Hüppa postitusse
Postitatud

Kas keegi teab, kust saaks aftermarket musti veluurist porimatte? Selliseid, mis sobiks ikka täpselt. E-bay ( http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-Cabrio-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/380753352166?pt=DE_Autoteile&hash=item58a6ab15e6#ht_1052wt_1016 ) pakub ca. 33 euri eest aga äkki saaks ka Eestist?

Ehk on soovi rohkematele, saaks koos tellida ja transport sellevõrra ehk soodsam.

Muudetud , muutis karlerik

• Vastuseid 237
  • Vaatamisi 36,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Hea uudis on see, et tellimuse eest lõpuks sain lõpuks tasutud pärast kuu pikkust kirjavahetust.  Halb külg aga see, et cabrio matte ei tule. Ei tea täpselt, miks nad ei suutnud cabrio ja kupee/sedaan

• Tagumised ju paras jura, juba selle järelpaigalduse variandi lisaäärega , samuti juhioma tundub vale kujuga olevat. Huvitav, et sulle sellised õigemad tunduvad, kui see ebay kraam  Sellised on e30 o

• Täitsa haige värk oled 3 päeva netist eemal ja siuke kino käib.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kes ees see mees. Ma ise võtan enda matid teisest satsist, auto praegu nii kui nii ei liigu.

Alates esmaspäevast saavad tahtjad oma matid kätte. Kohale on jõudnud kõik matid miinus ühed kinnituselemendid, nii et otsast lõpuni perses üritus. :D Kuuaega tulid matid ja siis suudeti ka vähem kinnitusi kaasa panna. Anyways, eks ma tegelen nendega puudujääkidega ise, aga Tallinna omad võivad Peterburi mnt. Hydroscandi juurde järele tulla, ülejäänudega peab midagi muud kokku leppima.

Kui keegi pole mattidega rahul võib mulle väikse kasumiga need edasi müüa :) Või kui keegi peaks koostama uut tellimust olen 
all in !

Kui keegi soovib, siis sepa keskuse kaudu on võimalik ka enam vähem matte saada. Tegu muidugi ikka totaalse b osaga. Kirjutasin tootja firmasse ka ,aga sealt nüüd väga sõbralikku suhtumist ei tulnud, kui pakkusin neile originaalmatte õigete lõigete saamiseks :)

Pärnus tehakse.

Kui kolmas tellimus tehakse siis võtaks ka osa.

Või ehk ostis keegi endale 2 komplekti ja tahab ühe maha müüa - PS

• 2 kuud hiljem...

Olen samuti mattidest huvitatud.

Kas vahepeal on äkki veel huvilisi lisandunud, et võiks kolmanda tellimuse teha?

Mina oleksin huviline.

Ei oma tähtsust kupee või sedaan, antud juhul omab tähtsust hoopis allkirjast väljaloetav 325ix, millel juhi oma teistsuguse lõikega vahekasti pesa tõttu kesktunnelis. Saab tavalise ka panna, aga jääb üle katma ja õhku pisut.

ise sooviks saamuti 1 komplekt tavalisi, 1komplekt valepoole rooliga autole ja 1komplekt kabriole, kui selliseid variante välja mängib.

Ei oma tähtsust kupee või sedaan, antud juhul omab tähtsust hoopis allkirjast väljaloetav 325ix, millel juhi oma teistsuguse lõikega vahekasti pesa tõttu kesktunnelis. Saab tavalise ka panna, aga jääb üle katma ja õhku pisut.

ise sooviks saamuti 1 komplekt tavalisi, 1komplekt valepoole rooliga autole ja 1komplekt kabriole, kui selliseid variante välja mängib.

Tahaks näha, et keegi X-i nö originaallõikega aftermarket matid kuskilt leiaks. See on küll viimane asi mille pärast seal veel muretseda :)

Mul on tavalise lõikega ja ei ütleks küll, et see äär nüüd segaks või silma riivaks. Kui takjariba all on siis ei jää õhku ka kedagi.

See oli infoks, kui möni aru ei saanud. Ebaoluline on kupeed röhutada, kui reaalne erinevus peitub mujal, mis sai ka kenasti mainitud.

Vahe üsna märgatav, nagu enamus ixi juppidel ja sillaosadel, aga ikka vägistatakse valesi asju külge ja arvatakse et on hea.

• 2 nädalat hiljem...
  • 4 kuud hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Võiksin tellimise vabalt enda peale võtta. Nüüd ainult vaja paras punt kokku saada.

Matid võtaks siis ilmselt sama müüja käest nagu eelnevad liikmed tegid - http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/380722530223?pt=DE_Autoteile&hash=item58a4d4c7af

Kuidas teised siiani mattidega rahul on?

Tundub, et kummimatte tema käest tellida ei saa, vähemalt tootevalikust tal need puuduvad.
Igatahes kui näiteks juba kuuekesi tellida, siis tuleb komplekti hind täitsa hea. Aga ootame veel, kuni teised ka üles ärkavad :D

1 kompl - 33,40€ tk
2 kompl - 25,60€ tk

3 kompl - 23,00€ tk

4 kompl - 21,70€ tk

5 kompl - 20,92€ tk

6 kompl - 20,40€ tk

jne...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus