Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.08.2018 kõikidest kohtadest

1. Hetkel käib hull jeblamine ülevaatusega. Esimene probleem oli käsipidur (selge see, nüüd probleem lahendatud), teine probleem, et puitroolil puudub sertifikaat ja autol ümberehitusluba vahetüki jaoks (okei, teine rool peale) ning esiklaas mõras (nüüd korras). Läksime siis uuesti täna, saadeti kaarega minema, sest veljed ei sobi (ok lōime siis plekid alla ja tagasi ülevaatusele) kõik oli okei, kuni avastati kuskil mingi väike auk (põhja all, palja silmaga ei näe). Lubati korduv sisse lüüa, ei aitäh, kapott kinni ja minekut. No vähe ei aja ketta selline asi. Mitte kunagi ei ole selliste asjadega näritud. Otsustasime, et nüüd teeme selle augu ära ja sõidame kaugemale ülevaatusele ning oma nägu sinna enam ei näita, olgugi, et sealt hullemaidki läbi lastud, nagu mingit jonni ajaks. Lõpetuseks üks kena pilt ülevaatuse konditsioonis autost
  2. 3000km odomeetril juures. Eelmisel nädalal sai sidur otsa, mille eile öösel ära vahetasin. Sachs läks külge. Panin teise G260 alla tagasi, et laagri undamist ei peaks rohkem kuulma. Nädala alguses sai ülevaatus tehtud ja imekombel läbis puhta lehega. Läks veel vana, originaal, katiga läbi. Iseparanev auto. Uus käigukanginupp läks ka külge. Hiina värk aga hoopis teine asi sõita. Ei teagi, miks 6a tagasi seda välja ei vahetanud pildid: @chrislinsepp
  3. Mina panin Z3 oma. Paisupaagi tõttu tuli natuke aretada, kui paisupaak oleks radika küljes läheks väga ideaalselt.
  4. korralikku e30 grippi ikka nakatunud.
  5. Ei oska seda seisukohta kuidagi hinnata, sest need juhtmega kassetid teevad mistahes heli lihtsalt õudsaks, nagu ka igasugused odavad FM transmitterid. Võib-olla olen lihtsalt kehva kaupa katsuda saanud, kuid minu silmis see on täielik jura. Kassetikad võivad toas kummutisahtlis oma aega oodata vabalt. Mul neid lausa mitu.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.