Hüppa postitusse
Postitatud

Kas keegi teab, kust saaks aftermarket musti veluurist porimatte? Selliseid, mis sobiks ikka täpselt. E-bay ( http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-Cabrio-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/380753352166?pt=DE_Autoteile&hash=item58a6ab15e6#ht_1052wt_1016 ) pakub ca. 33 euri eest aga äkki saaks ka Eestist?

Ehk on soovi rohkematele, saaks koos tellida ja transport sellevõrra ehk soodsam.

Muudetud , muutis karlerik

• Vastuseid 237
  • Vaatamisi 36,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Hea uudis on see, et tellimuse eest lõpuks sain lõpuks tasutud pärast kuu pikkust kirjavahetust.  Halb külg aga see, et cabrio matte ei tule. Ei tea täpselt, miks nad ei suutnud cabrio ja kupee/sedaan

• Tagumised ju paras jura, juba selle järelpaigalduse variandi lisaäärega , samuti juhioma tundub vale kujuga olevat. Huvitav, et sulle sellised õigemad tunduvad, kui see ebay kraam  Sellised on e30 o

• Täitsa haige värk oled 3 päeva netist eemal ja siuke kino käib.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ok ei hakka ka siis hetkel peedistama, saate vähemalt oma asjadega edasi minna. Ega ei pakitse nii hirmsasti ka.

• Autor

Ettepanek, 20 euri minu kontole ja kui jääb puudu, siis kasseerin kätteandmisel. Kui jääb üle, siis annan sendid tagasi, kes tahab.

Viimane ülekanne võiks siis olla homme kell 17.00 minu arvel, igaüks ise arvutab palju maksed aega võtavad. Maksekorraldusele märkida oma kasutajanimi.

Lootma peab, et kogus ei ületaks saadavust. Asjad siis Tallinnas Nõmmel ja kullerit tegema ei hakka, lepime kokku koha, kus üleandmine.

Kas nii oleks mõeldav? Või liiga kiire?

Tere,

Hetkel loobun, kuna tagumised matid piltide järgi ilmselt ei sobi sinna.

Oleks hea, kui saaks hiljem tellijatelt tagasisidet sobivusest/ mittesobivusest. Kui sobivad, siis pole probleemi 4-5 liikmeline seltsokond uuesti kokku ajada ning tellida, sest hind ca 20eur on ju üpriski hea.

Tagumistel mattidel ei näe mina küll mittesobivust kuskilt otsast?

Mis sulle kahtlane tundub? Isegi kui on pikemad, siis kupee vendadel ei tohiks mingit probleemi tekkida, kunas tagumistele jalgadele vent toru ka ei tule, et ära varjaks.

Möttetu ennast siia nimekirja siis panna hetke emotsioonide ajevil, see trukib teistele ka hinna ülespoole.

• Autor

Eks see hind ei muutu ka peale 5 inimest väga palju. Hetkel on 5 inimest koos ja tellimiseks läheb kindlasti. Kui keegi kahtleb, siis kui kaup käes jagame kindlasti pilte ja arvamusi sobivusest.

• Autor

Kõik, kontol on 6 laekumist + mina. Tellin kohe ära ja annan osalistele teada kui tehing tehtud.

Saksast asjad ca nädalaga kohal tavaliselt :) Kuigi võib ka kaks minna kirjade järgi. Isiklikult olen sealtmaalt 10 päeva jooksul oma nodi kätte saanud alati.

Tegin sammuti just makse ära swed-ist..

Ma nüüd ei tea kas ülekanne tuleb homseks ära teise panka ?

• Autor

Tellimus on Saksa juba tehtud! Nii nagu kirjas oli, laekumised pidid kell 17.00 minu kontol olema! Pean sulle tagasi kandma. Ülekande rahast jääd kahjuks aga ilma.

• Autor

Kas hakkame panga erinevatest pakettidest nüüd rääkima? Pole muret, raha saab tagasi täpselt nii nagu ütlesin.

:D :D :D Danske Bank kyll inimesi ei koori selliste asjadega seega iga makse tasuta, :whistle: aga noh iga yks teab ise kus ta oma sendid lajali loobib . :pinch::rolleyes:

• Autor

Mulle meeldib ka Danske aga hetkel on kergelt teine seis. Samas kõik teised, kes tahavad sulle mujalt maksta panevad oma sendid mängu :D

Las see teema nüüd jääb...

Nujah.. seekord siis nii..

Kahju jh et tuli nii takus nüüd seal oli. Ise lõpetasin kell 5 töö alles ja polnud võimalik siin ülekannet varem teha..

Igatahes kui matid teile kohale jõuavad siis kaeks üle ja ehk järgmise partiiga kui asjad viisakad.

Tagumised ju paras jura, juba selle järelpaigalduse variandi lisaäärega , samuti juhioma tundub vale kujuga olevat. Huvitav, et sulle sellised õigemad tunduvad, kui see ebay kraam  :)

Sellised on e30 originaal veluurist jalamatid

010355394102869.jpg

• Autor

Meie tellitud ju täpselt samad, mis Eix22 siin näitab, saksess. Osalistele teadmiseks, et ka kinnitus tellimusest on saabunud aga kuupäeva veel mitte.

orig_28594673_1sTn.jpg

Selline pilt saabus, ma ei oska midagi arvata, kas tagumiste jõnksud ei peaks kohakuti olema??

Mina vaatasin viimast müüja poolt saadetud pilti ning tegin sellest järeldused :)

Kui te sellised nagu sassi pildil saate, siis ma ei kahtlegi, et need ei sobiks sinna ning oleksin kindlasti ka teiega koos tellimusel ühinendud.

Muudetud , muutis risto21

Saatmise aeg on kuulutuses kirjas, nagu näha siis 14 päeva on max (täna 23. ja kohal oleks 8.). Seega kui makse tehti 21.-sel ja siis hiljemalt 6.-daks peab kohal olema. Reeglina on paljalt kuller saksast mingi 5-6 päeva ja ülejäänud aeg on arvestatud müüjale asjaajamiseks - makse kinnituse saamiseks, pakkimiseks, kullerile toimetamiseks.

Need pildid mis saadeti käisid E36 kohta, miskipärast polnud müüja vist teravaim pliiats :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus