Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.08.2016 kõikidest kohtadest

1. Aarole: Kuni 85 sügis, ehk " õige“ prefacelift 1985 sügis - 1987 sügis - esimene facelift
  2. Eix sa ikka üllatad, positiivses mõttes muidugi. Ehk siis see näitab minu diletantsust. Ei ole see teema siin aga, tuleks teha piltide ja jutuga E30 tutvustav alateema. Hetkel kõik räägivad aga isegi paljud ei taipa mis või kes on fl, pre või päris pre pre e30.
  3. Oleks mul raha siis need 3sdm-id oleks juba ammu mul auto all, väga ilusad on küll Käib kodus Modified Retro ajakiri ja seal nende reklaamid silma jäänud. Aga noh, oleks. Iseenesest ma ei saa aru mis viha saab olla kui keegi "kopeerib"? Kõik on ju masstoodangus autod, detailid, veljed jne. Vahepeal läheb mingi stiil ilgelt moodi ainult ja tüütab ära, siis läheb jälle moest. Nagu viimasel ajal stickerbombid, kämomine, natuke ammu aega tagasi kataloogi klaaplast spoilerid mis aga jälle tagasi tulema hakkavad varsti. BBS-ide replica uputus on veidi võlu maha võtnud jah. Kui vaid originaale liikus oli põnev näha taastatud jooksu et ikka mitmeosaliste velgedega niipalju vaeva nähtud, veel laiemaid lippe tellitud jne. Praegu aga võta kataloog ette, vali laius-offset-poldivalem, keskosa värv ja tulevad
  4. Remotec a ja borbet B on siiski täiesti erinevad ja neil teeb pime ka vahet käsitsi kompides Mõtlesin hiina velgi millele isegi bbs kirjad peale pandud
  5. BBS RS-id on ära devalveerinud koopiate uputus, need niipalju kallid, et õigeid pm ei liigugi. Auto mööda sõidab siis mõtled et nagunii hiinakad all Mu originaal Borbet B-de kohta on ka öeldud ,et mingid hiina BBS-id on all vä Minuarust on see auto siiski nende RS-idega ilusam
  6. 1 punkt
    Kahjuks polnud küll pildid selles päevas mis lubasin aga jah, ülesse nad said Auto on värvitud ja tagasi garaaziz :)! Nüüd vaid mōned tööd veel ja ss lähen auto kokku ja juba pühapäeval saab pilte kus auto on omal jalal ??
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.