Käula ärkab talveunest Meelitan paremate jookide ja tordiga, ehk läheb see hooaeg paremini. Talvel pole suurt teinudki, mõned väiksed asjad aint. Endiselt kummitab saladuslik väike vahelejätt. Viimase jõupingutusena kellasin põhjalikult läbi mootorijuhtmestiku, ehitasin riistapuu millega survestada sisselaskekolle (kusjuures leidsingi kaks väikest leket veel aga no nüüd olen suht kindel et enam neid pole ka) ja lasin stendida-puhastada pihustid ning varustasin need ise veel uute filtrite ja otstega: Kõlaritele oli ruumi vaja, lõikasin mingi kolm aastat tagasi paneelidele augud sisse. Nüüd panin katted ka Vahetasin esiklaasi, vana oli mõraga mis vaikselt oma elu elas ja tohutult kriibitud-täkitud: Loomulikult on tuuleklaasiraamil mõni roostekoht ka, esialgu käiasin dremeliga puhtaks, roostesurm-krunt ja mingi punane tööstuslik kõva läikega värv paranduseks peale ja kuna salongi lekkeid (veel ) ei ole siis praegu ei torgi rohkem. Vähemalt on uus klaas ilus, kohe imelik on nii selge vaatega sõita Toonriba ja klaasi tint on roheline. Edasi läheb huvitavamaks Tänud kurikristjanile tüki eest Vist 3.64 ülekandega, pead ma ei anna, pöördeid ei lugenud. Vahetama pidi kiiruselugeja, kuna lühikesed hambad ei sobi E30 anduriga. Difri sisu peaks olema E34 päritolu. Aga kaas-flantsid külge, 75W-140 LS õli sisse ja jurakas alla Sõidab küll Vahel toob Eix ka mulle mõne paki, kus vajalik tüübel, kummilutt või midagi muud sellist, mis ära võttes pulbriks on pudenenud:D Üks näide: Läbisõidust ka pilt oma tarbeks, tean kuna õlid-filtrid sisse said Vot niipalju siis. Mingi 30 kilti olen linnavahel paarutanud ka, hakkab juba harjuma