Hüppa postitusse
Postitatud
comment_76330

No mida. Minu mustal tehti nööriga ja ei mingit muret.

Selline võhiklik tegevus on täiseti andeksandmatu, kuna tegu pole lihtsalt veidi "erineva" töövõttega, vaid täiesti vale lähenemine sellise tihendiga klaasi paigaldusele. Ohutus ja turvalisus pole siis üldse oluline? Ega enne ilmselt aru saagi, kui pidurdamisel klaas eest lendab :D

Ma ise ei kujuta ettegi, kuidas üldse on võimalik seda nööriga paigaldada, paar kuud tagasi viimasel autol klaasi tagasi pannes oli seda tihendit niisama ilma klaasitagi suht vaevaline tagasi panna, läks väga tihedalt. Nööriga venitatakse see täielikult ära, salongist jääb ümberringi väga ebaühtlaselt ja igatepidi irvakile, väljast saab käega vabalt tihendit liigutada edasi tagasi. Lisaks kõigil ,kel on nii paigaldatud, sajab vesi läbi.Klaas on põhimõtteliselt vabalt ja ebatihedalt ees. Sedaanil/kupeel ,millel lae riie tihendivahele jääb, see kisutakse sealt kõik välja või lihtsalt kortsu.

Nii ,et ära mitte mingil juhul tule siia ütlema, et kõik on ok.

Ei hakanud teise mehe teemat risustama, siin üsna õige koht selleks.

Esiletõstetud vastused

• 2 kuud hiljem...
comment_87236

Mul keretööd käsil ja klaasid kõik eest ära võetud.Täna puhastasin neid tihendirante ja leidsin alumistest servadest ja tagaakna ülemistest nurkadest mingi veniva kummitaolise mastiksi või mis iganes.On siis pandud kere külge , tihendi vahele.On see kindluse mõttes pandud tehase poolt,või on keegi selle sinna ise liiminud?

Minu tegemisi see igatahes segas ja puhastasin ära.Kas tuleb see  enne klaaside paigaldust sinna tagasi panna ja kus kohast seda saaks?

Tuli pikk ja keeruline jutt,aga küll tegijad aru saavad ;)

Muudetud , muutis MargusRaska

• Autor
comment_87243

Kui nööri mängudega pole tihend peeti keeratud ja hiljem silikoniga üritatud asja parandada, siis on tegu originaaliga.

Tegemist üldjuhul nurkadesse pandud liimhermeetiku taolise möginaga mis on nagu näts, kile on ka peal. Ehk oled kogemata kile ära tõmmanud ja siis on see kleepuv mass alles jäänud.

Tihendi rant nendes kohtades suurem,kui kere rant , selle soovitaks sinna ikka tagasi orgunnida.

Tavaliselt on see pandud esiklaasi alumistesse nurkadesse, mõnedel juhtudel ka terve alumine äär. See sõltub ilmselt aastakäigust ja/või tehasest, kus e30 tehti.

• 1 kuu hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus