Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 29.01.2019 kõikidest kohtadest

1. Sander mõtles ilmselt, et igasuguseid 20a vanu autosid saab vabalt 450 euriga. Mina ostsin enda praeguse 2011 aastal 300 euriga, nina mõlkis, aga sõidukorras ja komplektne.
  2. @Max. mul juhtus nii. Ajasin taga rullikat 2016 aasta suve alguses, tükk aega polnud midagi peale paari auto ja ainult üks neist ei olnud nn. "roim". Minu silmis ainuke viga oli, et 4 uksega oli. Tegin enda jaoks möönduse, et savi, muidu on auto nii korralik, et elan sedaani üle. Peale ostmist tekkis müüki järsku sarnases konditsioonis kupeesid Tänaseks muidugi ei kahetse, sest mul on vedanud kerega meeletult
  3. Murphy seadus lööb nagunii kannaga näkku, sest nii kui sa mingi auto peaksid ära ostma, siis ilmub iga järgmine hetk müüki midagi veel ihaldusväärsemat 🤓
  4. https://www.auto24.ee/used/3036067
  5. Ratta on löönud koopasse,aga eks ta neid kõkse teisigi saanud. Aga paneme siis uue nina😁
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus