Hüppa postitusse
  • Vastuseid 341
  • Vaatamisi 56,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 1 kuu hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
comment_77707

Nõus, pakkuge päev ja koht välja või jätkame samas vaimus (kolmapäev ja kl 19:00 Statoili tagumine plats)? Täna muidugi ise kohale ei jõuaks aga võib ka vabalt mõnel muul päeval.

Aga äkki saaks rullikestega kokku neljapäeviti üle kahenädala kell 20:00 prisma parklas? Saaks nagu eelmine kordki seal rullikatega oma nurga teha. 

Street.ee põhjal peaks järgmine kokkutulek 10. aprill olema. Seal saab vaadata neid maurajaid ka. Imestasin, et viimane kord ei sekkunud isegi sinivalged.

comment_77708

Ma ka olin täna terve päeva metallidetektoriga metsas, aga muidu järgmine kolmap saaks isegi tulla, küll aga nii 15 mintase hilinemisega (tööl). Neljapäeva kohta ma ei tea, mul niigi sinistega viimaselajal liiga palju kokkupuuteid, ei tahaks kuskile nimekirja sattuda.

comment_78128

Rullikate kokkutulekud on ikkagi kolmapäeviti, mitte neljap. Täna on mingi tänavahulgaanide kokkutulek jälle kuskil Prisma parkla kandis, sinna väga ei tükiks enda autoga...

Tegelt oleks kena teha viisakate rullnokkade nurgake ja näidata ka muule töölisklassile, et ajad on muutunud ja e30-d pole enam need kurikuulsad "tabletikärud" nagu nad vanasti olid :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus