Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kui juba jutustamiseks läks siis ma tean ka selle kuudi kahte varasemat omanikku Oli sile pill omal ajal.
  2. Kui siin ka kuu aja pärast M50 vahel ja vedrud pooleks lõigatud on siis ma lähen närvi ära Edu vuntsimisel ja tunne siledast plekist rõõmu
  3. http://www.auto24.ee/used/2334484 Tehase 325i tuuring, paistab suht söödav.
  4. BMW disainerid võtsid ka paar õlut, mõtsid et kroomi pole vaja ja tegid FeissLifti. Pre ilma kroomita pole ikka päris see.
  5. Eigo oleks võinud mälu järgi kõik poolakad koha peal ära tätoveerida, ilma kataloogita Paarkümmend zlotti nägu. Ärge seda ka liiga tõsiselt võtke
  6. Sõit oli vägev, ilmad superilusad, inimesed toredad, hinnad poodides ja mujal odavamad või samad mis Eestis Leks võttis korraldusliku poole kokku väga hästi. Loomulikult järv, rand, palju ilusaid autosid, ööbimine hotellis enne üritust, kõik on veel kaua meeles. Ideaalne puhkus minusugusele Kodus olles on nüüd raske nähtut paari lausega või mõnekümne pildiga edasi anda, tuleb ikka ise kohale minna ja kogeda Pilte leiab siit: http://www.snap.ee/user/DaisiS/album/poola_e30_2016 Tagasiteed alustasime ühiselt, enne Mariampolet Leedus võtsime kõrvalsuuna ja avastasime päevakese veel Leedut ja Lätit ka, pikendasime ettevõetud trippi veidi Kokku 2449km.
  7. @ andreas, ega õõtsapuksid juhuslikult ekstsentrilised pole?
  8. Kõige nõmedam on kui ventileeritavad kettad lähevad vent avadest paksult rooste nii, et tükke kukub. Tsink on ainult pinnakate. Edit: kui mul mobiil vahest uuemaid postitusi ka näitaks teemas siis ma poleks kaasa kaagutanud
  9. Oleks mul raha siis need 3sdm-id oleks juba ammu mul auto all, väga ilusad on küll Käib kodus Modified Retro ajakiri ja seal nende reklaamid silma jäänud. Aga noh, oleks. Iseenesest ma ei saa aru mis viha saab olla kui keegi "kopeerib"? Kõik on ju masstoodangus autod, detailid, veljed jne. Vahepeal läheb mingi stiil ilgelt moodi ainult ja tüütab ära, siis läheb jälle moest. Nagu viimasel ajal stickerbombid, kämomine, natuke ammu aega tagasi kataloogi klaaplast spoilerid mis aga jälle tagasi tulema hakkavad varsti. BBS-ide replica uputus on veidi võlu maha võtnud jah. Kui vaid originaale liikus oli põnev näha taastatud jooksu et ikka mitmeosaliste velgedega niipalju vaeva nähtud, veel laiemaid lippe tellitud jne. Praegu aga võta kataloog ette, vali laius-offset-poldivalem, keskosa värv ja tulevad
  10. Ärge FL-i ja PFL-i sassi ajage. FL-il peaks olema vaid pütist väljuvate torude vahe, 45mm vs 60mm ja otsast lõpuni kahetoruline. Prefeissil vist kaheliitrine põhja all peale resonaatorit ühe toruga. Nüüd oleks vaja et võtaks sõna keegi kes on rohkem autosid lammutanud ja ongi täpne tõde olemas
  11. Krt kas sel ikka kõik pütid on järgi?
  12. Püha juudas, see viimase pildi pagassivann on küll üks selline asi mille peale aint idanaaber tuleb Kas kerel on tagaots vahetatud või terve kere ühes tükis feisslift, jäigi eelmisel omanikul vastamata. Jõudu igatahes, tundub täitsa komplektne ja sile aparaat olema.
  13. Tahaks kahte särki, meeste M ja L suurus...
  14. Ei ole auto, aga vähem levinud E30 OEM veljed, ehk keegi klubiline tunneb huvi: http://www.okidoki.ee/item/5223160/
  15. Otsi selle aju pin-out, mida kasutad. Kas süüte sissekeeramisel aju voolu peale saab on põhiküsimus. Teiseks peab olema pöörlemiskiiruse signaal, kas vända asendi andur või mis sul seal on täpselt Kasti andurid hoopis? Et kui pöörlemiskiirust ei näe aju siis ei anta sädet ega bensupumbale toidet. Bensupump muide läheb koos starteriga järgi, ei ole koos süütega kohe nagu enamikel pillidel. Kui releed ei plõksu siis on midagi puudu, üks neist on aju toiterelee, see peaks vist kohe tõmbama. Teine on bensupumba oma. Bensupumpa saab sealt relee pesast alguses mõõta süüde sees ja kui voolud on siis proovida sillata, et kas elektrisüsteem toimib ja puudu on ainult aju käsk.
