Hüppa postitusse
  • Autor

vana teema jäi kuskile kaduma..

Komplekti hind 10.- EUR Roostevaba teras 1mm
Tallinn, kuid saadan igale poole.

PS 

Photo0109-vi.jpg.07986c66e7ed62340d4e1b96a9e02b9b.jpgPhoto0110-vi.jpg.1e0d87f2e5b173decb3914f7007c0b0d.jpg

Muudetud , muutis Leks

Esiletõstetud vastused

• Autor

vana teema jäi kuskile kaduma..

Komplekti hind 10.- EUR Roostevaba teras 1mm
Tallinn, kuid saadan igale poole.

PS 

Photo0109-vi.jpg.07986c66e7ed62340d4e1b96a9e02b9b.jpgPhoto0110-vi.jpg.1e0d87f2e5b173decb3914f7007c0b0d.jpg

Muudetud , muutis Leks

• 1 aasta hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor

eriti ei tohiks mõjutada, kui õigesti vahele panna. originaalis on neid ka tehtud ju,

• 4 kuud hiljem...

need siis ainult kaugtule sisse vist käivad ?

Preface-l ilma luubita tuledes võid vast mõlemasse panna kui huvi on.

mul siiski luubiga... aga et mingi hetk äkki võtaks ligi... neid reaalselt ka kuskil näha on paigaldatud kujul ?

näiteks kinnitust ... ning üleüldse kuda see lähedalt tundub... pilt pole just teab mis äge asi... 
sry pole ristidega enne kokkupuudet olnud... driftikal toonisin klaasi ära ja xenon seal sees tekitas päris laheda efekti, valgustus eesmärki nagu polnud... 

nüüd võiks see siiski säilida et näeks ka midagi :D

• Autor

ma olen neid kümnete kaupa müünud. küsi kellegil foorumist et kokkus saada ja uurida.

Yux sa ranno pilli pole kunagi näinud siis ve? :D...seal ju ka ristid sees :D

• 3 kuud hiljem...
  • Autor

up, täna õhtul liigun marsruudil tln-ikla läbi pärnu

kes tahab, see võib võtta kiirelt ühendust.

samuti pühapäeval liigun ikla-tln ka läbi pärnu

Muudetud , muutis Leks

• 2 kuud hiljem...
  • 3 kuud hiljem...

kuidas need ristid tulede valgustamis võimet mõjutavad?

Olen ise siis sellelt samalt kasutajalt kunagi enda e34le ostnud ristid, kõik toimis ja sobis kenasti, ja minu arust hakkasid  paremini näitama kuna klaasid tuleb  uued panna :)

siis pooltuledel värvitakse ära ainult välimine reflektor, kus parkimispirnid peal ja kuna seal luubiga tuli siis see ei mõjuta pooltuld  ja täistuledel tuleb rist pirni ette, mis siis kumab musta värvi reflektori peale. Politsei ei ole ka neist väga huvitatud, samuti ÜV polnud probleeme ;)

Muudetud , muutis SaareIS

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor

ca 20.- komplekt. 

ei pea vahetama, kui ei viici raha raisata ja kui saad omad klaasid ühes tükis eest ära

• 2 kuud hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus