Hüppa postitusse
Postitatud
comment_2853

nädal aega tagasi toodi siis mulle õuepeale pusle :lol:

e30 kupee mis(mina sain nii aru)on kellegipoolt lahti võetud,keretööd on tehtud,siis on edasi müüdud ja järgmine inimene on autot edasi teinud. pannud peale mootori 2,7ETA ja käigukasti,vedanud ka ära juhtmed.siis sai ka temal vist jõud otsa ja nüüd üritan mina seda autot kokku panna.

reedel sai ta käima pandud ja tuli kohe suurem isu autot kokku panna.laupäeval käisin paar tundi ümber auto,lihtsalt ei osanud kusagilt pihta hakata,lõpuks jõudsin nii kaugele et põhjamati pesin enamvähem ära,lasin ära kuivada ja toppisin sisse,istmed ka(isegi juhi iste pole kulunud)

tekkis kohe mõte et proovisõidu võiks ära teha,kardaan alla ja sõitu

aga nii lihtne se ka ei ole.kahjuks ei sobinud kardaan leevendi otsa ja nüüd mõtlen et kumba uut vaja oleks kas kardaani või leevendit.

autol pole mitte ühtegi lisa :D vähemalt mina pole leidnud midagi sellist mida lisaks nimetada,vähemalt keskluku,el aknad aj vast ka el.luugi tahaks küll leiutada mingiaeg sinna.

siiamaani olen avastanud ja olen täiesti kindel et mul oleks vaja osta laepolster(must)

parempoolne tagumine tuli

siduri silinder mis käigukasti küljes on

bensupaagi luuk

esistange(kuigi tahaks mõlemad stanged mingi klaaskiud jama vastu vahetada)

summuti on ka puudu

usun et vajaminevate asjade nimekiri täieneb ka :D ja kindlasti jääb palju asju ka üle sest auto oli nii ääreni kraami täis kui ta sain.

pilte vast teen järgmine nädal mõne ja siis näitan teile ka enda autot.

äkki keegi teab,et kus tehakse odavalt piduri torusi sisi võib mulle õelda(pärnu,viljandi valgamaa) sest kõik piduri ja bensu torud lähevad vahetusse.

• Vastuseid 78
  • Vaatamisi 10,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_41859

jälle viga juures,suurematel pööretel sureb mootor lihtsalt välja,kui kaas lahti lasta hakkab käima jälle.minumeelest läheb kapotialune õhk ka liiga kähku kuumaks :D

kui kellegil oleks müüa super odavalt e30 kupee kere millel oleks kõik juhtmed ja pisi vidinad küljes siis oleksin huvitatud,mootorit käigukasti tulesid,rattaid ja klaase pole vaja :D

• Autor
comment_42095

vana kerejuhtmestik on nüüd maha kakutud ja uus on peaaegu peale veetud.

starter veel remonti viia,siis peaks kapotialune värk enamvähem sõiduvalmis olema,lae polstrit oleks ka vaja,saaks salongi ka kokku panna.

hakkab jälle isu tagasi tulema :D

• Autor
comment_42445

uue juhtmestikuga jään ka tuledega hätta,tagu tuled töötavad aag esi tuledega ei saa hakkama.äkki mingi lüliti või relee jama. kui tuled põlema panen(lähituled) läheb armaturis põlema kaugtulede märgutuli,ükski esituli ei lähe põlema,kui lülitan sisse kaugtuled,kustub märgutuli,relee teeb plõksu aga ikkagi ükski esituli ei lähe põlema.

üle 3V voolu ma ka ei mõõtnud välja esitule juhtmetest

• Autor
comment_43010

eile oli hea päev(kui palavik ja võibolla põskkoopa põletik välja arvata)

starter sai ära remonditud(pendiks ja otsa puks vahetatud)

tuled said korda(1 mass juhe ei saanud piisavalt ühendust)

mootori puterdamise suurtel pööretel sain ka ära "remonditud" kaasiklapi ja õhulugeja vahelisel torul olid praod sees,võttis lisa õhku lihtsalt,sidusin pisut teipi ümber prooviks :D ja toimib nüüd

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_44485

mootor jälle ei käi,ikka sama jama et kui kaasi põhja vajutad siis umbes 3000pöördeni läheb,kaasi peal hoides mootor enam ei käi,nagu ei töötaks pihustid või pump näiteks ja kui kaasi täiesti lahti lasen käib jälle vaiksematel pööretel edasi.

selline viga on ehitamis isu ära ajand jälle.

vaevalt see suvi sellega ametlikult teele saab. kui just keegi väga appi ei taha tulla :D

• 4 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_46736

tegelesin vahepeal sellega ka natuke,pumba juurest laseb kütuse voolik läbi,põhimõtteliselt jookseb mitte ei tilgu,usun et sellepärast ta ei käigi üle pooltel pööretel.

kas keegi seda masinat väikse raha eest korda ei tahaks teha? :D

salong kokku panna

liistud,peeglid külge

tagumised õõtsad vahetada

igasugu pisi jama veel

mul endal läheb lihtsalt nii palju aega sellega sest ei ole ju ise seda lahti võtnud ja täpselt ei tea ka et mis asi kuhu sobib ju

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.