Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 05.08.2016 kõikidest kohtadest

1. Paistab et diffri vahetus pole ka kütuse kulu eriti mõjutanud, põhiliselt linnas agu andes uhab ilusti paagiga 500 kilti ära ja jääb veel kütet ülegi Nädal aega sai järjest mööda kloostrimetsa ringrada lõunale sõidetud ja vihmaga lollusi tehtud, sees on ka 1 maantee sõit märjamaa ja tagasi Mingi 9,3 sajale kuskil
  2. Ma uurin nädala algul töölt ära kas saan, auto sain Igatahes toimima lõpuks
  3. @metsakutsu jäi lennukas vahele ?
  4. M3 ekstsentrilised kummipuksid panevad auto rohkem põrutama ka... Minu meelest pole nii mugav enam, konkreetsem aga küll. Vanad olid veel vabrikuomad muide minu autol (BMW logoga ja '86) ja häda polnud miskit, aga kuna sarniirid said uued (välimised olid läbi), siis otsustasin need ka vahetada. Kvaliteetne tükk kestab väga kaua, ma ei näe küll pointi sellel jutul, et täiskumm vastupidavam oleks kindlasti. Ei usu, et see auto lähiajal veel 300000 kellale juurde kerib.
  5. http://www.bmwremont.ee/ Väga mõistlik, soovitan julgelt Mis piiki ? Esistange maksab rohkem kui terve 4 cyl e36 millega piiki proovida kuskil jää peal ja mis ka seal kiirem on
  6. Kui vaid tänaval ja mõistusega sõita, siis vaevalt see puks NII rolli mängib, üldiselt säästu tehes on klaasiliimi täis pigistatud ja kestsid ka ( kangutasin korralikult) Aga et väga OT ei oleks, siis tore näha,et üks rull omale omaniku leinud on, kes temaga jännata viitsib
  7. Nonii 3 nädala pärast oleme juba Poolas hotellis ja valmistume kokkutulekuks. Kõik kes soovivad tulla, palun kirjutage mulle postkasti või siia teemasse. Meil vaja hakata kõigile sobivat marsruuti ja hotelli bookimisi ettevalmistama. Osalustasu saame maksta kohapeal, aga hotelli bookimiseks vaja siiski rahvaarvu. Hetkel puhkuste aeg ja ei pruugi ühte kohta nii suurele pundile koos tube leida. Kui õigesti aru sain foorumist siis 157 autot tulemas ilma meie broneeringuta. Hetkel tulijad: Leks Mina kurikristjan GTA Grimes (hakkab oma autot komplekteerima lähpäevil. ütles et jõuab, peab jõudma) Matu665(pututitab autot hetkel ja ootan tema jah sõna) oo7 (Auto korras, ootan tema vastust) Silver Horn(tuled, ei tule?) raidoM (soovisid ka tulla vist?) hondamtx (tegeleb et vabu päevi saada) Kõik kes soovivad tulla, vaja on registreerimiseks ka autost ühte pilti. postkasti kirjutades pane link pildile mida saab allalaadida!
  8. Käisin Pizzat ostmas Üks päev nägin vabakal hallikat pre-kupeed, ilmselt tegu sama aparaadiga millel S50 vahel, kuradi kena auto ikka.
  9. Uued veljed all!
  10. Pre kupee valdekus 5 min tagasi
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.