Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.07.2020 kõikidest kohtadest

1. Olin pool suve kipsis käega seega üv ja putitamine lükkus juuli lõppu. aga see eest läbis eile ilusti ülevaatuse. Enne ülevaatust sai kõik esisilla kondid vahetatud, stabika puksid ja latile uued kaitsekummid. Samuti salongis on uued jalamatid, neid kahjuks pildistada ei jõudnud. Endal mõte kiheleb ja sõbrad targutavad ka, et auto võiks veidike madalam olla, niiet hetkeseisuga 40/40mm TA Technix sport vedrustus silma jäänud, kui kellegil selle vedrustusega mingit kogemust, võib märku anda. ebay.de liiguvad need 130-140€ ringis, s.h vedrud ja amordid siis. üpriski odavad. Paar pilti ka
  2. Hmm oleks nagu meeles, et olen siia rohkem kirjutanud, aga tundub, et mälu petab ja väga palju on selle ajaga muutunud. Alustan siis keretööde poole pealt. Hetke seisuga vajavad veel uksed ja veidi tagumised tiivad pahteldamist, muu nagu on peaaegu viimasteks kruntimisteks valmis. mujalt veidi siit sealt vajab ka tegemist. Mootori ruumi hetkel ei näpi, kuna sellega tuleb veel tükktööd. See hetk,kui kapotti lihvima hakkasin, sain ´´toreda´´ üllatuse, et märgi koht, mitte ei ole täis pahteldatud nagu pagassiluuk oli vaid seekord siis kinni keevitatud. Sai siis uus kapott ostetud, oli sirge ja roosteta. Kuna mul endal konksu ega katusereelinguid pole, siis sai töökaaslaselt auto laenatud ja kapott katusele tõmmatud. Hiljem kahetsesin seda otsust, kuna rihmad tõmbasid äärtest lohud sisse, ehk siis sai lisa tööd teha. Sain ka peale pikka ootamist viimased bodykiti tükid ka kätte ja sai ajutiselt peale proovitud. Sõber andis üks päev mulle teada, et ostab endale 1.8is kere, mille ehitab driftikaks. Aga kui kätte sai, siis otsustas ümber kuna oli liiga hukas ja pakkus mulle asju, kas ma ei taha. Läksin sinna ja oppa, kus oli manti, mida tahtsin. Sain sealt käetoega tagaistmed, shadowline liistud, stange amordid ja kinnitused. Muidugi oli veel manti, aga otsustasin rohkem mitte osta. Mingi aeg mõtlesin kaua mul piduri kraam riiulis seisab, et lasen supportid liivapritsida ja pulbervärvida, et saaks kõik kokku panna. Ja ohh lolli pead küll, kookisin 4 kolvilistel supportitel liiga palju asju küljest ja no siiamaani pole kõike vanu kolbe välja saanud. Ma kookisin need simmekad/mansetid vms kolvi ümbert ära, ja kokku pannes noo ei tule välja. Lihvisin ja peksin küll selle sealt maha, aga no ikka ei tule välja. Teiseks on kolvid ju keraamilised, mis juba oma loomuselt kipuvad kinni jääma, nad küll käivad üles alla, aga välja ei tule. Teiseks manseti pesad olid ka ju pulbervärvi täis ja ei istun pessa, sai need ka siis ära lihvitud. Aga arvatavasti kui voolikud taha panna, saaks pedaaliga nad välja suruda, aga kui aus olla, siis pole viimasel ajal väga viitsimist olnud. Taga piduritega läks väga kiirelt. Vahepeal mõtlesin, et oleks aega kasti peale mõtlema hakata. Kuna ma ikka tahtsin 6st kasti, siis oli mitu varianti. Kas võtta originaal V8 kast, mis on ülehinnatud, väga vähe leiab neid ning pidid suht nõrgad ka olema või siis E46 2.0d oma või mingi 2008 aastate kanti pilli pealt, mida isegi ei uurinud. Sai otsustatud siis 2.0d kasti kasuks, väidetavalt pidi kuskil sinna 600Nm kanti kannatama, mis on mu arvust täiesti piisav (alguseks ). Oli ka variant, et E46 3.0-il on ka 6ne ja kannatab rohkem, aga jällegi see kallim ja leiab vähem neid ning pole otseselt vajadust. Varasemalt olin ostnud sõbra käest M62 polditava koja ja kui kast käes oli, siis lastud harrisweldworsis ehk siis lasin @Lillevarsil kasti kokku keevitada. Kuna terve see krempel väga väike pole, siis üritasin ta oma kohapeale sobitada. Õnneks mul ninaraam eemaldatav ja isegi üksinda on väga lihtne mootorit ja kasti oma kohale sobitada. Eks selle sobitamisega oli ka paras pull, küll jebisin sellega, küll tuli üks asi küljest, küll teine, sai relakas kätte võetud ja koldeid pügatud, küll kuvalda, veidi tunnelit taotud. Mingi hetk sain ta lõpuks patjade peale istuma, aga siis tuli järgmine probleem. Nimelt ma ei saanud nii palju kasti üles lükata, et mootor sirgelt jääks, oli väikse kraadi all. Seega tegin CADis alusraami jaoks spacerid ,aga noh, kuna koht, kus lasen välja lõigata on puhkusel, siis läheb nendega veel aega. Mootoriga on nüüd see teema ka veel, et lasin vända anduri koha keevitada, otsakaanele, mis muidu kastikoja küljes, aga noh, kuna mul algselt ei olnud seda koda plaanis kasutada, siis nüüd on mul võimalik mõlemat kasutada, kui tahta. Teiseks uurisin ka selle mootori nö paremaks tuunimise võimalusi, seda teadsin juba ennem, et no vabalthingavast väga ei saa seda jõudu nii palju ja lihtsalt. Aga plaan ikka klapivedrudega väike tsikipriki teha ja lasta siis torukolded teha, mis on siis ca 1k hinnaklassis. Juhtploki teemat uurisin ka, kuna ma tahan kõike asju tööle saada, nii rulli enda teemad kui ka mootori juhtimine, siis päris basic juhtplokki ei saa võtta kuna ei toeta seda kupatust, seega hetkel ainuke variant oligi MaxxEcu Race versioon, mis jääb sinna 2k juurde 😬 Nüüd väga kulukas otsus, sai soetatud BC Racing coilid, mida tahtsin ilmtingimatta. Ei hakka mingit odavat saasta sellisele projektile panema. Käis ka idee läbi, et panna õhkvedrustusele, aga selle jaoks oli ka põhimõtteliselt coile vaja. Aga võimalik, et need tulevad veel tulevikus, aga seda veel ei tea. Pilt siis esimese osta settupist: 5x120, bc racing, 325mm ketas, E38 4 kolvilised brembod Laenasin sõbralt ta vingeid velgi. Nendega tahtsin teada, mis velg alla läheb, saades sellega teada, mis ET, kui laiad ja kõrged jne. Ehk siis taga R17J13 ja ees R17J12, originaalis mingid Opel insignia vms veljed, nende ETga. Taha sobisid mega hästi, kuigi vaja p***e madalamaks saada veel. Ees olid aga liiga laiad, ette sobiks ca 10 tolli lai velg. Velgede taga oli suht täpselt vaba ruumi, ehk teise, ET-ga velg ei mahukski. Ümberringi taga oli velje jaoks piisavalt ruumi, ees aga pean veidi ikkagi veidi lõikuma, muidu ei saa keerata .
  3. mis kere ja mootori asju sa tööle tahad saada, et originaalaju ei sobinud? Kui sillatala ja kere vahele flantsid teed kas õõtsa tagumist puksi ka ikka allapoole lasid?
  4. ~6700km see hooaeg. Ülevaatusel käidud, probleeme oli vas.tagumise sõidupiduri ja kässariga. Uued klotsid, vedrud ja ka töösilinder sisse ja korras ta oligi. Poleks ise arvanudki, et saan veel trummelpidurid nii põhjalikult üle käia Täna sai veel klapiregull tehtud ja nüüd teeb rullikast ca kuuks ajaks pausi. Pildil ülemine vedru sai tiba valesti.
  5. Uus aku sai autole ka mingi kuuaega tagasi ostetud . THÜ on läbitud puhtalt .Sild sai ka regul. Kesklukku 1 modul ütles ülles aga see ka vahetatud . Nüüd võiks siis ainult tuld anda. ABS ei taha ainukesena veel koostööd teha. Inspectsioni kiri ei taha ka kustuda ennam need uued akud ka vist otsa saanud juba . Eks sõidame ka vahetevahel.😉
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.