Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 09.04.2015 kõikidest kohtadest

1. Selline ta siis tuli Ideaalis võiks olla taga velg 8 tolline ja auto mingi 10mm madalam, aga jääb praegu nii
  2. 4 punkti
    Suured tänud Eixile, tellis ta mulle pikema jututa selle lukuremondi komplekti ja minu ülesanne oli see siis kokku klappida Täitsa lihtne töö oli Vana luku jäänused: Uus lukk algosadena: Ja juba kokku laotuna: Nüüdseks lukk juba auto küljes ja toimetab hästi. Kahjuks on orig võti pisut kulunud ning deadlock-asendisse saab keerata ainult siis kui bmw logo sihib auto tagaosa poole Samas, järele tehtud võti, mida lukud enne omaks ei võtnud, keerab nüüd ilusti. Teine üllatus oli, et ka kunde ukse lukk asus nüüd ka tööle, mingis asendis olid ilmselt juhi poolel need mehhanismid, mis segasid kuidagi kunde poolt. Jäänud siis veel pagassi lukk korda teha Keerab küll aga tolmuluuk on kuhugi kadunud ja ega ta käib juba raskelt ka. Lukuteema jätkuks, peal on nüüd ka hiina ime-puldiga kesklukk. Mõtlesin tükk aega kuhu plokk paigutada, kust voolud saada ning kuidas asi viisakalt vormistada. Enda meelest väga puusse ei pannud, ploki paigutasin pagassi kust vajalikele juhtmetele hea ligipääs ja ruumi ka. Plokk siis tagatulede check-control ploki külge tõmmatud juhtmetrippidega, paras urgas kus istuda sel Juhtmed ühendasin tinutamata kuna see võiks kergemini korrodeeruma hakata. Kasutasin hülsse ja termokahanevat ning orig. juhtmestikuga ühinemise kohas keerasin tekstiilteibiga jälle kenasti kokku, sellest lõppfaasist küll pilti teha unustasin Ühesõnaga värk toimib kenasti, massid ühendasin selleks elektriantennile mõeldud kohta ning plussiga polnud ka probleemi, aku ju pagassis. Nagu kuskil siin teemas enne mainida sai, siis rullika peal on kõik tänapäevased mugavuslisad vähemalt 3x efektsemad ning puldist lukustamine tulesid vilgutades käib samuti sinna kategooriasse Võibolla mõnele tundub mu elevus ehk liigne aga arvestage, et kokku 5 rulle omatud aasta jooksul pole mul olnud muud võimalust kui pagasnikulukku kuidagi hädapärast kasutada. Nüüd siis korraga pmst kõik toimima saadud ja veel lisavõimalusi ka juurde tekkinud Vahepeal kogunenud manti ka: Zenderi laiendid, mis käivad pmst komplekti konkreetse tagatiivaga. Kuna Zender tootis pudinaid paljudele teistele tuuningfirmadele siis pole kokkusattumus, et leidub komplekte kus Hartge, AC Schnitzer ja Zender kasutavad samu karbikatteid. Erinevus seisneb pelgalt logos. Sellega seoses siis pushin oma ostuteemat: http://foorum.e30.ee/topic/11540-o-hartge-v%C3%B5i-zenderi-p%C3%B5llelisasid-fl-kerele/Päris huvitav oleks ju selline ajastukohane keresari külge pookida aga noh, erilisi lootusi ma samas ka ei hellita. Siis M-Tech 1 rool on autol hetkel peal, elav müüs Kas see külge ka jääb, ei tea aga hetkel meeldib täitsa. Vahepeal oli suure diameetriga MT2 rool ka küljes aga päris jube näeb see minumeelest välja nii et jah, selle loovutasin kellelegi kes seda ilusamaks peab No ja siis veljed on ka all Täitsa harjumatu silmale ja esimene reaktsioon oli küll, et millega ma hakkama olen saanud krt. Samas nüüd hakkab juba tunduma et väga mööda pole kah, offsetid-laiused kõik paigas ja no mis seal ikka vinguda Lihtsalt tagasiminek 15" peale, ei olnud meeles et need nii pisikesed auto all tunduvad esimese hooga. Talvel hoiustamisest tulnud tolmu pesin maha ja eks ma poleerin selle õnnetu kriimu/mõlgihunniku üle kah enne kui tänavale lähen jälle. Aga on orig värvi all ja pole mitte kuskilt pahteldatud A ja tagatiib on ka küljes Panin külgedele läbipaistva 3M teibi ka värvi kaitseks nagu Hiis õpetas. Mis siis veel, kojamehehoovastik on kokku pandud, määritud ja tagasi tõstetud. Ei liigu enam nurgeliselt, täitsa sahinaga käib üle klaasi. Kulunud muidugi hoovastik on aga vähemalt töötab veel. Siis salongipuhuri vahetasin kunagi aitähi eest saadud 86 aasta oma vastu, kuna selle auto omal oli küljelt küljele ligi cm loksu ja käis kärinaga vastu puhuri katteplastikuid. Nüüd hea vaikne. Ah pikalt jutustatud küll Eks tuleb veel nipet-näpet teha asju, ja kahe nädala pärast tahaks natuke ringi kaarutada juba. Muide kui ma nüüd vin-dekoodri lehte õigesti mäletan, siis ülehomme saab selle auto tehases kokkumonteerimisest 25 aastat
  3. Ja ta liigub ! Minek on mega, proovisin aint kruusateel, aga see on seda väärt.
  4. Vat siitmaalt ma enam ei torgiks midagi, kui tahtmine originaalina säilitada. Nende eelmiste velgedega võrreldes nagu öö ja päev. Väga ilus.
  5. Tegu Alpina replicatega. Täna sain uued rehvid ka velgedel peale ning tahaks juba alla krutida Välimus siis peaks lõpus tulema midagi sellist:
  6. Kas mootorivahetuse oled juba ametlikuks vormistanud? Kui jah,siis kommentaari.
  7. Märts 2015 Pole jõudnud vahepeal siia midagi kirjutada, ega riputada. Aga tegemistega olen nii kaugel, et salong on koos, istmed sees. Pagasiruumis vaja mõned korrektuurid hr.roostega teha. Tagasild alt ja põhja krtatsimine ja epo pluss kerehermeetik Parempoolsest koopast avastasin sellise augu, et suure ehmatusega unustasin selle jäädvustada. Aga peale augu eemaldamist näeb seis välja selline Et natuke tujutõsta proovisin oma linnamaasturile uusi rattaid alla
  8. Tegemist Läänemaa pilliga?
  9. Kiirelt googeldades tundub et neid BMW LA wheel, parallel spoke 82 velgi küll E30-nele alla ei pandud tehases
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.