  16. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Vot renni kohta ei oska öelda aga muidu peaks mudelipõhine komplekt olema, anduriga kaabel on kindlasti. Kui kätte saan siis panen pildi, mis anti. Boschi ostaks küll kui teaks et mutterland tootjamaa on kindlapeale Oli paar lolli juhust, ruttu on koolenud nii made in russia küünlad ja made in spain margipõhine lambdaandur ladale. Enne seda ostsin ka andureid ja asju ikka nende margiga, ei pidanud nagu pettuma. Samas elu teeb see sellevõrra raskemaks, muidu peaks bosch olema küll nagu see rusikareegel saksa masinale. Originaalis üldse pandi Boschi juhtmeid? Mul seni 1990 templiga Beru toodang kapoti all, ilmselt vist algupärane.
  17. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Petrolicious Weekend Playlist seekord BMW teemaline: http://petrolicious.com/8-period-films-of-bmw-absolutely-dominating-the-80s
  18. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Tänud @Leks, 205/50R15. Madalam variant oleks 205/45, 195/50 on juba mannetu ja jätab koopad tühjaks. Madalamaks ei tahaks autot väga lasta ka, paras kõrgus praegu sõidu kohapealt, saab kimada normaalselt Ägedam oleks vb laiemad rehvid hoopis aga nii 215/45 kui 225/45 on olematu saadavuse ja väga karmi hinnaga Euroopas miskipärast. 205/45 samamoodi päris kirves. Hoopis mõistlikum oleks võtta samad veljed nt 16x8 mõõdus ja varustada need 215/40 rehvidega Aga kuna ma uuena ei ostnud neid ja rehvid olid endal olemas siis on praegu nii. NGK küünlajuhtmekomplekt on ka tellitud, esmaspäeval peaks kätte saama Ajame siis süüte osakonna ikka konditsiooni kohe.
  19. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Vahepeal on sitaks vähe sõidetud. Aga nende väheste kilomeetrite jooksul on siiski lõbus olnud ja pole ära ka lagunenud midagi suurt Pilte panen sest praegu on hea tuju, nimelt sai vahetatud jagajakaas koos rootoriga ja sitaks paremini sõidab nüüd. Kuigi see väike vahelejätmine on alles Aga mingi märja ilmaga tundus, et ikka veidi liig juba see, kiirendusel paukus ja tahtis surra. Võtsin siis kontrolliks katted maha ja kastsin jagajat spreipudelisse pandud veega. Esimese püti peal oli mingi 4mm pragu, kust pildus selle peale sädemeid ja kukkus lonkama. Katkiste juppide vahetuseks pole rahast kahju ja nii saingi uued Bremi tükid, loodab et kestavad. Ilus, eks? Taga paistab veel komplekt summuti tihendeid ja pasta, panin selle susiseva püti ühenduse ka pidama. Millegipärast olid mul mõlemad rõngad metallist, peaks olema aga üks suurem, kokkupressitav. Siis teine asi on väike stiilimuutus, kõigile ei meeldi, ei peagi BCW-d kolisid jälle lattu ära. Alla 15x8 ET20 veljed mis ilma igasuguse draamata istuvad ikka päris kenasti rulli all ja on oma mõõtude kohta ka mõistlikus kaalus, mitte 10+ kg tükk nagu seni on erinevate aftermarket velgedega. Originaal oleks muidugi veel kergem aga noh, kus see põnevus seal on Mulle meeldib just, et on kombineeritud selline Ronal Turbo olemine ja keskel olev kodaramuster on selline 80ndate alguse võidusõiduvelje tribuut. Värv haakub punasega ja musta kontrasti andvate tagatuledega, mis minumeelest nüüd pigem sobivad kui on võõrkehad Üldiselt on siis auto nagu paar kraadi kurjema olemisega, selline no nonsense attitude. Pätikas. Mõni mees muidugi raudselt arvab et mis rõvedad ilukilbid need veel on Head rullimist , keskmine kulu on 9,5 peale kasvanud.
  20. E34 oma sobib, aint sel tuleb õlivõtturi auk kinni panna. Kui terve mootor e34 päritolu siis pole vahet Rullikal on õlivarras plokis, viiesel karteris. A tore näha, et asi edeneb Varsti saab proovikäivitust, tundub
  21. Kui muud ei leia siis 320i alt Getrag 240 koos kardaaniga. Väike differ ja poolteljed elavad selle B25 enne üle kui otsida kasutatud jupid mis on eluaeg 125kW tümitamist saanud Muidugi kui plaan igas kohas suss soojaks ajada siis lagunevad ära suured ja väiksed kõik, suurem differ peab ehk kauem vastu. G260-ga kokku sobivaid kardaane ei oska kommenteerida Küsiks ise hoopis, et kas E34 alt pärit (nagu sul ilmselt on) sama tagumise flantsiga nagu rullika all või omab mingit oma toodet?
  22. Kui kanalit pole, on päris ebameeldiv. Ei tea kas minu enda viga aga pealmised poldiaugud ei taha ka kunagi kohakuti sattuda krt
  23. Jomajoo Kui juba altsaamime selline tegu oli, siis kesse selle veel tagasi paneb
  24. Väiksemate poltide kuumutamiseks sobib isegi taskusse mahtuv tööriistamarketi 20-eurine gaasipõleti. Gaasipits on muidugi über alles aga sellega peab teadma mis teed, et midagi ära ei sulata. Kolmas variant on viia asi töökotta kus on induktsioonkuumuti. Sellega peaks ka kõige tõrksam asi lahti tulema.
  25. Ebay kaup? ameerikamaalt?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.