Hüppa postitusse

Mikenz1

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    17
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    2

Kõik, mis Mikenz1 postitas

  1. Mikenz1

    M

    Müûdud
  2. Mikenz1

    O: e30 kuni 3000eur

    Pakkuda selline pill http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2340116 hinnas annab rääkida !
  3. Mikenz1

    .

    UP !
  4. Mikenz1

    Lobamokkade rubriik

    To Riho: minu e30 on see. See reporteri lugu väheke vale info baasil koostatud. Juhtusin olema valel ajal vales kohas Ei olnud koos selle Neljapäevaku seltskonnaga ! Ja ringil toimunu kohta saab iga tagaveolise omanik aru mis seal oli, enda kaitseks võin öelda nii palju, et ei tunne et oleks kedagi ohtu seadnud kuna seal polnud ühtegi muud autot peale minu ja mu 2 sõbra auto + miilitsaauto. Auto teisaldati õhtu kell 12 ära mendiparkla ja hommiku kell 9 sain kätte, trahvi ei saanud ning treilat ei pidanud ka kinni maksma. Viimaste sündmuste valguses kindlasti ei ole see drift linnas õigustatud aga otseselt ei tunne ka, et oleks nüüd jube kriminaal.
  5. To Magnus: see pole veel kõik , sel tagumised koopasisud mädad, eest lansekad mädad ja küttepaak õhtal sel pillil. Seal väga keeruline kuskile isegi midagi taastada.
  6. Äkki sobivad ka kalendrisse
  7. To RND: Olen seda autot vaadanud kriitilise pilguga, kere rooste koha pealt ikka üle keskmise, tagaluugil pindmist roostet, midagi ulmet pole Sillad enam vähem, ei tundunud kolinaid olevat, salong ka enam vähem - juhiiste vahetatud natuke tervema vastu kui ennem oli aga sel ka riie natuke katki, muud tuled-viled toimisid, udukad isegi terved mis minu silmadele oli haruldus Selle raha eest ütleks et rullikat küll.. ilmselgelt see 1,6 mootor pole mis jõuallikas aga edasi liikus normaalselt ja mootor käis ka hästi(loe: tiksu polnud).
  8. Mikenz1

    O : Elementi 12"

    Pakkuda 15'' star soundi element.. 600w max power. 300w rms. element korralik, ilma vigastusdeta. illustreeriv pilt Hind: 25.- Asub Tartus, võin ka saata ükskõik kuhu.
  9. Panen enda rullist ka 2 pilti siia.
  10. Mikenz1

    Tartu kokkutulek??

    Selge, siis magasin maha.. ootan järgmist kolmapäeva
  11. Mikenz1

    Tartu kokkutulek??

    Kas täna toimub midagi ?
  12. Müüa 316i pealt m40b16 mootor koos kastiga kaasas juhtmestik, aju, väljalase eest lõpuni,radikas, siduri töösilinder, sisselase(tutika õhufiltriga), kardaan mootor ei lekkinud, käivitus poolest pöördest, ei mingeid tiginaid ega tikse. õlivahetus tehtud 1000km tagasi. 20 000km tagasi tehtud mootoril kap. remont. käiguhoovastik korralik(loe: ei ole lambajalg) käigud lülitusid ilma raginata. roolilatt ilma võimendita koos kardaaniga, sisemised ja välimised rooliotsad korralikud ilma lõtkudeta. müün kuna peale läks võimsam mootor koos teise kastiga ja teine roolilatt. kogu mootori komplekt 75.- roolilatt 35.- koos ostes 100.- asjad asuvad Tartus. Tartu piires kohale toimetamine tasuta. tel: 562 42711
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus