Auto käes ja tulemusega väga rahul👍👍🔥
Rool sai ka uue nahkkatte @ Boatcovers oü👌
Põhi ka üle käidud ilusti
Sai veel testitud rr customsi plastikuvärskendajat
Küttepump vahetada ja veel nipetnäpet nokitsemist ja kokkutulekul näeb👍
Areneb masin igapävaselt edasi, aga ei ole aega igast mutri keeramisest pilte teha ja kirjutada, siiski mõned klõpsud lisan.
Sillad alla keeratud, mürasummutus matid paigaldatud enamjaolt ja vedasin ka juhtmestiku salongi, ahjaa hüdro kässar ka oma koha leidnud.
Panin taha originaal vedrud tagasi ja nüüd esi ning tagaosa täpselt sama kõrgel mõõdulindiga mõõtes. Rohkem sellega pead vaevama ei hakka ja tulemusega rahul.
Võre ja taga numbrialuse plastiku tegi päris heaks isegi, eks näis kaua kestab. Tuleks ilmselt mõned korrad veel äkki teha saav veel paremaks.
tellida saab kasutajalt @drlow www.stance.ee 👌
tagatulede kohta öeldi et kas ise toonisid , vastasin ei , siis ütles et sobib .
esituledega oli 2 eelnevat aasta jama see aasta ei öeldud midagi.
diffril kõik peale laagrite uued , kuna laagrid sain poest valed jäid vana . kui juba laiali siis puhastasin kõik ära ka
äkki keegi teab kus saab tagaluugile uut märki siis võib anda märku (võib olla ilus vana ka )
Nii. Pikalt on vaikus olnud. Kahjuks on selgunud tõsiasi, et kõige jaoks raha lihtsalt ei jätku ja olen sunnitud selle projekti panema režiimi standby.
Masin sõidab ja toimetab, asju on veel teha küllaga, aga esmane ülesanne on mul täidetud- masin liikub omal jõul, sidurdab ja pidurdab.
Kaalutlusel on ka variant masin maha myya, seda aga vaid kogu kompotiga mis mul juba on valmis varutud turbo projekti jaoks( moned asjad veel puudu) niiet kui keegi tõesti teab mis selline asi väärt tulevikus on siis võib postkasti kirjutada.
Senikauaks aga kõigile teistele: Keep rolli'n😉
Aeg lendab kiiresti, peab vahepeal jälje maha jätma, muidu kaob järg käest.
Sillad ja pidurid paigas, ainult vedelikud lisada.
Mootori koostamine.
Plokk hoonitud, plokikaas Windorfis üle käidud,kõik kuluosad mootoris uued.
Mootoriks valmis.
Omal kohal.
Esituled valmis paigalduseks.
Tuleb jälle juppe/vaba aega ootama jääda, aga küll ta kokku saab lõpuks.
1
punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus