muud sellist, mis ära võttes pulbriks on pudenenud:D Üks näide: Läbisõidust ka pilt oma tarbeks, tean kuna õlid-filtrid sisse said Vot niipalju siis. Mingi 30 kilti olen linnavahel paarutanud ka, hakkab juba harjuma- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
On seesama mis suvel Tartus müügis oli? Vist ka Oores või kogunemisel enne seda: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/404/auto_php-id=2218404-view=10-www_auto24_ee.html Muid tundub enamvähem aga kui keegi kirjutab auto nimeks kollektori projekt, business pakett või mis iganes siis see on kuidagi nii vastukarva võte Milleks? Sirmid esiustel ja pre esituled on ka kahtlased, kas need olid ennem ka küljes?- kütusekulu suur, auto ei liigu nagu peaks
Mis aasta ja kas originaalkapotialune? Kas õhulugeja lahti ühendades käib halvemini? Voolikud terved ja ühendatud? Klapikaanest segusiibrisse, pidurivõimu vaakum, õhulugejast segusiibrisse näiteks. Lambda mängib rolli sooja mootoriga ja mitte väga suurtes piirides. - Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus