Riho Postitatud 14. aprill 2014 Jaga Postitatud 14. aprill 2014 Kas ma võin üks esimesi olla ? Võtaks siis oma muu varanuduse ka ära millele ma pole veel järgi tulnud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
risto21 Postitatud 14. aprill 2014 Jaga Postitatud 14. aprill 2014 Ma võtaks siis järjekorras kolmandad matid Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Chulo Postitatud 14. aprill 2014 Jaga Postitatud 14. aprill 2014 Kes ees see mees. Ma ise võtan enda matid teisest satsist, auto praegu nii kui nii ei liigu. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Chulo Postitatud 17. aprill 2014 Jaga Postitatud 17. aprill 2014 Alates esmaspäevast saavad tahtjad oma matid kätte. Kohale on jõudnud kõik matid miinus ühed kinnituselemendid, nii et otsast lõpuni perses üritus. Kuuaega tulid matid ja siis suudeti ka vähem kinnitusi kaasa panna. Anyways, eks ma tegelen nendega puudujääkidega ise, aga Tallinna omad võivad Peterburi mnt. Hydroscandi juurde järele tulla, ülejäänudega peab midagi muud kokku leppima. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
risto21 Postitatud 21. aprill 2014 Jaga Postitatud 21. aprill 2014 Matid käes ja väga rahul, tänud veelkord Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Maiz Postitatud 24. aprill 2014 Jaga Postitatud 24. aprill 2014 Kui keegi pole mattidega rahul võib mulle väikse kasumiga need edasi müüa Või kui keegi peaks koostama uut tellimust olen all in ! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 25. aprill 2014 Jaga Postitatud 25. aprill 2014 Kui keegi soovib, siis sepa keskuse kaudu on võimalik ka enam vähem matte saada. Tegu muidugi ikka totaalse b osaga. Kirjutasin tootja firmasse ka ,aga sealt nüüd väga sõbralikku suhtumist ei tulnud, kui pakkusin neile originaalmatte õigete lõigete saamiseks Pärnus tehakse. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 29. aprill 2014 Jaga Postitatud 29. aprill 2014 Kui kolmas tellimus tehakse siis võtaks ka osa. Või ehk ostis keegi endale 2 komplekti ja tahab ühe maha müüa - PS Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
group Postitatud 22. juuli 2014 Jaga Postitatud 22. juuli 2014 Olen samuti mattidest huvitatud. Kas vahepeal on äkki veel huvilisi lisandunud, et võiks kolmanda tellimuse teha? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Ardi Postitatud 23. juuli 2014 Jaga Postitatud 23. juuli 2014 Mina oleksin huviline. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TaaviR Postitatud 23. juuli 2014 Jaga Postitatud 23. juuli 2014 (muudetud) Mina ka kui cabriole saab. Muudetud 23. juuli 2014, muutis TaaviR Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
janek1 Postitatud 23. juuli 2014 Jaga Postitatud 23. juuli 2014 Pakub samuti huvi, kupeele Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 23. juuli 2014 Jaga Postitatud 23. juuli 2014 Ei oma tähtsust kupee või sedaan, antud juhul omab tähtsust hoopis allkirjast väljaloetav 325ix, millel juhi oma teistsuguse lõikega vahekasti pesa tõttu kesktunnelis. Saab tavalise ka panna, aga jääb üle katma ja õhku pisut. ise sooviks saamuti 1 komplekt tavalisi, 1komplekt valepoole rooliga autole ja 1komplekt kabriole, kui selliseid variante välja mängib. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Aigar Postitatud 24. juuli 2014 Jaga Postitatud 24. juuli 2014 Ei oma tähtsust kupee või sedaan, antud juhul omab tähtsust hoopis allkirjast väljaloetav 325ix, millel juhi oma teistsuguse lõikega vahekasti pesa tõttu kesktunnelis. Saab tavalise ka panna, aga jääb üle katma ja õhku pisut. ise sooviks saamuti 1 komplekt tavalisi, 1komplekt valepoole rooliga autole ja 1komplekt kabriole, kui selliseid variante välja mängib. Tahaks näha, et keegi X-i nö originaallõikega aftermarket matid kuskilt leiaks. See on küll viimane asi mille pärast seal veel muretseda . Mul on tavalise lõikega ja ei ütleks küll, et see äär nüüd segaks või silma riivaks. Kui takjariba all on siis ei jää õhku ka kedagi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 24. juuli 2014 Jaga Postitatud 24. juuli 2014 See oli infoks, kui möni aru ei saanud. Ebaoluline on kupeed röhutada, kui reaalne erinevus peitub mujal, mis sai ka kenasti mainitud. Vahe üsna märgatav, nagu enamus ixi juppidel ja sillaosadel, aga ikka vägistatakse valesi asju külge ja arvatakse et on hea. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
andreas Postitatud 8. august 2014 Jaga Postitatud 8. august 2014 Oleksin ka huvitatud kui tellimiseks läheb Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
andreas Postitatud 30. detsember 2014 Jaga Postitatud 30. detsember 2014 Kas on kellelgi plaanis tellida? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
gtboy Postitatud 30. detsember 2014 Jaga Postitatud 30. detsember 2014 Ma oleks ka käpp!!! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 30. detsember 2014 Jaga Postitatud 30. detsember 2014 Mul on ka neid vaja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TrvP Postitatud 30. detsember 2014 Jaga Postitatud 30. detsember 2014 Kummist matte ei saa selle vana käest? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 30. detsember 2014 Jaga Postitatud 30. detsember 2014 Minagi oleksin huviline. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RT6 Postitatud 13. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 13. jaanuar 2015 kui keegi viitsib tellida, siis olen ka pundis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
andreas Postitatud 13. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 13. jaanuar 2015 Võiksin tellimise vabalt enda peale võtta. Nüüd ainult vaja paras punt kokku saada. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
andreas Postitatud 14. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 14. jaanuar 2015 Matid võtaks siis ilmselt sama müüja käest nagu eelnevad liikmed tegid - http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/380722530223?pt=DE_Autoteile&hash=item58a4d4c7af Kuidas teised siiani mattidega rahul on? Tundub, et kummimatte tema käest tellida ei saa, vähemalt tootevalikust tal need puuduvad. Igatahes kui näiteks juba kuuekesi tellida, siis tuleb komplekti hind täitsa hea. Aga ootame veel, kuni teised ka üles ärkavad 1 kompl - 33,40€ tk 2 kompl - 25,60€ tk 3 kompl - 23,00€ tk 4 kompl - 21,70€ tk 5 kompl - 20,92€ tk 6 kompl - 20,40€ tk jne... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 14. jaanuar 2015 Jaga Postitatud 14. jaanuar 2015 Cabriole võiks ka sebida sama kuti käest kui tal on Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse