GTA Postitatud 20. veebruar 2014 Jaga Postitatud 20. veebruar 2014 (muudetud) Kui cabrio meeste osas müüjaga kokkuleppele ei saanud (seda peaks ta ise kirjas väljendama, et saab ja on nõus eraldi pakkima need ja peab ka eraldi arve saatma. Tasumine käiks küll paypal-iga kuid lihtsalt sofort-kaufen nuppu vajutades seda teha ei saa.), siis peame eraldi tellima. 12 komplekti sedaan/touring/kupee saatmistasu on 38,40.- ja sellisel juhul tuleb igaühel üle kanda 18,10.- Kabrio mehed ei peaks kurvastama kuna nemad saavad hiljem näha ja katsuda juba reaalset kaupa ja selle sobivust hinnata. Ning nagu näha oli siis alates 4-5 komplektist käis saatekulude mängimine tellija kohta juba paarikümne sendi viisi ja 4-5 huvilise kokkusaamisel saaksid nad sisuliselt sama hinnaga omale eraldi ühisostu organiseerida. Jääb ära ka müüjaga suhtlemise vajadus ning talt eritingimuste väljakauplemine. Muudetud 20. veebruar 2014, muutis GTA Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 20. veebruar 2014 Jaga Postitatud 20. veebruar 2014 ma hetkel loobun, vaatame mida te saate, siis saab edasi mõelda. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kopu11 Postitatud 20. veebruar 2014 Jaga Postitatud 20. veebruar 2014 Ok ei hakka ka siis hetkel peedistama, saate vähemalt oma asjadega edasi minna. Ega ei pakitse nii hirmsasti ka. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 20. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 20. veebruar 2014 (muudetud) Ettepanek, 20 euri minu kontole ja kui jääb puudu, siis kasseerin kätteandmisel. Kui jääb üle, siis annan sendid tagasi, kes tahab. Viimane ülekanne võiks siis olla homme kell 17.00 minu arvel, igaüks ise arvutab palju maksed aega võtavad. Maksekorraldusele märkida oma kasutajanimi. Lootma peab, et kogus ei ületaks saadavust. Asjad siis Tallinnas Nõmmel ja kullerit tegema ei hakka, lepime kokku koha, kus üleandmine. Kas nii oleks mõeldav? Või liiga kiire? Muudetud 21. veebruar 2014, muutis karlerik Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 20. veebruar 2014 Jaga Postitatud 20. veebruar 2014 No ma tegin makse ära igatahes Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 20. veebruar 2014 Jaga Postitatud 20. veebruar 2014 No ma tegin makse 'ara . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
risto21 Postitatud 21. veebruar 2014 Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Tere, Hetkel loobun, kuna tagumised matid piltide järgi ilmselt ei sobi sinna. Oleks hea, kui saaks hiljem tellijatelt tagasisidet sobivusest/ mittesobivusest. Kui sobivad, siis pole probleemi 4-5 liikmeline seltsokond uuesti kokku ajada ning tellida, sest hind ca 20eur on ju üpriski hea. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 21. veebruar 2014 Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Tagumistel mattidel ei näe mina küll mittesobivust kuskilt otsast? Mis sulle kahtlane tundub? Isegi kui on pikemad, siis kupee vendadel ei tohiks mingit probleemi tekkida, kunas tagumistele jalgadele vent toru ka ei tule, et ära varjaks. Möttetu ennast siia nimekirja siis panna hetke emotsioonide ajevil, see trukib teistele ka hinna ülespoole. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 21. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Eks see hind ei muutu ka peale 5 inimest väga palju. Hetkel on 5 inimest koos ja tellimiseks läheb kindlasti. Kui keegi kahtleb, siis kui kaup käes jagame kindlasti pilte ja arvamusi sobivusest. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 21. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Kõik, kontol on 6 laekumist + mina. Tellin kohe ära ja annan osalistele teada kui tehing tehtud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 21. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Tellitud, hetkel ei tea veel kättesaamis aega. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 21. veebruar 2014 Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Saksast asjad ca nädalaga kohal tavaliselt Kuigi võib ka kaks minna kirjade järgi. Isiklikult olen sealtmaalt 10 päeva jooksul oma nodi kätte saanud alati. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
grimes Postitatud 21. veebruar 2014 Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Tegin sammuti just makse ära swed-ist.. Ma nüüd ei tea kas ülekanne tuleb homseks ära teise panka ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 21. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Tellimus on Saksa juba tehtud! Nii nagu kirjas oli, laekumised pidid kell 17.00 minu kontol olema! Pean sulle tagasi kandma. Ülekande rahast jääd kahjuks aga ilma. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 21. veebruar 2014 Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Normalses pangas polegi sellist asja nagu ylekande raha . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 21. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 (muudetud) Kas hakkame panga erinevatest pakettidest nüüd rääkima? Pole muret, raha saab tagasi täpselt nii nagu ütlesin. Muudetud 21. veebruar 2014, muutis karlerik Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 21. veebruar 2014 Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 :D Danske Bank kyll inimesi ei koori selliste asjadega seega iga makse tasuta, aga noh iga yks teab ise kus ta oma sendid lajali loobib . Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 21. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 21. veebruar 2014 Mulle meeldib ka Danske aga hetkel on kergelt teine seis. Samas kõik teised, kes tahavad sulle mujalt maksta panevad oma sendid mängu Las see teema nüüd jääb... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
grimes Postitatud 22. veebruar 2014 Jaga Postitatud 22. veebruar 2014 Nujah.. seekord siis nii.. Kahju jh et tuli nii takus nüüd seal oli. Ise lõpetasin kell 5 töö alles ja polnud võimalik siin ülekannet varem teha.. Igatahes kui matid teile kohale jõuavad siis kaeks üle ja ehk järgmise partiiga kui asjad viisakad. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
risto21 Postitatud 23. veebruar 2014 Jaga Postitatud 23. veebruar 2014 Siin tunduvad üsna asjalikud matid 30 euriga. Kirjelduses on ka, et võimalik erinevad värvikombinatsioonid pinnakattel ja äärisel. https://vparts.eu/ad/bmw_3_e30_8394/cfDrnaHxaIMs Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 23. veebruar 2014 Jaga Postitatud 23. veebruar 2014 Tagumised ju paras jura, juba selle järelpaigalduse variandi lisaäärega , samuti juhioma tundub vale kujuga olevat. Huvitav, et sulle sellised õigemad tunduvad, kui see ebay kraam Sellised on e30 originaal veluurist jalamatid 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlerik Postitatud 23. veebruar 2014 Autor Jaga Postitatud 23. veebruar 2014 Meie tellitud ju täpselt samad, mis Eix22 siin näitab, saksess. Osalistele teadmiseks, et ka kinnitus tellimusest on saabunud aga kuupäeva veel mitte. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sass Postitatud 23. veebruar 2014 Jaga Postitatud 23. veebruar 2014 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
risto21 Postitatud 23. veebruar 2014 Jaga Postitatud 23. veebruar 2014 (muudetud) Selline pilt saabus, ma ei oska midagi arvata, kas tagumiste jõnksud ei peaks kohakuti olema?? Mina vaatasin viimast müüja poolt saadetud pilti ning tegin sellest järeldused Kui te sellised nagu sassi pildil saate, siis ma ei kahtlegi, et need ei sobiks sinna ning oleksin kindlasti ka teiega koos tellimusel ühinendud. Muudetud 23. veebruar 2014, muutis risto21 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
GTA Postitatud 23. veebruar 2014 Jaga Postitatud 23. veebruar 2014 Saatmise aeg on kuulutuses kirjas, nagu näha siis 14 päeva on max (täna 23. ja kohal oleks 8.). Seega kui makse tehti 21.-sel ja siis hiljemalt 6.-daks peab kohal olema. Reeglina on paljalt kuller saksast mingi 5-6 päeva ja ülejäänud aeg on arvestatud müüjale asjaajamiseks - makse kinnituse saamiseks, pakkimiseks, kullerile toimetamiseks. Need pildid mis saadeti käisid E36 kohta, miskipärast polnud müüja vist teravaim pliiats Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse