Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 29.01.2019 kõikidest kohtadest

1. Sander mõtles ilmselt, et igasuguseid 20a vanu autosid saab vabalt 450 euriga. Mina ostsin enda praeguse 2011 aastal 300 euriga, nina mõlkis, aga sõidukorras ja komplektne.
  2. @Max. mul juhtus nii. Ajasin taga rullikat 2016 aasta suve alguses, tükk aega polnud midagi peale paari auto ja ainult üks neist ei olnud nn. "roim". Minu silmis ainuke viga oli, et 4 uksega oli. Tegin enda jaoks möönduse, et savi, muidu on auto nii korralik, et elan sedaani üle. Peale ostmist tekkis müüki järsku sarnases konditsioonis kupeesid Tänaseks muidugi ei kahetse, sest mul on vedanud kerega meeletult
  3. Murphy seadus lööb nagunii kannaga näkku, sest nii kui sa mingi auto peaksid ära ostma, siis ilmub iga järgmine hetk müüki midagi veel ihaldusväärsemat 🤓
  4. Mul mõned mõtted on, 3SDM 0.05d 16x8, Rotiform LAS-Rid 17x8, 1552 Turbomac-id 17x8 ja siin veel jooksvalt vaadanud. Ma pole veel otsustanud, kas auto tuleb sama madal kui eelmine hooaeg, sest too madalus oli 16tega liiga hull, samas 17ga saaks ilusa. Teine võimalus on panna korralik rehv 16se peale, mingi 225/45 vms ja nii sõita. Umbes Mai-s pean selle ära otsustama Ma praegusel hetkel vähemalt RSidest ja nende replicatest mööda vaadanud.
  5. https://www.auto24.ee/used/3036067
  6. Müüsin samuti oma 16 töölised maha. Kaalusin igasuguseid variante, aga ikka muud ei leidnud, kui võtsin samasugused 17 ja 8.5 laiad.
  7. Ratta on löönud koopasse,aga eks ta neid kõkse teisigi saanud. Aga paneme siis uue nina😁
  8. Talv on möödunud rahulikult, autot näinud pole, keegi helistanud ka pole, nii et ju talvitub rahulikult. Hooajaks lihtsalt natukene tükke varunud. Lõpuks leidsin tagumised Premium süsteemi kõlarid, kuid nüüd dilemma ees, kas raatsin autosse panna need või leida üks komplekt veel juurde. Nimelt tänu heale tuttavale sai näpud külge täiesti uutele ning tehase karpides kõlaritele... Selles ka probleem, ei tea kas leian südant, et neid pakist välja võtta ning kasutusse panna. Kuna tehase Bussiness makk siiamaani teadmata seisus "remondis", siis arvatavasti läheb vähemalt praeguseks sisse Bavaria Electronic CD II makk, mida ka sellele autole oli võimalik tehasest juurde võtta. Tegu siis omaaja nö tippude tipp makiga ning kuna mul juhtmestik ja tehasevõim juba autos olemas, siis rohkem tööd sellega vaja ei lähe, kui lihtsalt sisse libistamise vaev. Teiseks õnnestus leida väga heas konditsioonis Evo 2 esistange lisa. Kas see reaalselt ka auto külge läheb, seda näitab aeg - kuigi kahju oleks sellisel ilusal tükil lasta niisama riiulil seista. Vahetamist vajab ka väljalaske temperatuuri andur, et spidoplokis tuli punaselt koguaeg ei põleks. Kahjuks antud juppi originaali enam ei saa ning võetud sai üks kolmanda tootja tükk, loodetavasti töötab ning ajab asja ära.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.